Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.189
Cevap
535
Favori
1.931.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tutankanum

Aylık 475 TL gelir , ailemin yanında kalıyorum , şu ana kadar herhangi bir kredi kartı ödemesi geciktirmişliğim yok , en para hesabımda yaklaşık 10 aydır aktif en az 300 TL bulunmasına rağmen kredi kartı başvurumu olumsuz cevap verdi. Paramı geri çekip en para hesabımı kapattırmayı düşünüyorum.

Şaka mı bu yoksa ciddi mi yazıldı? Aylık 300 tl nedir, paranı çeksen ne olacak ki zaten bankaya yük 300 tl için hesap bulundurmak. Aylık 500 tl gelire ki o da maaş değil hangi akıl kart verir? El insaf yahu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

Yarın 450liralık bir alışveriş yapacağım sonrasında taksitlendireceğim ama öncesinde bir kaç sorum var.

-Ben karta başvururken kesim tarihini 7si seçmiştim. Kart 28 Aralık'da geldi. Şimdi ben şu an kesim tarihini ayarlardan ayın 4ü ayarlarsam hemen geçerli olur mu ve yarın yapacağım alışverişin ilk ödemesi sonraki aya sarkar mı ?

-Bir de bu 100tl iade konusunda sorum var 10 adet 10tl'lik alışverişi 6 ekstrede görmesi gerekiyor. Bu yapacağım 450tl'lik alışveriş bir ay için 10 adet 10tlilk alışveriş için geçerli olur mu ? Yoksa istersen 1000tl'lik alışveriş yap bunların ayrı ayrı 10tl ve üzeri olmadıkça geçerli olmuyor mu ?

Özellikle ilk soru önemli ona göre hemen girip değişikliği yapacağım ve yarın alışverişi yapacağım.

* 4ü ayarlarsam hemen geçerli olur mu ve yarın yapacağım alışverişin ilk ödemesi sonraki aya sarkar mı ?

Hemen gecerli olur

-Bu 100tl iade konusunda umutlanmayın 6 ayda tam 60 islem gerekecek olmazsa eger 6 ay 10 tl ve yukari tek islem yaparsanız kart ucreti alinmayacak buda hic yoktan iyi ayda 10-11 islem zor..

Faturalar+market 5 adet anca dolar...2 gunde bir gofret cips kola mı alacaksınız!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    hemen geçerli olursa o zaman ilk ödeme sonraki ayar atar değil mi ?
  • quote:

hemen geçerli olursa o zaman ilk ödeme sonraki ayar atar değil mi ?

Suan 3 ocak..

Hesap kesim tarihi 4 ocak yaparsaniz..

Son ödeme tarihi 14 ocak ödeme tarihi olur..

yarindan sonra ne alırsan gelecek ay ödersin..

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Benim ödemem düzensiz hatta kara listede bile olabilirim. İlk basvurumda çikmadi. Garanti limitini düşürmedim . Sadece tekrar başvuru yaparken maasimi yüksek yazdım . 6bin onayladı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xemrax

Benim ödemem düzensiz hatta kara listede bile olabilirim. İlk basvurumda çikmadi. Garanti limitini düşürmedim . Sadece tekrar başvuru yaparken maasimi yüksek yazdım . 6bin onayladı. :)

Okadar basit olsa bende 6000 tl yazardım.

Dedigim gibi isyerini aramislar hatta patron kredi filan mı cekeceksin diye sordu tüm bunlar 1.300-1500 tl limitli kart vermek icin 2000-3000-6000 tl degil

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

Yarın 450liralık bir alışveriş yapacağım sonrasında taksitlendireceğim ama öncesinde bir kaç sorum var.

-Ben karta başvururken kesim tarihini 7si seçmiştim. Kart 28 Aralık'da geldi. Şimdi ben şu an kesim tarihini ayarlardan ayın 4ü ayarlarsam hemen geçerli olur mu ve yarın yapacağım alışverişin ilk ödemesi sonraki aya sarkar mı ?

-Bir de bu 100tl iade konusunda sorum var 10 adet 10tl'lik alışverişi 6 ekstrede görmesi gerekiyor. Bu yapacağım 450tl'lik alışveriş bir ay için 10 adet 10tlilk alışveriş için geçerli olur mu ? Yoksa istersen 1000tl'lik alışveriş yap bunların ayrı ayrı 10tl ve üzeri olmadıkça geçerli olmuyor mu ?

Özellikle ilk soru önemli ona göre hemen girip değişikliği yapacağım ve yarın alışverişi yapacağım.

* 4ü ayarlarsam hemen geçerli olur mu ve yarın yapacağım alışverişin ilk ödemesi sonraki aya sarkar mı ?

Hemen gecerli olur

-Bu 100tl iade konusunda umutlanmayın 6 ayda tam 60 islem gerekecek olmazsa eger 6 ay 10 tl ve yukari tek islem yaparsanız kart ucreti alinmayacak buda hic yoktan iyi ayda 10-11 islem zor..

