Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.175
Cevap
535
Favori
1.929.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Eray.

enpara müşterisi olmak için başvurdum bende ne arayan var ne gelen müşteri hizmetlerini mi arasam napsam

Artık yenilere kurye getiriyor. Eşim 2 hafta önce başvurdu kart teslim öncesinde 15 gün içerisinde teslim edilecek diye mesaj geldi 2 gün sonra da kart geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aktif kuryenin çoğu yerde şubesi ve dağıtım merkezi olduğunu düşünürsek herkes kendi şehrindeki aktif iletinin adreslerini paylaşırsa beklemek istemeyenler daha çabuk kartlarına ulaşır diye düşünüyorum. Ben çünkü bugün kurye tarafından aranasıya kadar adreslerini bilmiyordum.Şu an şehir dışında olduğumdan yarın kartı almaya gideceğim. ESKİŞEHİR için adres: Köprübaşı işbank yakınlarında Abut işhanı 2. Katta imiş yeri bilginize arkadaşlar. Eskişehir'deki arkadaşların dikkatine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut2012 -- 28 Aralık 2017; 18:54:24 >
  • Kart geldi hazır, kampanya bekliyoruz artık. Şehir Adana, Seyhan.10 gün önce onaylandı, bugün teslim edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

3.denememde öğrenci olarak 500 TL limit verdiler. Biraz kızdım başlarda vermiyorlar diye ama geç olsun güç olmasın

bende öğrenciyim 2 defa başvurdum vermediler 3. başvuruyu yarın yapacağım
    bir şey değiştirdiniz mi nasıl verdiler
  • Arkadaşlar ben de 100₺ geri ödeme ile ilgili bir soru sorayım.

100 liralık bir market alışverişimizde kasadan ödemeyi 10x10₺ şeklinde yaparsak 1 aylık koşulu sağlamış sayılıyor muyuz?

Malum kuryeler geç teslimat sağlıyor. İlk ay ekstre kesim tarihine kadar böyle bir yola başvurulabilir mi?

(Garanti'nin benzer kampanyasında aynı gün içerisinde aynı yerde ilk alışveriş geçerli oluyordu yalnızca..)

• Limitleri yetmeyen arkadaşlar, düşürdükten sonra tekrar başvurmak için ay sonunu bekleyin ki kkb puanınız yenilensin.

• baba1993 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam herşey aynıydı.

• Hatay Erzin bugün teslim aldım.
    Kart onayı 2 hafta önce cuma günüydü.
    Güya pazartesi günü iş yerime gelmiş beni bulamamışlar.
    Beni bulamamaları gibi bir durum söz konusu olamaz.
    Enparayı aradım aktif iletiye verilen takip numarasını aldım. Oradan mesaj yolladım dün. Bugün arayıp teslim ettiler. Yazmam hızlandırdı mı bilmiyorum ama aktif ileti sayfasından mesaj gönderdikten sonra teslim olması tesadüfte olabilir.
    Sözleşme onaylı olduğundan kartı ayrı bir zarf, zarfıda ayrı bir zarfa koymuşlar. İlk zarfı açıp sözleşmeyi alıp doldurup imzalatıp alıyor kurye.
  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt
    kurye mi sözlesmeyi imzalatcak yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

kurye mi sözlesmeyi imzalatcak yani

Evet hocam

• Kredi kartını 1 inci derece akarabaya veriyorlar mı ?

• bugün kartım geldi nihayet..... eğer kart kuryeye verildiyse şunları yaparsanız çabuk alırsınız çünkü adamlar kafalarına göre getiriyor. aktif ileti müşteri hizmetlerine bağlan (1 saat sürer yaklaşık pes etme) barkod numaranı söyle (barkod numaranı enparadan istiyorsun) kuryenin cep numarasını iste. adamı sürekle ara biyerde buluş al yoksa çok beklersiniz.

benimkinin son teslimat tarihi 26 sıydı bu dediklerimi yaptım kuryeyi aradım 2-3 haftaya geliriz dedi. oha dedim :D biz en iyisi buluşalım dedim adama buluştuk aldım nihayet..
  • 19 unda kurye teslim. 28 inde teslim aldım. Samsun/Çarşamba...

• Benim kart hemen geldi 1550 tl limitle neden az anlamadım. Aktif olarak kullanıyodum. Hanım için başvurmuştum 11500 tl limitle geldi hiç kullanmıyordu. Anlamadım enteresan bi durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LonedLy

Arkadaşlar ben de 100₺ geri ödeme ile ilgili bir soru sorayım.

100 liralık bir market alışverişimizde kasadan ödemeyi 10x10₺ şeklinde yaparsak 1 aylık koşulu sağlamış sayılıyor muyuz?

Malum kuryeler geç teslimat sağlıyor. İlk ay ekstre kesim tarihine kadar böyle bir yola başvurulabilir mi?

(Garanti'nin benzer kampanyasında aynı gün içerisinde aynı yerde ilk alışveriş geçerli oluyordu yalnızca..)

100 TL'lik kampanya için aceleye gerek yok, 1 yıl süre var. Bahsettiğiniz konuyu çok dile getirmemekte fayda olacağı kanaatindeyim

• O Değil de her şehirde bir sıcak fırsatçının tüm pos makinalarından alması durumunda acayip kombolar yaparlık.Aylık arkadaşa da ufak bir meblağ atsak köşe olurdu herkes.
  • Arkadaşlar Enpara kredi kartını ve Encard ı 31 Aralık tan sonrada internet alışverişlerinde kullanmak için nereye sms yolluyoruz ben bulamadımda.
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, arıyorsun ulaşamıyoruz. Bizi bu kuryelere muhtaç edenlere yazıklar olsun. Ne telefon açan var ne vaktinde iş yapan. Kargonun taşıyamadigini bende biliyorum ama en kötü kargo iki günde geliyor.

Kurye denince bana aynı gün teslimat geliyor kusura bakmayın. 20 gün olmuş her gün denedim ama ulaşamadım.

• Ya beyler birkaç bankadan gold, platinum felan kartım var ondan olsa gerek, kullanmak istememe rağmen enpara kredi kartını cebimden çıkartıp uzatasım gelmiyor, tipinden olsa gerek sizde de böyle bir sorun var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara kredi kartı e ticaret sitelerinde puan kampanyalaeı yapacak mı acaba? Hepsiburada gg n11 gibi

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.