Şimdi Ara

CASIO QV-R300 kalite sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün NT'den 190 liraya CASSIO QV-R300 fotoğraf makinesi satın aldım.Makinede flaşsız çekilen resimler buğulu gösteriyordu ve videoların kalitesi çok bozuktu.Gittim makineyi değiştirdim, değiştirdiğim makinede aynen eskisi gibi çıktı, iso ayalarını da değiştirdim yine aynı yine aynı, satın aldığım yere sordum ellerinde başka modelde kalmamış, sizce bir yerde ayar mı yapmam gerekiyor, yoksa makine mi bozuk çıktı, malum değiştirmeme rağmen aynı, oradaki görevlilere de anlattım onlarda pek anlamadılar, sözde hd diye çektiğim bir video

http://www.youtube.com/watch?v=lqVkj1NUMRY

resimler de flaşsız çekince bunun gibi buğulu, bir hata var ama nerede?? yardımcı olursanız sevinirim......

Resimlerde burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammetGs -- 14 Nisan 2013; 0:28:12 >

• arkadaşlar yok mu yardımcı olacak ??
  • Alttaki fotoğraflarda nesnelere çok yaklaşmışsınız. Makinenin minimum çekim mesafesi vardır. Üstteki fotoğrafta zaten sorun görünmüyor.Makinenin yapabileceği bu.

Geri verme imkanınız varsa geri verin. ve NT den olabildiğince hızlı uzaklaşın.

Canon a810 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Alttaki fotoğraflarda nesnelere çok yaklaşmışsınız. Makinenin minimum çekim mesafesi vardır. Üstteki fotoğrafta zaten sorun görünmüyor.Makinenin yapabileceği bu.

Geri verme imkanınız varsa geri verin. ve NT den olabildiğince hızlı uzaklaşın.

Canon a810 alın.

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, ancak videoyu izlediniz mi bilmiyorum, videonun da çekim kalitesi bu kadarsa bu makine çok pahalı o zaman, çünkü elimde daha ucuz kodak marka eski bi makine var o bile bundan daha iyi video çekiyor....
  • Alttaki 2 fotoğrafta makinayı çok yaklaştırmışsınız ve minimum odaklama mesafesinden yakın olduğu için makina fotoğrafını çekmek istediğiniz alanı netleyememiş. O alttaki 2 fotoğraf sizin kullanım hatanız, bilmemenizden dolayı oluşan bir durum yani.
    -
    İlk fotoğraf da makinanın ISO başarımının kötü olmasından. Tabi burada bu fotoğrafı kaç iso ile çektiğini göremiyoruz ! Bu hizliresim.com kullanarak kendiniz beklediğiniz yardımı bize yardım etmeyerek bekliyorsunuz, bu da ne saçma iştir hiç anlamam. flickr.com, imageshack.us gibi sitelere yükler misiniz bu ilk fotoğrafı lütfen ? Böylece exif bilgilerini görebileceğiz ve makina yada siz ne ayarlarla çekmişsiniz bilip konuşabileceğiz ! Fakat görülene göre orada ISO yine de yüksek. Siz ayarladım iso'yu diyorsunuz da biz nasıl ayarladığınızı göremiyoruz. Bir görelim imageshack.us mesela yükleyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Alttaki 2 fotoğrafta makinayı çok yaklaştırmışsınız ve minimum odaklama mesafesinden yakın olduğu için makina fotoğrafını çekmek istediğiniz alanı netleyememiş. O alttaki 2 fotoğraf sizin kullanım hatanız, bilmemenizden dolayı oluşan bir durum yani.
    -
    İlk fotoğraf da makinanın ISO başarımının kötü olmasından. Tabi burada bu fotoğrafı kaç iso ile çektiğini göremiyoruz ! Bu hizliresim.com kullanarak kendiniz beklediğiniz yardımı bize yardım etmeyerek bekliyorsunuz, bu da ne saçma iştir hiç anlamam. flickr.com, imageshack.us gibi sitelere yükler misiniz bu ilk fotoğrafı lütfen ? Böylece exif bilgilerini görebileceğiz ve makina yada siz ne ayarlarla çekmişsiniz bilip konuşabileceğiz ! Fakat görülene göre orada ISO yine de yüksek. Siz ayarladım iso'yu diyorsunuz da biz nasıl ayarladığınızı göremiyoruz. Bir görelim imageshack.us mesela yükleyin lütfen.

imageshack'e üye oldum ama kabul etmedi resimleri premium üyelik istiyor, o nedenle hızlıresim.com dan göndermek zorunda kaldım......Iso kalitesini en aza indiriyorum gene aynı gene aynı, hadi onu geçtik videolarda sürekli titreme doma ses sorunu, buğulu sinekli çıkma vs....bu tür sorunlar var neden bende anlamadım, geri götüreyim diycem başka makinede kalmamış napıcam bilmiyorum......

