Şimdi Ara

FİNEPİX S2960 & BENQ GH600 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
6.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence benq.çunku 16x sony marka sensor kullaniyor.21x optik zoom kompak makinelerde bu fiyata bulmak cok zor.video cekimlerindede zoom yapiyorki bu coğu dslr makinelerde bile yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsun

Bence benq.çunku 16x sony marka sensor kullaniyor.21x optik zoom kompak makinelerde bu fiyata bulmak cok zor.video cekimlerindede zoom yapiyorki bu coğu dslr makinelerde bile yok

Merhaba,
    Sensörleri genelde Panasonic'den tedarik ediyorlar ama GH600 ve GH700 modellerinde sizin de belirttiğiniz gibi Sony'i tercih etmişler...
  • arkadaşlar benq gh600 modelini alıpta kullanan kimse yokmu olumlu veya olumsuz yorum yapabilecek.. foto örnekleri paylaşabilecek.. benq gh600 yüksek optik zoomu panoramik çekim modu ve görüntüsüyle fena değil gibi..yorumlara göre sx150 ile kıyaslayıp seçim yapacağım..
  • Özellik açısından değerlendirmeler ve karşılaştırmalar yapılmış.
    Peki,
    http://www.hepsiburada.com/liste/benq-gh600-16-mp-21x-optik-/productDetails.aspx?productId=ftkombenqgh600&categoryId=248&intcamp=GununTeklifi
    fiyat 300 TL civarında...
    En uygun fiyat bu, bu fiyata göre değerlendirme yaparsak ve benzer olduğu söylenen cihazlara göre çok daha iyi bir hal almıyor mu cihaz?
  • SeLamın Aleyküm arkadşLar.

Ben BenQ GH600 & Samsung WB100'Den birini aLmayı düşünüyoRm hanqisini önerirsinz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqr21

SeLamın Aleyküm arkadşLar.

Ben BenQ GH600 & Samsung WB100'Den birini aLmayı düşünüyoRm hanqisini önerirsinz ?

samsung rahatlıkla alabilirsin.ikiside aynı segmenteler.benq 100 tl daha ucuz.fiyat performans açısından benq derim ben.
  • Selam. Bende uzun süredir makına araştırıyorum . bütce 200 le girdim işe ama az iyisi az iyisi derken 300 e dayandık , zaten bir ay oldu arastırıyorum bütce 300 oldu sayılır . İki ay daha baksam 500 olacak :S :)) , İlkten mekanik görüntü sabitleyicileri olduğu için panasonis s serisi düsündüm çünkü bizde sorun var 10 fotodan 4 ü hep bulanık çıkıyo... derken sx150 nin aldığı yorumları görüp üzerine yoğunlasmaya basladım . İnceleme videoları örnek resimler derken baya da bilgi sahibi oldum . İso ne biliyorum artık mesela :). Önceliğim titresimi engelleyecek sisteminin bulunmasıydı ve panasoniclere bu yüzden merak sardım . Sonra sx150 de akıllı ıs olduğunu öğrenince onu inceledim . Makina 7 farklı yöne titreme senaryosuna karsı ayrı ayrı ıs algoritması uyguluyo böylece fotolar tripot olmasa da net çekilebiliyo. Şimdi o makinayı överken zoom unun iyi olduğunu söylüyorlardı, zoom un faydalarını da sayınca benim akıl bu sefer zoom a gitti . Yüksek zoom olacak ama titretsem de net çekecek ... Hmm dedim kendi kendime çıkmaza girmeye baslıyorsun . Basta alsaydın Panasonici hic böyle kafa yormayacaktın. Derken kaç gündür hb da sırf markası yüzündn bakmaya bile tenezzül etmediğim benq 600 e baktım . Girdim . 3 yorum var ne kadar güvenilir bilemem ama onları okudum . Söylenenlere göre tıpkı panasoniclerdeki gibi mekanik titresim önleyicisine sahipmiş ve yüksek zoom da dahi titremeler bulanık fotolara neden olmuyormus . 21x zoomu yaparken görüntünün de bozulmaması gerekir diye tahmin ediyorum. 4 pilli ki bu daha uzun süre kullnabileceğim anlamına geliyo . xs150 ye çabuk sarj yiyo diyolar çünkü.Makinanin şekli de güzel , içime de sindi çünkü insan farklı olmak istiyo . Herkeste canon varsa benimki benq olsun istiyo . Mercek kalitesini bilmiyorum ama hep pentax , panasonic , sony gibi markaların parçalarını aldığından bahsedildi yukarıda. Şuan kararsız kafam daha da karıstı. İlk mesajlar atılalı uzun zaman olmus . Acaba alınıp kullanıldı mı makina. 300 lira ya değer mi , konuyu güncelleyerek soruyorum , yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: donsun

quote:

