Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.179
Cevap
534
Favori
1.929.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Orijinalden alıntı: jiraiya06

Arkadaslar ogrenciyim daha once basvurmustum cikmamisti, geliri yuksek gosterdim 500 lira limitli onaylandı aklinizda bulunsun

hocam ne kadardı ne kadara çıkardınız

900 du 1400 yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartını şüpheli işlemden dolayı kapattırdım işlemi ben yaptığımı gördüm iş işten geçmişti tabii sen gıda firmasısın bilmem ne danışmanlık nedir? Şüpheye sokuyorlar milleti şu provizyon meselesi de can sıkıcı sabahleyin alışveriş yapıyorsun. Ertesi günün gece 00:00 da provizyonda gözüküyor. Sistem her bankada böyle tabii Fişleri saklamak şart oldu bir de bekle yeni kartı ne zaman gelecek...

• 12 aralıkta kart basıldı. Hala gelmedi. Kart gelince teslim almayacağım ve sonra Enpara hesabımı kapatacağım.

• Arkadaslar sozlesmede dikkat edin alisveris faizi 1.83 mu beydi yaziyor. Asgari tutari odeseniz bile faiz isliyormus. Benim merak ettigim taksitlendirme yaparsak atiyorum 150 tl yi 3 taksit yaptik. Her ay asgari 50 tl yi yatirmamiza ragmen akdi faiz(alisveris faizi) isler mi ???

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    hayır canım olur mu öyle şey, siz ekstre borcunuzun tamamını ödedikten sonra kimse faiz işletemez

asgari tutarı öderseniz faiz işler tabi kalan tutar için, her bankada bu böyle yoksa orayı yıkarlar.))
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Arkadaslar sozlesmede dikkat edin alisveris faizi 1.83 mu beydi yaziyor. Asgari tutari odeseniz bile faiz isliyormus. Benim merak ettigim taksitlendirme yaparsak atiyorum 150 tl yi 3 taksit yaptik. Her ay asgari 50 tl yi yatirmamiza ragmen akdi faiz(alisveris faizi) isler mi ???

Kredi kartı demek ucretsiz demek degil.

Nakit tek seferde pesin alamayacaginiz bir urunu kart ile taksitli alabilmek denek..

1000 tl laptop aldinız bunu 6 taksit yaptınız ayda 166.66 tl eder faiz olmaz..

Ama limiti tek cekim veya nakit icin kullandıgınız an.

300 tl asgari odeseniz bile kalan 700 tl borc faize gjrer.

Her bankada bu var.Banka zaten böyle musteri seviyor.

Asgari odeyen hatta ödemiyen banka gozunde hem iyi hem riskli musteri.
    Banka faiz kazanmak istiyor ama 2-3 ay odemeyen musteri istemiyor.
    Borcun tamamı veya 1000 nin 500 tl sini oderseniz faizden zamdan daha az etkilenirsiniz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 30 Aralık 2017; 8:8:28 >

• Kredi kartı için aktif ilet gorevlendirildi mesajı geldi. Kart ne zaman gelir bilgisi olan var mı?

• Henuz ciddi bir kampanya yokken bu kadar acele etmenize anlam veremedim. Kart ciksin, tum kampanyalarini gorelim oyle...

• Provizyon bankayla degil isyeri ile alakalidir isyeri ne zaman gunsonu yaparsa provizyondan cikar isleminiz. Uzun sure kalmasinin sebebi o kucuk isletmenin gunsonu yapmayi unutmasidir. Migros gibi kurumsal veya buyuk yerlerde alisveris yapin oralarda goremezsiniz bekledigini cunky her aksam hesap vermek icin gunsonu yaparlar postan

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Ha taksitli olunca faiz gecirmiyorlarsa iyi yoksa anlami kalmaz kredi karti kullanmanin Namussuzlara uygulama uzerinden bunu sordum donus yapmadilar kart limiti 500 olunca fakir muamelesi yaptilar belli ki :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Arkadaslar ogrenciyim daha once basvurmustum cikmamisti, geliri yuksek gosterdim 500 lira limitli onaylandı aklinizda bulunsun

hocam ne kadardı ne kadara çıkardınız

900 du 1400 yaptim

3000 gelir var kredi kartını vermiyorlar.Sebebi hiç kredi kartı kullanmamam.Sen önceden kredi kartı kullandın mı

• Defalarca aradım yazdım yurtdışına çıkacağım acil olarak ulaştırın diye hiç umursamadılar. Ne kurye ne enpara. Bende iptal ettim. Enparanın diğer bankalardan farkı kalmadı artık benim için.

• telefoncudan alınan telefonu taksitlendirir mi
  • serkan__tr S kullanıcısına yanıt
    Aynen deneyen oldu mu telefon alıp da?

• Tanista kullanıcısına yanıt
    Şansına bağlı 2aya kadar yolu var ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • St. Petersburg kullanıcısına yanıt
    Ptt taşıyabiliyor ama kimse pttye vermiyor çok pahalı galiba eskiden Garanti veriyordu pttye 1 günde teslim alıyordum kaç kuruş sa biz verelim de enparada pttye versin şu kartları yeri yurdu belli hem

• Tanista kullanıcısına yanıt
    Aktif kurye bu belli olmaz bir arkadasinkini güvenliği teslim etmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

O Değil de her şehirde bir sıcak fırsatçının tüm pos makinalarından alması durumunda acayip kombolar yaparlık.Aylık arkadaşa da ufak bir meblağ atsak köşe olurdu herkes.

Hocam bu dediğin pos tefeciliğine girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Ha taksitli olunca faiz gecirmiyorlarsa iyi yoksa anlami kalmaz kredi karti kullanmanin Namussuzlara uygulama uzerinden bunu sordum donus yapmadilar kart limiti 500 olunca fakir muamelesi yaptilar belli ki :/

Aynen..Banka nakit cekimde kucaga aliyor!!

Yurtdisina cikmadan ônce (3 gün önce)..

Tüm paramı dolar yaptım..

Cebimde 5 tl kaldi..

Sonra cikis pulu gerektigini hatirladim (15 tl)

10 tl cekmek istedim tam 5 tl istedi kendi bankamatigi.

Enistemi aradim onlarda biz gibi Akbank tan maas aliyor.

İbani verdim akbanktan aninda para geldi cektim

• kart 1 haftada geldi ama alamadim izindeydim.

sozlesme oldugu icin arkadaslara vermediler

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.