Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.182
Cevap
535
Favori
1.931.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kredi kartı geçmişimde var her ay düzenli ödüyorum
  • arkadaşlar merhaba.bende kart başvurusu yaptım kartım geldi ama vadesiz tl kartı gelmiş. önce bu kart gelip sonra mı kredi kartını açtırıyoruz nasıl oluyor bu iş acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

arkadaşlar merhaba.bende kart başvurusu yaptım kartım geldi ama vadesiz tl kartı gelmiş. önce bu kart gelip sonra mı kredi kartını açtırıyoruz nasıl oluyor bu iş acaba?

Bana da ikisi birlikte geldi.
    Şaşırdım

Bir de yok mu kampanya? :)
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    internet şubesinden kredi kartı başvurusunu yapıyorsun bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

kredi kartı geçmişimde var her ay düzenli ödüyorum

Hemen findeks.com a girip puan ve olumsu ne var ogrenin...

Gecikmis kredi veya kart vb..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gelen limit mesajinda finansbank k.karti ile ayni ortak limit dedi.

Şimdi ben Finansbank ın kartını iptal etmek istesem bu kartı etkilemez dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 4 Ocak 2018; 20:18:53 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 4 Ocak 2018; 20:42:29 >
  • bugün k.kartıyla ilk alıverişimi yaptım. carrefourdan çalışma koltuğu aldım. cep şubede gıda-market alışverişi taksit dışı diyor yasalar gereği
    dedim bu mobilya heralde sıkıntı olmaz tek çekim yaptırdım kasiyer sormasına rağmen ama şimdi cep şubede taksitlendirilebilir harcamanız bulunmamaktadır diyor.

mobilya da olsa market olarak görüyor sanırım, müşteri hizmetlerini arasam bir şeyler yapabilirler mi ki ?
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Twitter üzerinden enpara ve qnbfinansbanka yazın. Hemen dönüyorlar. Ben bu sayede erken alabildim (17. Günde)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

bugün k.kartıyla ilk alıverişimi yaptım. carrefourdan çalışma koltuğu aldım. cep şubede gıda-market alışverişi taksit dışı diyor yasalar gereği
    dedim bu mobilya heralde sıkıntı olmaz tek çekim yaptırdım kasiyer sormasına rağmen ama şimdi cep şubede taksitlendirilebilir harcamanız bulunmamaktadır diyor.

mobilya da olsa market olarak görüyor sanırım, müşteri hizmetlerini arasam bir şeyler yapabilirler mi ki ?

provizyonda gözüküyorsa 1-2 gün bekle provizyondan çıksın sonra tekrar denersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 4 Ocak 2018; 21:27:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • findeks olayında da bir dengesizlik var ama çözemedim.
    temmuzdan-aralık ayına kadar "300puan" 1670>1365'e düşmüş. düşünüyorum düşünüyorum hiç bir şey yok.
    kredi çekmedim. kartların düzenli tamamı ödeniyor. öncesinden bir boç ya da vukuatlık bir durum yok ki olsa zaten temmuzdan önce de azalırdı.

• Beyler bu taksitlendirme olayinda kac taksit yapabiliyoruz en fazla?

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Beyler bu taksitlendirme olayinda kac taksit yapabiliyoruz en fazla?

6 sanirim. 6’dan fazla cikani gormedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Orijinalden alıntı: Tutankanum

Hocam 300 tl malvarlığım yok sadece hesapta tuttuğum para anlamında demek istedim Aktif para giriş çıkışı var. Ayrıca kendime ait arabam da var. 500 TL gelir de öğrenciyim kyk parası. Amacım sadece aidat mevzusundan yararlanmaktı.yoksa kredi katına ihtiyacımda yok :)

hocam geliri yüksek gösterin kredi kartını veriyorlar bende ilk 400 tl dedim sonra 750 tl dedim
    4. başvurumda 1400 tl dedim 1000 lira limitli kart çıktı

Ben de bu sefer 1000 yazdım gene çıkmaz ama bakalım önceden 400-600 demiştim bana max 500 tl limitli verseler yeter bazen acil alınacak bişi oluyor indirimdeyken vadesizde para olmayınca alamıyorsun haliyle tek bu amaçla kullanacağım zaten.

Edit: Yine hemen ret geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 4 Ocak 2018; 23:25:54 >

• bugun basvurdum 10 dk sonra onaylandı.kart kaç güne gelicek bakalım
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    bana 1 tane geldi hocam.en para uygulamasındada vadesiz hesap var bir tek arayıp sorcaz artık
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    öyle yaptım zaten ama bi sıkıntı oldu heralde
  • Peki hocam 3000 tlden fazla bir urun alsak yine taksit yapar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Peki hocam 3000 tlden fazla bir urun alsak yine taksit yapar mı

3000tl üzerini %1.84 faiz ile taksitlendirebilirsin.

• n11 den telefon alsak taksitlendirme yapabilirmiyiz acaba sistem telefon olduğunu anlar mı
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.