Orijinalden alıntı: ozqr21

SeLamın Aleyküm arkadşLar.

samsung rahatlıkla alabilirsin.ikiside aynı segmenteler.benq 100 tl daha ucuz.fiyat performans açısından benq derim ben.

samsung da "manuel" anlamda bir hakimiyet yok.. bilmeden yazmamak gerek.. dolayısıyla "benq gh600" daha alınası bir makinadır bu bakımdan..

benq'yu kötüleyenler, "benq g1" i incelesinler.. benq yaptıklarıyla "bende buradayım" diyen bir marka.. kodak kendi sonunu kendi getirdi bir yerde.. onunla benq'yu bir tutmayın.. evet, benq bir fotoğraf makinası üreticisi değildir ve böyle bir iddiası da yoktur ama gerçekten kaliteli ürünler üretmesine bir mani/engel durum yok.. sonuçta tanınan, bilinen bir marka.. gh600'de başarılı bir makina gibi görünüyor.. şahsen almak, incelemek isterdim ama imkanım yok şahsen..

makina fujinin "s" serisinin bir benzeri sonuçta.. yani çok birşey beklememek gerek.. ama fiyatını hakeder..

şunu da söylemek lazım, gh600'de de yanılmıyorsam "panasonic" sensör kullandı benq.. "sony" kullanmadı yani.. bu konuyu tam hatırlamasam da aklımda öyle kalmış..

geri döndüreceksiniz beni buralara bak.. yanlış şeyler yazmayın müdahale ettirmeyin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 8 Kasım 2012; 9:41:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

şunu da söylemek lazım, gh600'de de yanılmıyorsam "panasonic" sensör kullandı benq.. "sony" kullanmadı yani.. bu konuyu tam hatırlamasam da aklımda öyle kalmış..

Merhaba,
    Önceki yorumumda da belirttiğim gibi Benq genelde Panasonic sensörler kullanıyor ama GH600 ve GH700 modellerinde Sony'i tercih etmişler...

http://www.sturdysource.com/2012/09/benq-gh600-benq-gh700-budget-superzoom-cameras-features-price/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 8 Kasım 2012; 13:47:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: c.james

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

Merhaba,
    Önceki yorumumda da belirttiğim gibi Benq genelde Panasonic sensörler kullanıyor ama GH600 ve GH700 modellerinde Sony'i tercih etmişler...

http://www.sturdysource.com/2012/09/benq-gh600-benq-gh700-budget-superzoom-cameras-features-price/

bu durumda bilemiyorum.. sanirim aklimda yanlis kalmis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tşkLer arkdşLar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahapcemil

Selam. Bende uzun süredir makına araştırıyorum . bütce 200 le girdim işe ama az iyisi az iyisi derken 300 e dayandık , zaten bir ay oldu arastırıyorum bütce 300 oldu sayılır . İki ay daha baksam 500 olacak :S :)) , İlkten mekanik görüntü sabitleyicileri olduğu için panasonis s serisi düsündüm çünkü bizde sorun var 10 fotodan 4 ü hep bulanık çıkıyo... derken sx150 nin aldığı yorumları görüp üzerine yoğunlasmaya basladım . İnceleme videoları örnek resimler derken baya da bilgi sahibi oldum . İso ne biliyorum artık mesela :). Önceliğim titresimi engelleyecek sisteminin bulunmasıydı ve panasoniclere bu yüzden merak sardım . Sonra sx150 de akıllı ıs olduğunu öğrenince onu inceledim . Makina 7 farklı yöne titreme senaryosuna karsı ayrı ayrı ıs algoritması uyguluyo böylece fotolar tripot olmasa da net çekilebiliyo. Şimdi o makinayı överken zoom unun iyi olduğunu söylüyorlardı, zoom un faydalarını da sayınca benim akıl bu sefer zoom a gitti . Yüksek zoom olacak ama titretsem de net çekecek ... Hmm dedim kendi kendime çıkmaza girmeye baslıyorsun . Basta alsaydın Panasonici hic böyle kafa yormayacaktın. Derken kaç gündür hb da sırf markası yüzündn bakmaya bile tenezzül etmediğim benq 600 e baktım . Girdim . 3 yorum var ne kadar güvenilir bilemem ama onları okudum . Söylenenlere göre tıpkı panasoniclerdeki gibi mekanik titresim önleyicisine sahipmiş ve yüksek zoom da dahi titremeler bulanık fotolara neden olmuyormus . 21x zoomu yaparken görüntünün de bozulmaması gerekir diye tahmin ediyorum. 4 pilli ki bu daha uzun süre kullnabileceğim anlamına geliyo . xs150 ye çabuk sarj yiyo diyolar çünkü.Makinanin şekli de güzel , içime de sindi çünkü insan farklı olmak istiyo . Herkeste canon varsa benimki benq olsun istiyo . Mercek kalitesini bilmiyorum ama hep pentax , panasonic , sony gibi markaların parçalarını aldığından bahsedildi yukarıda. Şuan kararsız kafam daha da karıstı. İlk mesajlar atılalı uzun zaman olmus . Acaba alınıp kullanıldı mı makina. 300 lira ya değer mi , konuyu güncelleyerek soruyorum , yardımlarınızı bekliyorum.

