Şimdi Ara

Finansbank enpara kredi kartı iyice saçmaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde normal finansbank cardfinans kredi kartı ve enpara kredi kartım var geçen cardfinans kartı ile 3000 liralık alışveriş yaptım bir baktım enpara kartımın 3000 tl borcu var hiç kullanmadığım halde meğer ikisi aynı limitliymiş böyle bir saçmalık olabilir mi cardfinans ile enpara kredi kartı bir mi o halde ne diye kredi kartı aidatı ödüyorum enpara kredi kartımı hiç kullanmadım zor bir günde kullanırım diye ne yapmam gerekiyor nereye şikayet etmeliyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz bankanın fiziksel tarafı ile dijital tarafındaki kart limitleri ortak bu yüzden şikayet etseniz bile bir çözüm beklemeyin derim, 2 karttan hangisi daha çok işinize yarıyorsa onu kullanın diğerini iptal edin çünkü birinden yapılan harcama diğerindeki kullanılabilir limiti düşürecektir.

• hocam anlayamadım durumu, bir kartla yaptığınız alışverişin borcu diğer karta mı eklenmiş?

• sorunsuzlar kullanıcısına yanıt

İki kartta aynı limite bağlanmış. Ayrı ayrı limit vermemişler. Bu sebeble harcamalar borçlar aynı görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

İki kartta aynı limite bağlanmış. Ayrı ayrı limit vermemişler. Bu sebeble harcamalar borçlar aynı görünüyor.

anladım hocam teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.