Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.182
Cevap
535
Favori
1.931.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de zaten 500 TL limit verirler zannediyordum.

Kredi kartına ihtiyacım yok zaten var 2 tane sadece aidat iadesinden yaralanmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutankanum

Hocam ben de zaten 500 TL limit verirler zannediyordum.

Kredi kartına ihtiyacım yok zaten var 2 tane sadece aidat iadesinden yaralanmak istedim.

100 tl iade sartlarını okudum okudum anlamadim..

Musteri hizmetlerini aradım.

*Kart elinize gectikten sonra 1 yıl sure icinde;

6 ay duzenli 10 tl veya ustu harcama olmalı bu kolay.

*ay icinde 10 islem sartı var yani toplamda 11 kez o kartı ay icinde kullanmak gerekli.

3-4 fatura ödeseniz gerisi? 3 gunde bir benzin mi alacak marketten cips kolamı alacaksın?

Cok sacma olmus.

Ben aldim 2.kartım alma sebebim yedek kart.

İlk kart 2000 tl limit var 12.kesim tarihi 22 son odeme tarihi

Bu kart 22 kesim 2 ödeme tarihi odemekte zorlanirsam asgari tutari bu kartla oderim ana kredi karti.

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Hocam dışarıda yemek yersen en az 10 TL gidiyor ben yanımda nakit taşımıyorum o yüzden her ay şartları sağlıyordum :)
  • Harcama aliskanliklarina cogu insan uydurabilir gibi geliyor. ilk basta bende zor diyordum ama market vs vs sinirlamasi yok.
    Kendime gore bi dusundugumde baya rahat yapiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde kart dün geldi. 15 günde falan anca geldi galiba. Öğretmen adamız 400 tl limit vermişler Sadece Axess var onda 5 bin var diye galiba buna az vermişler ama olsun işimizi görür.
  • Ankara Yenimahalle ve çevresinde oturup kuryesi gelen varsa kuryenin numarasını bi yazabilir mi özelden rica etsem? Kaç gün oldu hala gelmedi.

• Mtv ödemesi sonradan taksitlendirilebiliyor.

• Gecen ay başvurum diger kart limitleri yüzünden kabul edilmemiş ve bende diger kartlardan birinin limiti düşürüp, dun yeniden başvuru yaptım. Bugun 4.500TL limitli kart onayladi mesajı geldi.
  • Arkadaş güzel güzel harcadık da geri ödeme zamanı geldi soğudum şimdi
  • 5000 liralik urun aldik diyelim faizsiz taksit hakkini kullanabiliyormuyuz? Ayrica kac taksit e yapabiliyoruz?

• 4. başvuruda 1000 lira limit ile alabildim sonunda
  • Altı üstü kredi kartı, sayfalardır ne yazıyor insanlar diyordum ki dayanamadım ben de yazıyorum

Sanal kart muhabbeti canımı sıktı. 2018'de sanal kart olmayan kredi kartı olabileceği ihtimalini bile düşünmemiştim. Ben sık sık kullanıyorum online alış verişte. Bir işi de tam yapın, banka kartı olur kredi kartı olmaz, tam kredi kartı geldi deriz sanal kart olmaz.

Bir başka problem de kart limitiyle ilgili. Mesela benim YK'de müşteri limitim var. Onun altında istediğim miktara kartımın limitini artırıp azaltabiliyorum. Mesela müşteri limitim 30 bin olsun, ben web'den hesabıma girip 1 dk içinde limitimi 4 bin liraya da düşürebiliyorum, 9 bine de çıkarabiliyorum. Benim gibi kredi kartını aktif olarak kullanan biri için çok önemli kartın limitini beklemeden kolayca değiştirebilmek. Enpara'da ise müşteri limiti aynı zamanda kart limiti, sisteme girip anında düşürülebiliyor ama tekrar yükseltmek istersen onay için beklemen gerekiyor.

Sırf steam-spotify kampanyalarında yaptıkları kıyaklar yeter bu adamların hizmetlerini kullanalım istiyorum ama daha çok yol almaları gerekiyor.

• enpara kart için geçerli olan tüm kampanyalar kredi kartı içinde geçerlimidir acaba spotify üyeliğimi kredi kartı ile devam ettireceğim ona göre.

Sanal kart olmaması eleştirilmiş onun yerine internet alışveriş limiti olayı var ugulama üzerinden istediğiniz miktarı ayarlayabilirsiniz istediğiniz zamanda değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

enpara kart için geçerli olan tüm kampanyalar kredi kartı içinde geçerlimidir acaba spotify üyeliğimi kredi kartı ile devam ettireceğim ona göre.