kardeş benq yu bende çok merak ediyorum fakat hepsiburada.com daki altan yukarı 3. yorum ki zaten toplam 3 yorum var.kesinlikle site tarafından yapılan bir yoruma benziyor

ben bu makineyi takip ediyordum eskiden fiyatı daha pahalıydı. bu yorumdan sonra 298 liraya benq da kampana yaptılar

yani bu yorum eklendi ve peşine indirim oldu.hb den herşey beklenir

ama yinede doğrusunu mevlam bilir

bu arada canon sx150 nasıl bir makinadır diye düşünenler buraya baksınlar özellikle video yu seyretsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 11 Kasım 2012; 13:26:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Selam. Bende uzun süredir makına araştırıyorum . bütce 200 le girdim işe ama az iyisi az iyisi derken 300 e dayandık , zaten bir ay oldu arastırıyorum bütce 300 oldu sayılır . İki ay daha baksam 500 olacak :S :)) , İlkten mekanik görüntü sabitleyicileri olduğu için panasonis s serisi düsündüm çünkü bizde sorun var 10 fotodan 4 ü hep bulanık çıkıyo... derken sx150 nin aldığı yorumları görüp üzerine yoğunlasmaya basladım . İnceleme videoları örnek resimler derken baya da bilgi sahibi oldum . İso ne biliyorum artık mesela :). Önceliğim titresimi engelleyecek sisteminin bulunmasıydı ve panasoniclere bu yüzden merak sardım . Sonra sx150 de akıllı ıs olduğunu öğrenince onu inceledim . Makina 7 farklı yöne titreme senaryosuna karsı ayrı ayrı ıs algoritması uyguluyo böylece fotolar tripot olmasa da net çekilebiliyo. Şimdi o makinayı överken zoom unun iyi olduğunu söylüyorlardı, zoom un faydalarını da sayınca benim akıl bu sefer zoom a gitti . Yüksek zoom olacak ama titretsem de net çekecek ... Hmm dedim kendi kendime çıkmaza girmeye baslıyorsun . Basta alsaydın Panasonici hic böyle kafa yormayacaktın. Derken kaç gündür hb da sırf markası yüzündn bakmaya bile tenezzül etmediğim benq 600 e baktım . Girdim . 3 yorum var ne kadar güvenilir bilemem ama onları okudum . Söylenenlere göre tıpkı panasoniclerdeki gibi mekanik titresim önleyicisine sahipmiş ve yüksek zoom da dahi titremeler bulanık fotolara neden olmuyormus . 21x zoomu yaparken görüntünün de bozulmaması gerekir diye tahmin ediyorum. 4 pilli ki bu daha uzun süre kullnabileceğim anlamına geliyo . xs150 ye çabuk sarj yiyo diyolar çünkü.Makinanin şekli de güzel , içime de sindi çünkü insan farklı olmak istiyo . Herkeste canon varsa benimki benq olsun istiyo . Mercek kalitesini bilmiyorum ama hep pentax , panasonic , sony gibi markaların parçalarını aldığından bahsedildi yukarıda. Şuan kararsız kafam daha da karıstı. İlk mesajlar atılalı uzun zaman olmus . Acaba alınıp kullanıldı mı makina. 300 lira ya değer mi , konuyu güncelleyerek soruyorum , yardımlarınızı bekliyorum.