• buda farklı resimler

http://www.flickr.com/photos/95037091@N08/8650956523/in/photostream

http://www.flickr.com/photos/95037091@N08/8652063722/

isoyu en düşük yaptım 100de yine aynı videolar da aynı şekilde buğulu ve donmalar titremeler var sorun neyden kaynaklı acaba?? :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammetGs

quote:

Alttaki 2 fotoğrafta makinayı çok yaklaştırmışsınız ve minimum odaklama mesafesinden yakın olduğu için makina fotoğrafını çekmek istediğiniz alanı netleyememiş. O alttaki 2 fotoğraf sizin kullanım hatanız, bilmemenizden dolayı oluşan bir durum yani.
    -

imageshack'e üye oldum ama kabul etmedi resimleri premium üyelik istiyor, o nedenle hızlıresim.com dan göndermek zorunda kaldım......Iso kalitesini en aza indiriyorum gene aynı gene aynı, hadi onu geçtik videolarda sürekli titreme doma ses sorunu, buğulu sinekli çıkma vs....bu tür sorunlar var neden bende anlamadım, geri götüreyim diycem başka makinede kalmamış napıcam bilmiyorum......

O zaman kendiniz bu örnek koyduğunuz fotolarınızın exif bilgilerine bakıp bilgi verebilir misiniz ?
    ISO kaçta çekilmişler mesela en önemlisi o. Tabi bir de o makinenin eti ne butu ne diycem halk tabiri ile. Ondan ve hatta onun gibi bir çok makinadan alabileceğiniz verim az-çok aynıdır. Tabi sizin alttaki 2 fotoda kullanım hatanız var. Onlarda netleyememiş, siz kullanımını biraz deneyerek öğrenirseniz az daha iyi olacaklardır. Casio'nun da ben bugüne kadar hiçbir modelinin de başarılı olduğuna dair bir yerde haber, yorum okumadım.
    -
    Facebook hesabınız var isehttp://pixoto.com a yüklemeyi dener misiniz peki?

• quote:

quote:

quote:

-

O zaman kendiniz bu örnek koyduğunuz fotolarınızın exif bilgilerine bakıp bilgi verebilir misiniz ?
    ISO kaçta çekilmişler mesela en önemlisi o. Tabi bir de o makinenin eti ne butu ne diycem halk tabiri ile. Ondan ve hatta onun gibi bir çok makinadan alabileceğiniz verim az-çok aynıdır. Tabi sizin alttaki 2 fotoda kullanım hatanız var. Onlarda netleyememiş, siz kullanımını biraz deneyerek öğrenirseniz az daha iyi olacaklardır. Casio'nun da ben bugüne kadar hiçbir modelinin de başarılı olduğuna dair bir yerde haber, yorum okumadım.
    -
    Facebook hesabınız var isehttp://pixoto.com a yüklemeyi dener misiniz peki?

Hadi resimleri geçtik bu kadar adi videoda mı geçer bu makine hangi makine bu kadar adi video çeker.......

• YA ARKADAŞLAR NEDEN KİMSE İLGİLENMİYOR ALDIĞIM MAKİNEDEKİ SORUNDAN BAHSEDİYORUM HADİ FOTOLARI GEÇTİK NEDEN BU ŞEKİLDE VİDEO ÇEKİYOR HİÇ İLGİLENMİYORSUNKİ BEN BİR SORUNLA KARŞI KARŞIYAYIM 200 TL PARA VERDİM NE YANIİ ÇÖPE Mİ GİDİCEK O KADAR PARA Bİ KONU AÇIYORUZ HİÇ İLGİLENEN YOK O KADAR EMEKTE EDİYORUM VİDEOYU İNTERNETE YÜKLÜYORUM RESİMLERLE UĞRAŞIYORUM AMA YOK HİÇ CEVAP YAZAN ANLAYAN YOK
  • İNSAN BİR İLGİLENİR AYIPTIR YA
  • quote:

YA ARKADAŞLAR NEDEN KİMSE İLGİLENMİYOR ALDIĞIM MAKİNEDEKİ SORUNDAN BAHSEDİYORUM HADİ FOTOLARI GEÇTİK NEDEN BU ŞEKİLDE VİDEO ÇEKİYOR HİÇ İLGİLENMİYORSUNKİ BEN BİR SORUNLA KARŞI KARŞIYAYIM 200 TL PARA VERDİM NE YANIİ ÇÖPE Mİ GİDİCEK O KADAR PARA Bİ KONU AÇIYORUZ HİÇ İLGİLENEN YOK O KADAR EMEKTE EDİYORUM VİDEOYU İNTERNETE YÜKLÜYORUM RESİMLERLE UĞRAŞIYORUM AMA YOK HİÇ CEVAP YAZAN ANLAYAN YOK

Hocam size gereken açıklama yapılmış. Fotoğraflarla videoların oluştuğu birim aynı. Fotoğraf kalitesi kötü olunca doğal olarak video kalitesi de kötü oluyor. İade yapabiliyorsanız iade yapın. Bir de mesela camdan dışarıya doğru bir fotoğraf çekin, ona da bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde bu gün 75 Tl'ye Bimden Aldık Gayet Uygun :) Şans Eseri Girdiğimiz Evimizin Çok Uzağındaki Mağzadan Kayseride Sadece O Mağzaya Gelmiş Ürünü Aldık.İnşallah Sorunsuz Çıkar.Sabah Bakarım Çekimlerine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.