Sanal kart olmaması eleştirilmiş onun yerine internet alışveriş limiti olayı var ugulama üzerinden istediğiniz miktarı ayarlayabilirsiniz istediğiniz zamanda değiştirebilirsiniz.

Ben kart bilgilerimi internet alış verişlerimde paylaşmak istemiyorum. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok sanal kart yeni bir buluş değil ve senelerdir sorunsuz işleyen bir sistem. Bundan önce dolandırılmaya çalıştıklarında internet alış verişi değil sesli alış veriş gibi yöntemlerle paramı çalmaya çalıştılar. Limitini sıfırladığım bir sanal kart kadar güven veren bir yöntem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Altı üstü kredi kartı, sayfalardır ne yazıyor insanlar diyordum ki dayanamadım ben de yazıyorum

Sanal kart muhabbeti canımı sıktı. 2018'de sanal kart olmayan kredi kartı olabileceği ihtimalini bile düşünmemiştim. Ben sık sık kullanıyorum online alış verişte. Bir işi de tam yapın, banka kartı olur kredi kartı olmaz, tam kredi kartı geldi deriz sanal kart olmaz.

Bir başka problem de kart limitiyle ilgili. Mesela benim YK'de müşteri limitim var. Onun altında istediğim miktara kartımın limitini artırıp azaltabiliyorum. Mesela müşteri limitim 30 bin olsun, ben web'den hesabıma girip 1 dk içinde limitimi 4 bin liraya da düşürebiliyorum, 9 bine de çıkarabiliyorum. Benim gibi kredi kartını aktif olarak kullanan biri için çok önemli kartın limitini beklemeden kolayca değiştirebilmek. Enpara'da ise müşteri limiti aynı zamanda kart limiti, sisteme girip anında düşürülebiliyor ama tekrar yükseltmek istersen onay için beklemen gerekiyor.

Sırf steam-spotify kampanyalarında yaptıkları kıyaklar yeter bu adamların hizmetlerini kullanalım istiyorum ama daha çok yol almaları gerekiyor.

Ben de internetten çok sık alışveriş yapıyorum. İnternet limitini düşürüp, yükseltebiliyorum. Bugün 1 alışveriş yapacaktım. Sonra vazgeçtim. 200 TL limiti 300 TL yaptım. Önceden 127 TL harcamışım. Alışverişime yetmediğini görünce 400 TL yaptım. Alışveriş olmayınca tekrar 200 TL.ye düşürdüm. Yükseltirken de onay vs problem çıkmadı.
    Tabii ki sanal kart daha iyi. Fakat şu an elden gelen birşey yok. İleride onu da çıkarırlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 4 Ocak 2018; 16:13:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guven35

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Altı üstü kredi kartı, sayfalardır ne yazıyor insanlar diyordum ki dayanamadım ben de yazıyorum

Ben de internetten çok sık alışveriş yapıyorum. İnternet limitini düşürüp, yükseltebiliyorum. Bugün 1 alışveriş yapacaktım. Sonra vazgeçtim. 200 TL limiti 300 TL yaptım. Önceden 127 TL harcamışım. Alışverişime yetmediğini görünce 400 TL yaptım. Alışveriş olmayınca tekrar 200 TL.ye düşürdüm. Yükseltirken de onay vs problem çıkmadı.

Bahsettiğim internet alış veriş limiti değil, kart alış veriş limiti...

Başlığın nasıl 36 sayfalara ulaştığını anlamaya başlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tutankanum

Hocam 300 tl malvarlığım yok sadece hesapta tuttuğum para anlamında demek istedim Aktif para giriş çıkışı var. Ayrıca kendime ait arabam da var. 500 TL gelir de öğrenciyim kyk parası. Amacım sadece aidat mevzusundan yararlanmaktı.yoksa kredi katına ihtiyacımda yok :)

hocam geliri yüksek gösterin kredi kartını veriyorlar bende ilk 400 tl dedim sonra 750 tl dedim
    4. başvurumda 1400 tl dedim 1000 lira limitli kart çıktı
  • Aktif ileti paşamızın keyfi yerinde olursa kartımızı alıcaz da motorlu taşıtlar vergisini ödücez ama neredeeee. Şikayetvar'a baktım herkes şikayetçi. Bu kadar mı vurdum duymaz bir firma olur.

• kredi kartım hala değerlendirme aşamasında neden bekletiyorlar böyle bir şey yaşayan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

kredi kartım hala değerlendirme aşamasında neden bekletiyorlar böyle bir şey yaşayan var mı

Kredi kartı geçmişiniz yok mu? Olmayanları bekletebiliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.