Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.182
Cevap
535
Favori
1.931.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fakat ne oldu bunlara anlamadım. Hazırlıksız mı girdiler bu işe, aceleye mi geldi?

Çok basit sorunlar var.

Öncelikle bazı arkadaşlar limitten şikayetçi.

Büyük çoğunluk kredi kartlarının teslim sürecinden şikayetçi.

Enpara bu gibi basit meseleleri çöz lütfen.

Sonuçta insanlar sana para kazandıracak, kredi kartı bedava değil değil mi? Sonuçta ödeyeceğiz. Anlamsız problemler.
  • Herkes bos vakti olan arasin sirketi degistirin diye.

Ben aradim dediler her ile en cok hizmet eden Aktif kurye dediler.

Bende tek sirket onlar degil,Diger bankalar Kurye'net tercih ediyor.

Normal telefon no var.arar derdimizi anlatiriz dedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara kredi kartın aidatı ne kadar?Öğrenciye özel bir kıyağı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın kartımın aktif iletiye tesliminin 17. Günü olacak. Fakat aktif ileti paşamızın hala gönlü hoş değil ki teslim etmiyor. Enparaya yazıklar olsun bize bunlarla muhatap ettiği için. 3 tane MTV'yi başka kartla ödücez artık napalım.

• Kartı getirenler ekgelir olarak kuryelik yapan kişiler olabilir, bana getiren kurye 60 küsür yaşındaydı, kapıma kart getirmesi üzdü beni

• Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    kredi kartından alınca 30tl den 7.5tl karta iade mi yapacak acaba bonus olayı yok diye biliyorum bu kartın
  • Onaylandıktan sonraki 20.günde geldi benimki,uyanık kurye geldim evde yoktunuz yalanı çekti önce yalan söyleme lan dedim,abi valla getircektim yağmur yağdı kart ıslanır diye getiremedim sonra da yılbaşı girdi araya rahatsız etmek istemedim gibisinden bir şey uydurdu.Yapcağınız işe diyerek kartı aldım ilginç bir tecrübe oldu benim için ama böyle yalancılara kimlik bilgisi falan vermek bayağı tedirgin ediyor beni açıkçası

• Enpara Kredi Kartı ayda 3 kez 1000 TL'ye kadar vade farksız taksitlendirme yapıyor.
    MTV ödemelerinde kullanabiliyoruz.
    Enpara KK kullanarak tek çekimde ilk taksit Ocak ayı ödemesini yapıyoruz.
    Enpara KK ile ilk taksidi 6 aya kadar taksitlendirebiliyoruz.
    Temmuz ayında da aynı işlemi yaparak yıllık MTV 12 ay takside bölmüş oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 7 Ocak 2018; 2:12:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    her ayin 7. de hesaba para iadesi oluyor. Hafta sonuna denk gelirse bir sonraki is gunune kayabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: grandout

Enpara kredi kartın aidatı ne kadar?Öğrenciye özel bir kıyağı var mı?

Hicbir Avantaj yok.
    Spootify ve Netflix te indirim vardı bir ara.
    Kart ucreti/aidat yok.
    Her bankanın free yani Aidat ucretsiz kartı var.

Google amcaya ögrenciye kredi kartı diye arama yapın.
    Vakıf Bank-Yapı kredi-is bankası-ziraat bank veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Kartı getirenler ekgelir olarak kuryelik yapan kişiler olabilir, bana getiren kurye 60 küsür yaşındaydı, kapıma kart getirmesi üzdü beni

Benim kartı getiren kisi yakın bölgeye dagitim yapan postacı.
    Yani kart dagitanlar ek is yapan kurye-gazateci-paketci-postacı...
    Herkes arayip Aktif iletiden vazgecin 1000 lerce sikayet var derse..ve diger bankalar gibi EnPara da Kurye.net gecer belki..en azindan telefona cikan insan var.
    Arar dersiniz sehir disina cikiyorum kurye nerede veya bana ulassin ortada bulusalim gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Yarın kartımın aktif iletiye tesliminin 17. Günü olacak. Fakat aktif ileti paşamızın hala gönlü hoş değil ki teslim etmiyor. Enparaya yazıklar olsun bize bunlarla muhatap ettiği için. 3 tane MTV'yi başka kartla ödücez artık napalım.

Aynı sorun bende de var Paşa'ların gönlü olsun diye bekliyoruz

• Kartım Konyada ama 15 gündür Aktif İleti bi kartı teslim etmedi. Enpara kendi kaybetti kartı kapatacağım maalesef

• Konuyla belki alakasız ama burada yeni kredi kartı başvurusu yapacak arkadaşlara bilgi olsun diye bu bilgiyi paylaşayım dedim.