kardeş benq yu bende çok merak ediyorum fakat hepsiburada.com daki altan yukarı 3. yorum ki zaten toplam 3 yorum var.kesinlikle site tarafından yapılan bir yoruma benziyor

ben bu makineyi takip ediyordum eskiden fiyatı daha pahalıydı. bu yorumdan sonra 298 liraya benq da kampana yaptılar

bu arada canon sx150 nasıl bir makinadır diye düşünenler buraya baksınlar özellikle video yu seyretsinler

kardeşim aslında benim de aklıma senin dediğin gibi bir çakallık gelmedi değil . HErkes merak ediyo aynı sorunun cevabını ama kimse de cevap bulamamıs. Alıpta incelemeye cesaret eden birisi yok sanırı. Bu arada baktım da hb de zaten zamlamıs ürünü . En çok satan compact makina o görünüyo de kadar doğru bir durum bilemiyorum . Çok satıyo ama yorumu yok . BAna da sanki elden çıkartmaya çalısıyolar gibi geldi :S

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

kardeşim aslında benim de aklıma senin dediğin gibi bir çakallık gelmedi değil . HErkes merak ediyo aynı sorunun cevabını ama kimse de cevap bulamamıs. Alıpta incelemeye cesaret eden birisi yok sanırı. Bu arada baktım da hb de zaten zamlamıs ürünü . En çok satan compact makina o görünüyo de kadar doğru bir durum bilemiyorum . Çok satıyo ama yorumu yok . BAna da sanki elden çıkartmaya çalısıyolar gibi geldi :S

hepsiburada benq 600,ü satıştan kaldırdı kardeş

• aa , evet kaldırmıs. Neyse konu da kapanmıs oldu. Gh 700 ün videosuna baktım şimdi ya o baya baya harika. Acayip net ve de cmos ... Ama tabi 500 lira . Ya bn fazla uçtum . 200 - 300 arası ne alsam iyi , güzel makinalara baktıkca bu sefer bana gereken fiyat aralığındakileri beğenmez oldum
  • quote:

aa , evet kaldırmıs. Neyse konu da kapanmıs oldu. Gh 700 ün videosuna baktım şimdi ya o baya baya harika. Acayip net ve de cmos ... Ama tabi 500 lira . Ya bn fazla uçtum . 200 - 300 arası ne alsam iyi , güzel makinalara baktıkca bu sefer bana gereken fiyat aralığındakileri beğenmez oldum

bana kalırsa sen en son sx 150 de karar kılacaksın.. ve bende öyle...
  • ONDA DA KARAR KILAMIYORUM Kİ . Hepsiburadada en ucuz ama orada da rengi gri . Siyahı güzel o rengi hosuma gitmedi. Hadi hosuna gitmese de al diyelim sonra 4 tane pil , pil batarua cihazı çanta bir de kartla fiyat gidiyo da gidiyo . Sonra neyse tamam olsun artık ne yapalım diyosun sonra gene rengi kafaya takılıyo . Yoksa büyük mü bu az küçüğünü mü alayım diyosun falan falan ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturel18

quote:

aa , evet kaldırmıs. Neyse konu da kapanmıs oldu. Gh 700 ün videosuna baktım şimdi ya o baya baya harika. Acayip net ve de cmos ... Ama tabi 500 lira . Ya bn fazla uçtum . 200 - 300 arası ne alsam iyi , güzel makinalara baktıkca bu sefer bana gereken fiyat aralığındakileri beğenmez oldum

bana kalırsa sen en son sx 150 de karar kılacaksın.. ve bende öyle...

kardes karısık bir s8100 macerasından sonra dün gold.com dan sx220 siparisi verdim 400 e . HAla almadıysan tavsiye ederim . MAkina bu gece yarısına kadar indirimli 100 lira ucuza satıyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende karar veremiyordum ama artık en son sx150 ye kara verdim ve şuanda hp 199 tl tavsiye edrim bir kaç tanede çektiğim amatör foto var onlarıda koydum incelemek istersiniz diye makrosuda çok iyi hatta fotolardan birinde 1 cm den pantolonumu çektim.

• Merhabalar;
    Üstadlar benq gh600 makine almayı düşünüyorum da, yardımlarınızı bekliyorum...
    Ben bu makineyle çok yakın (2-3 cm) makro video çekmek istiyorum... İşimi görür mü?
    Amacım böceği videoya çekerken 2 cm e kadar yaklaşınca görüntüyü bozmaması.. Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.