|
Findeks Risk Raporu Öğrenme Ücretsiz (kuralkan motor) (2. sayfa)
-
-
kredi kartımı aldığımdan beri 1 kere bile ödemeyi aksatmadım ona rağmen puanım 6 ayda 1173ten 1164 e düşmüş nedendir?
puan yükselsin diye ekmeği bile kartla alıyorum
-
borc limit durumu yüzde 50nin altına indiyse sıkıntı oluyor biraz.
-
Yeni kredi açılışları her zaman puanı düşürüyor 6-7 ay sonra normale ancak dönüyor bilginiz olsun.
Kredi kartı almak
Avans hesap tanımlama
Kredi kartı limit arttırmak
Avans hesap limit arttırmak
Yani ne kadar borç arttırım işlemi varsa hepsinde puan düşüyor.
@sukruciger bahsettiği gibi 5 yıl üzeri kartlar çok değerli oluyor. Kullanmıyorsanız bile eski kredili ürünlerinizin durması size fayda sağlayacaktır.
-
Teşekkür ederim Ben de faydalandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontViper -- 10 Haziran 2022; 17:47:46 > -
hocam limitim düşük. full dolduruyorum ama her ödeme zamanında direk ödüyorum
-
benim de aynıo hocam hep ödedim ama yüzde 50nin altında 2 3 ay gezdim puan düştü direkt. son birkaç ay dikkat ettim artışa geçti. Saçma bence ödedikten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 10 Haziran 2022; 22:18:10 > -
Kartınızda %10 en az olmak üzere minimum %20 limit bırakın tamamını asla harcamayın yoksa olumsuz olarak yansıyor örneğin 500 tl limit var 250 tl harcayın bırakın bir de ürün çeşitliliğini artırın kredi,kredili mevduat vb yoksa puan yükselmez -
Ben uygulamayı yükledim direkt puanımı verdi. -
-
Bence Findeks üye olun mobilden (olmasan bilgilerin görünmez) giriş yaptıktan sonra üstteki ekran görüntüsü çıkıyor zaten
-
benim ay sonuna kadar her ay limitim yüzde 95 dolu zaten. ama ödemesi gelir gelmez direk ekstre hepsini ödüyorum. limit doldurunca puan düşmesi çok saçma. limitim 4.5bin gibi komik bir rakam zaten
-
Hata veriyor -
Direk motor bilgilerini verdi ve onayla cıktı bu normal mı ?
dırek kredı mı kullandırıyor ?
-
Findeks puanınıza bakmadan onay vermemesi lazım hocam.
-
Hocam maşallah valla senin puan çok iyi harbiden uzun zamandır bukadar yüksek puanlı kimseyi görmemiştim maşallah:)) @mur37
-
Arkadaşlar findekse üye oldum ve notumu görebiliyorum. Hiçbir ödeme de yapmadım. Bu üyelik gerektirmeden mi görebiliyoruz notumuzu? Eğer böyleyse ne yapmak burada paralıdır?
-
Burası patlamış :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X