96 yılından beri kredi kartı kullanıyorum 300 TL limitle başlamıştım kullanmaya 2003 yılında ikinci kartımı aldım 6 bin limitle o yıldan beri iki kartımı da aktif olarak kullanıyorum. Limitler 22 bin oldu ve o şekilde sabitlendi.

Aylık 3.500 TL civarı kart ödemem var 96 yılından beri bir kere dahi asgari tutar ödemedim hep borcun tamamını gününden önce ödedim. Findeks puanım 1700 küsürdü enparaya başvurdum 15 bin limit verdi. Toplam 59 bin oldu limitler. Taksitli borcum yok, ev, araç, ihtiyaç kredi kullanımım yok, kmh hesabı kullanımım yok.

Dun meraktan findeks sorgulayayım dedim puan 1600 küsüre dusmus.

Findeks denen kuruma giriş yaptıktan yaklaşık yarım saat sonra spam sms tabir edeceğiniz ne olduğu belirsiz iznim onayım dışında

krediver.co başlıklı
    “Yeni mobil krediyle bakit ihtiyaçlarınızı karsilayin ->http://m.krediver.co”

içerikli mesajla karşılaştım. Görünen o ki bu findeks denen kurum onay aldığı bankalar ve resmi kurumlar ve bizim iznimizle verdiğimiz kurumlar dışındaki firmalarla bilgilerimizi paylaşıyor buda beni rahatsız etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

Onaylandıktan sonraki 20.günde geldi benimki,uyanık kurye geldim evde yoktunuz yalanı çekti önce yalan söyleme lan dedim,abi valla getircektim yağmur yağdı kart ıslanır diye getiremedim sonra da yılbaşı girdi araya rahatsız etmek istemedim gibisinden bir şey uydurdu.Yapcağınız işe diyerek kartı aldım ilginç bir tecrübe oldu benim için ama böyle yalancılara kimlik bilgisi falan vermek bayağı tedirgin ediyor beni açıkçası

hocam kuryeden kartı alırken ki işlem nedir?

kimlik bilgisi derken nüfus cüzdanı fotokopisi filan mı veriliyor, sözleşme imzalama varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePolarBear

Konuyla belki alakasız ama burada yeni kredi kartı başvurusu yapacak arkadaşlara bilgi olsun diye bu bilgiyi paylaşayım dedim.

96 yılından beri kredi kartı kullanıyorum 300 TL limitle başlamıştım kullanmaya 2003 yılında ikinci kartımı aldım 6 bin limitle o yıldan beri iki kartımı da aktif olarak kullanıyorum. Limitler 22 bin oldu ve o şekilde sabitlendi.

Aylık 3.500 TL civarı kart ödemem var 96 yılından beri bir kere dahi asgari tutar ödemedim hep borcun tamamını gününden önce ödedim. Findeks puanım 1700 küsürdü enparaya başvurdum 15 bin limit verdi. Toplam 59 bin oldu limitler. Taksitli borcum yok, ev, araç, ihtiyaç kredi kullanımım yok, kmh hesabı kullanımım yok.

Dun meraktan findeks sorgulayayım dedim puan 1600 küsüre dusmus.

Findeks denen kuruma giriş yaptıktan yaklaşık yarım saat sonra spam sms tabir edeceğiniz ne olduğu belirsiz iznim onayım dışında

krediver.co başlıklı
    “Yeni mobil krediyle bakit ihtiyaçlarınızı karsilayin ->http://m.krediver.co”

içerikli mesajla karşılaştım. Görünen o ki bu findeks denen kurum onay aldığı bankalar ve resmi kurumlar ve bizim iznimizle verdiğimiz kurumlar dışındaki firmalarla bilgilerimizi paylaşıyor buda beni rahatsız etti.

Bence Findeks keyfi düşürüyor. Kendileri danışmanlık hizmeti de verdiği için kendi çıkarlarına yönelik davranıyor. Tabi yasal değil fln diyecek olsak ve bir kaç yerde ciddi tepkimeye girse millet başlatana asılsız iftira vs den mahkemelik ederler.

Bana da bir gün sonra KARLIDAG denen yerden 30binTL lik kredi vsvsvs diye bi SMS gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismai1

her ayin 7. de hesaba para iadesi oluyor. Hafta sonuna denk gelirse bir sonraki is gunune kayabiliyor.

Ben bunu anlayamadım. Hangi kampanya bu?
  • HRMNKY kullanıcısına yanıt
    Ayni anda basvurdugumuz halde benimki 1 hafta sonra babaminki 3 hafta sonra geldi.

• guven35 G kullanıcısına yanıt
    online yemek siparisinde %25 para iadesi vardı ama bitti suan kampanya hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

selam arkadaşlar dün n11 den 1440 tl ye telefon aldım biraz önce 6 taksite bölebildim sistem n11 den alınan telefonda taksit yapıyor

sistem derken enpara üzerinden mi ücretsiz altıya bölünebiliniyor.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.