Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.182
Cevap
535
Favori
1.931.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

12000 tl limitli kart gönderdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reddetmişler kredi kartı başvurumu peh
  • 500 lira limit vermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snac Twingum

findeks olayında da bir dengesizlik var ama çözemedim.
    temmuzdan-aralık ayına kadar "300puan" 1670>1365'e düşmüş. düşünüyorum düşünüyorum hiç bir şey yok.
    kredi çekmedim. kartların düzenli tamamı ödeniyor. öncesinden bir boç ya da vukuatlık bir durum yok ki olsa zaten temmuzdan önce de azalırdı.

Findeks te kesin bi bit yeniği var. Sadece 1 adet 30 TL'lik kredi kartı gecikmesi var, benim de puanımı 300 puan kadar düşürmüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

n11 den telefon alsak taksitlendirme yapabilirmiyiz acaba sistem telefon olduğunu anlar mı

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.Sonuçta banka ne aldığımızı sorgulamaz diye düşünüyorum.Nerden bilecek.
  • Findeks notum gayet iyi, çok sayıda da kredi kartım var. 1.000 TL lik limit açmıştım 25 aralıkta. Şimdi başvuru yaptım, anında 1.000 TL ile onaylandığı smsi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaky -- 5 Ocak 2018; 12:29:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bane93

500 lira limit vermişler

hiç vermemelerinden iyidir. limiti ilerde artirabilirsin.
  • Guruptan bir Arkadas 3.000 tl Mobilya almıs ve Taksit yapamadıgını yazmıstı!!

Son durum ne?

Posla alakalı durum mu?

Nasıl bir yol izlendi?

Cünkü 3000 tl nin asgari ödemesi bile 30% desek 900 yl eder ayrica kalan paraya faiz eklenir ..tahmini 4 ayda biter 3300-3600 eder

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Guruptan bir Arkadas 3.000 tl Mobilya almıs ve Taksit yapamadıgını yazmıstı!!

Son durum ne?

Posla alakalı durum mu?

Nasıl bir yol izlendi?

Cünkü 3000 tl nin asgari ödemesi bile 30% desek 900 yl eder ayrica kalan paraya faiz eklenir ..tahmini 4 ayda biter 3300-3600 eder

ne posu ?
    direk nakit çeksin daha sonra internet bankaclığından taksitlendirsin
  • Arkadaşlar enpara kk ile GittiGidiyor yada n11 den 1200 civarı tel almak istiyorum , max taksitlendirme ile alakalı tam olarak ne yapabilirim ? Bilen arkadaşlardan rica ediyorum , durum biraz acil eşimin teli bozuldu almam lazım

• bu kredi kartları gerçekten çok tehlikeli. ilk kendi kredi kartım ve ilk ay borcuna bakıyorumda farketmeden ne kadar harcama yapmışım. tüm gelen para karta gidecek. sanki fakirleşmiş gibi hissettiriyor. yeni kart diye bir heves kullandıkta gelecek aylarda çok kullanmayı düşünmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Guruptan bir Arkadas 3.000 tl Mobilya almıs ve Taksit yapamadıgını yazmıstı!!

Son durum ne?

Posla alakalı durum mu?

Nasıl bir yol izlendi?

ne posu ?
    direk nakit çeksin daha sonra internet bankaclığından taksitlendirsin

aldığı yer enparaya ne olarak gösteriyorsa ona göre taksit yapılıp yapılamama belli oluyor.

önceki sayfada da yazdım dün carrefour dan çalışma koltuğu aldım, fişte sadece o var ve taksit yapamıyorum.
    müşteri hizmetlerini aradım benim cep şubede gördüğümden fazlasını göremiyor taksit ile ilgili bir hareket yapamadı. firma ne olarak geçiyorsa ona göre taksit oluyor dedi. carrefour da market diye geçiyor postan o yüzden patladım ama 3000liralık değil allahtan

• bana hic vermediler red yemisim

• 21 Aralık'ta dağıtım bölgesine gelen kart, bugün de teslim edilmedi. Gelecek cumaya kadar da teslim edilmezse iptal ettireceğim.
  • Benim başvurum diğer bankalardaki kredi kartlarımın toplam limiti çok fazla olduğu için onaylanmadı. 15000 TL limitli kredi kartımı 10000 TL olarak güncelledim. Diğerinide pek kullanmadığım için kapattım. Lakin başvuru yaptığımda yine aynı şekilde uyarı alıyorum. Limitin düştüğü enparanın sistemine ne zaman yansır.

• Sanal kart oluşturamıyoruz sanırım dimi arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist05

Benim başvurum diğer bankalardaki kredi kartlarımın toplam limiti çok fazla olduğu için onaylanmadı. 15000 TL limitli kredi kartımı 10000 TL olarak güncelledim. Diğerinide pek kullanmadığım için kapattım. Lakin başvuru yaptığımda yine aynı şekilde uyarı alıyorum. Limitin düştüğü enparanın sistemine ne zaman yansır.

aradan 1 hafta 10 gün geçsin diyorlar ama 5 gün sonra başvurana da çıkan oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Sanal kart oluşturamıyoruz sanırım dimi arkadaşlar?

..bide o olsa güzel olacakta işte yok. anca uygulama içerisinden limit belirleyip azalt/yükselt yapabiliyorsun.
    Anında işleme yansıyor ama işte sanal kart bir başa oluyor.

• Kartım geldi beyler şimdi 100 tl nasıl alıcam ben bi aydınlatın beni
  • Snac Twingum kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Öyleyse 1 hafta sonra bir daha başvuru yaparım.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.