Şimdi Ara

Finepix F60 FD Hakkında Yardım Talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu makineyi kullanmakta olan arkadaşlar varsa aşağıdaki sorulara yardımcı olmasını rica ederim.

1. PC ye aktarım için hangi yazılım ve sürücülerin yüklenmesi gerekiyor?
    2. Bana bu cihaz hediye geldi içinden çıkan batarya ve hafıza kartını cihaza taktım ama bunlar sizce yeterlimi yoksa yedek ve/veya yeni bir batarya ve hafıza kartı almalımıyım?
    3. Pakette batarya vardı ama şarj aleti yok.Gerçi bataryanın içine takıldığı bir nesne var ama prize nasıl takılacak anlamadım.Üstelik makineyi getiren kişi buna bir şarj cihazı alınması gerektigini soylemiş bizimkilere.Bu cihaz hangi cihazdır nerden temin edebilirim?
    4. Bu makine ile ilgili Türkçe bir kullanım kılavuzu varmıdır?Varsa nereden temin edebilirim.
    5. Kompakt bir makine olarak iyi bir makinemidir sizce bu alet?

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: azap59

Merhaba Arkadaşlar,

Bu makineyi kullanmakta olan arkadaşlar varsa aşağıdaki sorulara yardımcı olmasını rica ederim.

1. PC ye aktarım için hangi yazılım ve sürücülerin yüklenmesi gerekiyor?
    2. Bana bu cihaz hediye geldi içinden çıkan batarya ve hafıza kartını cihaza taktım ama bunlar sizce yeterlimi yoksa yedek ve/veya yeni bir batarya ve hafıza kartı almalımıyım?
    3. Pakette batarya vardı ama şarj aleti yok.Gerçi bataryanın içine takıldığı bir nesne var ama prize nasıl takılacak anlamadım.Üstelik makineyi getiren kişi buna bir şarj cihazı alınması gerektigini soylemiş bizimkilere.Bu cihaz hangi cihazdır nerden temin edebilirim?
    4. Bu makine ile ilgili Türkçe bir kullanım kılavuzu varmıdır?Varsa nereden temin edebilirim.
    5. Kompakt bir makine olarak iyi bir makinemidir sizce bu alet?

Saygılar...

öncelikle hayırlı olsun
    sd kart okuyucu varsa sd karla fotoları pc atarsınız
    bataryanın içine takıldığı bir nesne şarz aletidir prize takmak için elektirikçiye götürün ona uygun priz verir size sorun hallolur
    iyimiderken ne demek konpağın kralı

ve üyeliğe bekleriz
    http://forum.donanimhaber.com/m_31622380/tm.htm
    tr klavuz f50 var hemen,hemen aynı makina talep ederseniz üyelik bölümüne yüklerim.
    ilk sayfaya yüklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 20 Mayıs 2009; 14:44:47 >

• Üstat paketten bir adet batarya doldurucusu çıktı ama prize takılacak uçları yok boş kutu gibi bir şey bu!.
    Kendi sitesinden baktığımda "AC Power Adapter AC-5VX " isminde bir aksesuarının daha olduğunu görüyorum bende bu da yok.Bu ne işe yarar?

Cihazı PC ye tanıtmak için herhangi bir yazılım veya sürücü kurduysanız hangileridir.Bendeki paketten CD çıkmadı da.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azap59

Üstat paketten bir adet batarya doldurucusu çıktı ama prize takılacak uçları yok boş kutu gibi bir şey bu!.
    Kendi sitesinden baktığımda "AC Power Adapter AC-5VX " isminde bir aksesuarının daha olduğunu görüyorum bende bu da yok.Bu ne işe yarar?

Cihazı PC ye tanıtmak için herhangi bir yazılım veya sürücü kurduysanız hangileridir.Bendeki paketten CD çıkmadı da.

Saygılar.

bunlar çıktıysa kutunun altındaki fişi kaldıracaksın.
    yandaki ufak fişi alacaksın.kutunun üstündeki fişe takacaksın fiş heryerde var.
    ben cd kullanmıyorum sd kartan fotoları alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 20 Mayıs 2009; 18:21:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.