Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
16.179
Cevap
534
Favori
1.929.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kotondan bir şeyler almaya çalışırken daha kk nosu girdiğimde böyle bir kk yoktur diye yazdı. Zamanla düzelir herhalde😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Enpara kredi kartı e ticaret sitelerinde puan kampanyalaeı yapacak mı acaba? Hepsiburada gg n11 gibi

Tabiki para puan vermeyecek..

Busunamı aidat ucretli bonus-axess-maximum-world card var

• 14.900 TL
    Kk geldi
    100 TL çip para yüklendi mı acaba..
    Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 29 Aralık 2017; 12:0:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Tiflisteyim.

Limitten fazlasi turkiyede iban numaram uzerinden gonderilse kullanabilir miyim.

Kart limiti:500

Enpara (atm) kart ibana 3000 tl havale gelse

Bu kredi karti ile burdan alisveris yapabilir miyim?

Yani 500 limitten kalani otamatik hesaptan ceker mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Şuan Tiflisteyim.

Limitten fazlasi turkiyede iban numaram uzerinden gonderilse kullanabilir miyim.

Kart limiti:500

Enpara (atm) kart ibana 3000 tl havale gelse

Bu kredi karti ile burdan alisveris yapabilir miyim?

Yani 500 limitten kalani otamatik hesaptan ceker mi?

Hesaba gelen havaleyi kredi kartına aktar +limite geçiyor. Böylece limitin artmış olur. Fazladan kalan parayı kredi kartından hesabına geri yollarsın komisyon vs almıyor. Para transferi menüsünden yapabilirsin

• Tekrar başvurdum maaşı yüksek gösterdim. Garanti kartı limiti hic dusurmedim. 6000tl çıktı bu seferlik. :)

• Ankara yenimahalle için 19 unda kuryeye teslim edilen kart az önce elime ulaştı.Aktif kurye
  • Ankara/ODTU için 15 Aralıkta kuryeye verildi 22 Aralıkta teslim aldım.

Yalnız boşuna aldım gibi bir izlenim var. 6ay 10*10 yap 100 kazan dışında bir numarası yok gibi duruyor. O da epey uğraştırıcı olacak benim için hiç küçük harcama yapmıyorum. 100 200lük harcamaları da world ve bonus varken enparaya ayırmam. Onlarda her 100e 10 oluyor. Platin müşteri olduğum için diğer bankalar da aidatımı iade ediyor

• memothegreat kullanıcısına yanıt
    Boş takıntı. Farkli bir kart olduğu için hatta sorarlar diye o karti uzatıyorum bazen ben. Soruyorlarda zaten

• ben şanslıyım herhalde 25i başvurdum 26 sı kuryeye verildi şimdi de kart geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Ankara/ODTU için 15 Aralıkta kuryeye verildi 22 Aralıkta teslim aldım.

Yalnız boşuna aldım gibi bir izlenim var. 6ay 10*10 yap 100 kazan dışında bir numarası yok gibi duruyor. O da epey uğraştırıcı olacak benim için hiç küçük harcama yapmıyorum. 100 200lük harcamaları da world ve bonus varken enparaya ayırmam. Onlarda her 100e 10 oluyor. Platin müşteri olduğum için diğer bankalar da aidatımı iade ediyor

Daha evvelde yazdım.

Hali hazirda yani mevcut kredi karti olanlar almasina gerek yok.

Bende denizbank var. Bonus ailesinden garantinin yaptigi her kampanya gecerli.2 hafta once 500 tl elektronik alisverise 60 tl veriyordu..

Hic kampanya olmsa bile 100 tl market icin 10 tl

100 tl benzi icin 10 tl rahat kazanirsiniz 12 ayda 240 tl eder..

Kart aidati 87 tl-90 tl hatta 100 tl olsada zarar etmezsiniz..

