6 taksite bölüyorum sıkıntı yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (778. sayfa)
-
-
Merhabalar. En para’da uçak bileti alımları taksite bölünüyor mu acaba?
Yada bildiğiniz uçak biletini taksit yapan bir kart var mı? Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eskiden bölüyordu ama yasal bir zorunluluk olmamasına rağmen kendi üzerine vazifeymiş gibi enflasyonla mücadele maskesi adı altında bu taksitleri kaldırıp, sadece 3 sektöre yaydı. bu yüzden çoğu üye enpara kredi kartlarını kırıp çöpe atarken, enpara ile ilişiklerini kesti.. mevcut taksitleri kapatır kapatmaz ben de ilişiğimi keseceğim...
-
En son ykb world ile ajetten taksit yaptım ben.
Ama yurtdışı uçuşları asla taksit olmaz uyarayım.
Alım sırasında belli oluyor zaten taksit olup olmayacağı. 6 taksit oluyor genelde.
-
sonradan taksitlendirme tüm bankalarda aynı şekilde şu an. maalesef 3 sektör dışında taksit yapamıyoruz
-
İnternet paketi ödemesi taksit deneyen var mı, sektörlerden birine dahil görüyorsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olmaz.
-
Kk kapatmak için taksit bitirmenize gerek yok. Kart kapatıldıktan sonra ekstre gelmeye ve ödeme yapmaya devam edebilirsiniz. Bu sayede kart limitiniz-toplam taksit tutarınız kadar limiti başka bankaya aktarabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu yasal bir zorunluluk değilken, tüm bankaların ağızbirliği etmişcesine aynı noktada anlaşmaları çok garip...
-
Teşekkürler. Eskiden taksitleri bitirme şartı vardı diye hatırlıyorum, demek ki değişmiş...
-
Hocam ağız birliği değil. Hükümetten sözlü emir geldi bankalara. Bunlarda yerine getiriyor işte. Hükümetin haberi ve izni olmadan bankalar tuvalete bile gidemez.
-
Bu uygulamanın başladğı tarihte siteleri taradığımda ne bir emir ne de bir zorunluluktan bahsedilmiyordum sanki tavsiye niteliği taşıyan bir uygulama şeklinde haber yapılmıştı... Emir olsaydı, enparaya kızgın olmazdım en baştan...
-
Selamlar,Enpara uygulaması eskiden çok hızlı çalışıyordu.Şimdi telefonumu yenilediğim halde,belirgin bir yavaşlık var.Sizde de böyle mi?
-
Hocam yasal zorunluluk tabii ki 🙄
Hazine ve Maliye bakanlığı ve TCMB kararı bu
Hedeflenen amaç enflasyonu azaltmak bu yüzden buda alışverişi ve kredi kartı kullanımlarımı yani taksit vs bunları kısıtlamakla oluyor
Ödemiş olduğum Emlak vergisi bugün proviyondan çıktı ve Enpara 6 taksit yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkekec -- 26 Mayıs 2024; 19:5:38 >
Uçak bileti harcamalarını taksitlendirme yapabiliyor muyuz?
Önceden yapılıyordu şuan yapılmıyor malesef
hayır
Üzücü, sağolun
Ödedikten ne kadar süre sonra provizyondan çıktı hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X