Faturalar+market 5 adet anca dolar...2 gunde bir gofret cips kola mı alacaksınız!!

hocam kart ücreti alınmaması için şartları mı var, sitesinde ömür boyu kart aidat ücreti kesilmez yazıyor, siz 6 ay 10 tl ve yukari tek islem yaparsanız kart ucreti alinmayacak demişsiniz, benmi yanlış anladım şartları acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo48 -- 3 Ocak 2018; 21:43:36 >

• apollo48 A kullanıcısına yanıt
    Kart aidatı yok sitesinde bile yazıyor. Öyle olsa yıkarlar burayı avantajı kalmaz
  • O degilde temazsiz ozelligi halk otobuslerinde geciyormu ? Kentkart mesela bizim ilimizde

• quote:

Aylık 475 TL gelir , ailemin yanında kalıyorum , şu ana kadar herhangi bir kredi kartı ödemesi geciktirmişliğim yok , en para hesabımda yaklaşık 10 aydır aktif en az 300 TL bulunmasına rağmen kredi kartı başvurumu olumsuz cevap verdi. Paramı geri çekip en para hesabımı kapattırmayı düşünüyorum.

Kardesim saka mısın ? 450 lira gelir ve 300 lira malvarlıgı icin kim kredi kartı verir sana ?

• az önce aylık kazancım 1600 tl dedim başvurdum 400 tl limit verdi :D
  • Coca-Cola kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamanızı beklerdim öğrenciyim eğer konu maddiyatsa babamın durumu da baya iyi 4 tane dairesi 2 tane dükkanı var benim arabam var ve devlet üniversitesinde tıp fakültesi okuyorum keşke eleştirmeden biraz sorgulasaydınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tutankanum -- 3 Ocak 2018; 23:25:53 >
  • quote:

Hesabınızı kapatırsanız banka yas mı tutacak sanıyorsunuz?:)

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Hocam 300 tl malvarlığım yok sadece hesapta tuttuğum para anlamında demek istedim Aktif para giriş çıkışı var. Ayrıca kendime ait arabam da var. 500 TL gelir de öğrenciyim kyk parası. Amacım sadece aidat mevzusundan yararlanmaktı.yoksa kredi katına ihtiyacımda yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tutankanum -- 3 Ocak 2018; 23:34:40 >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Gelecekte öğrenciliğim bitip işe başladığım zaman çalışmayacağım bankalardan biri olacak sadece. Money is money...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tutankanum -- 3 Ocak 2018; 23:32:24 >
  • 15 aralıkta kartınız hazırlandı mesajı geldi. Ne arayan var ne soran

• Benim Kartım Geldi Limit : 7,450
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemrax

Valla benim almam daha zor.kredi kartı düzensiz ve yeni kart için maaşa göre limit yok. Kredi çekmiştim kara liste vs . Ama Maaşı 3200 diye bu sefer girdim .6000verdi.

Okadar basit olduguna baya sasırdım.
    Yıllarca enpara kullandım.4 yıldır aynı isteyim maas 1400 yazdım cunku bankaya bu kadar yatiyor kalan 500 tl elden aliyoruz basvyrdum.
    adamlar üşenmeden aramıslar isyerini,bende 6.000 tl deseydim firma yok 2000 tl aliyor deseydi sonuc?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etomon

15 aralıkta kartınız hazırlandı mesajı geldi. Ne arayan var ne soran

arayın mh şikayette bulunun.kuryenin bu çalışma durumundan memnun değilim enpara.com firmasına yakışmıyor deyin kurye firması ile irtibata geçiyorlar.bankadan çok kurye firması çok leş
  • quote:

Hocam anlamanızı beklerdim öğrenciyim eğer konu maddiyatsa babamın durumu da baya iyi 4 tane dairesi 2 tane dükkanı var benim arabam var ve devlet üniversitesinde tıp fakültesi okuyorum keşke eleştirmeden biraz sorgulasaydınız .

*Oncelikle ögrenciye normal kredi kart vermezler.

*300-500 tl gelir ile 3000 tl limitli kart beklemeyin.

*Sizin adınıza ne varsa ona bakar banka.

*Birikmis para dikkate alınmaz.araba sattınız 20-30.000 hesaba atıp 5000 tl kart isteyin vermezler!!

Ogrencilere Yapikredi-Vakıfbank 500- 1000 tl limitli kartı kolayca veriyor diye biliyorum.

Okul bitsin calisma hayatına baslayın puan durumunuz iyi olsun.

Eldeki mevcut kartı zamaninda tamamını veya asgari den fazla odeme yapın..
    #############################
    Calismaya baslayinca ilk kredi kartı maas aldiginiz banka verir genelde.sirket teb ile caliaiyorsa teb kredi karti gelir.
    sonra Her banka size kart vermek isteyecek.iste ozaman siz Bonus-Axess-World secebileceksiniz 1500-2000 tl maas alınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 4 Ocak 2018; 10:13:45 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.