Bu kart icin bunlar münkün degil tabiki

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    bence biraz öğrenci işi olmuş ben ne benzin alabiliyorum ne de 100 tllik market alışverişi yapabiliyorum enpara aldım 10*10 çok kolay geliyor 10 paket sigara alsam doluyor zaten olmadı arkadaşların yerinede çektirir nakit alırım onlardan ama yinede halledilir yani
  • Enpara ilk açıldığı dönemden bu yana düzenli kullanıyorum, başka banka kartım da yok. Hayatımda ilk defa kredi kartı başvurusu yaptım, sonuç:

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]

• 19 aralıkta başvurdum, 20 aralıkta onaylandı, 21 aralıkta kuryeye verildi ve birkaç saat önce de elime geçti
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Benim bu yıl bonustan kazandığım haddi hesabı yok. Benzin kampanyalarını hiç ıskalamıyoruz. Evde aktif kullanılan 3 araba var ve hem bonus hem world kampanyalarını sırayla benzin alarak tamamlıyoruz. Kaç ay üst üste artan miktarda harcama sözüne puan geldi 65 75 90tl gibi onlarıda kullandım. Esnaf bir babaya sahip olduğum için toptancıdan mal alırken kullanıyor süper oluyor. World ve bonustan bu yıl içinde çok rahat 500er lira puan kaldırdım. Aidat da ödemediğim için her türlü cazip.

Öte yandan enparaya sırf banka kartı ilk çıktığı sıralarda yaptığı %20 iade gibi güzel kampanyalar yaparsa ve sadece kredi krtına özel yaparsa diye girdm. Üstte arkadaşın dediği gibi biraz öğrenci işi kampanya yapmış. 10*10 diyeceğine aylık totalde 500 tlyi geç bile dese benim daha çok işime gelirdi. Zaten öğrencilere kart verme niyetinde değiller çalışan ev geçindirenler için aylık 300 500 harcama zaten olan birşey gıdasıydı benziniydi giyimiydi derken oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Benim bu yıl bonustan kazandığım haddi hesabı yok. Benzin kampanyalarını hiç ıskalamıyoruz. Evde aktif kullanılan 3 araba var ve hem bonus hem world kampanyalarını sırayla benzin alarak tamamlıyoruz. Kaç ay üst üste artan miktarda harcama sözüne puan geldi 65 75 90tl gibi onlarıda kullandım. Esnaf bir babaya sahip olduğum için toptancıdan mal alırken kullanıyor süper oluyor. World ve bonustan bu yıl içinde çok rahat 500er lira puan kaldırdım. Aidat da ödemediğim için her türlü cazip.

Öte yandan enparaya sırf banka kartı ilk çıktığı sıralarda yaptığı %20 iade gibi güzel kampanyalar yaparsa ve sadece kredi krtına özel yaparsa diye girdm. Üstte arkadaşın dediği gibi biraz öğrenci işi kampanya yapmış. 10*10 diyeceğine aylık totalde 500 tlyi geç bile dese benim daha çok işime gelirdi. Zaten öğrencilere kart verme niyetinde değiller çalışan ev geçindirenler için aylık 300 500 harcama zaten olan birşey gıdasıydı benziniydi giyimiydi derken oluyor

aslında öğrenci için harika kampanya ama kart çıkmıyor ki
    500 liralık kart vermek bu kadar zor olmamalı

• Arkadaslar ogrenciyim daha once basvurmustum cikmamisti, geliri yuksek gosterdim 500 lira limitli onaylandı aklinizda bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: jiraiya06

Arkadaslar ogrenciyim daha once basvurmustum cikmamisti, geliri yuksek gosterdim 500 lira limitli onaylandı aklinizda bulunsun

hocam ne kadardı ne kadara çıkardınız
  • ya harcama yaptım bu provizyondan ne zaman çıkacak 2 gün oldu kaç taksit yapılabildiğini öğrenmem gerek yılbaşından önce

• sanal kart istiyorum. internet limiti artır azalt kapat iş değil.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.