Bildirim
FİNEPİX S2960 & BENQ GH600
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
GÜNCEL -
kac para ki onlar ben olsam ikisini de almam.fiyat soylersen oneri gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FUJIFILM S2960 : 450quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_eee
kac para ki onlar ben olsam ikisini de almam.fiyat soylersen oneri gelir
BENQ GH 600 : 500 TL -
Hocam fuji s serisini gördük bir de benq yu görelim :)
BENQ GH 600 DİYOSUN YANİquote:
Orijinalden alıntı: amasseia
Hocam fuji s serisini gördük bir de benq yu görelim :) -
Bencehiç gerek yok.Ben olsam o aralıkta ya 2. el bakardım.Onu istemezsem de gider sx130 alırdımquote:
Orijinalden alıntı: harun5525
BENQ GH 600 DİYOSUN YANİ
Alıntıları Göster -
Sx130 ve sx150 bu segmentte ve bu fiyat aralığında gerçekten iyi makineler. Ama illa benq mu fuji mi dersen ben benq derim ama yine de hemen karar verme. Aynı fiyat aralığında benim kullandığım makine de var imzamdaki makine ona da bi bakabilirsin ben memnunum makinemden öneririm ama Türkiye de pek bulunmuyo artık.
ayhan bey makinaların ikisinide beğenmediniz nedenini öğrenebilirmiyimquote:
Orijinalden alıntı: ayhan_eee
Bencehiç gerek yok.Ben olsam o aralıkta ya 2. el bakardım.Onu istemezsem de gider sx130 alırdım
Alıntıları Göster -
amasseia yorumlar için teşekkürler Sx130 ve sx150 eski tip gibi duruyor kullandığınız makina çok güzel ama satışını bulamadımquote:
ayhan bey makinaların ikisinide beğenmediniz nedenini öğrenebilirmiyim
Alıntıları Göster -
Rica ederim. Sx lerın kaliteleri, performanları iyidir ama görünüşleri dslr-like lere benzemez. Evet benim makinenin satışı pek kalmadı ama memnun kalabileceğin bir makinedir kendisi :) Fujilere bulasmayin derim. Ikinci el prof makinelere de bakabilirsiniz.
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: amasseia
Rica ederim. Sx lerın kaliteleri, performanları iyidir ama görünüşleri dslr-like lere benzemez. Evet benim makinenin satışı pek kalmadı ama memnun kalabileceğin bir makinedir kendisi :) Fujilere bulasmayin derim. Ikinci el prof makinelere de bakabilirsiniz.
BENQ'nun daha önceki bazı modellerinde Pentax lensler kullanılıyordu ama sanırım bu modelde Pentax tercih edilmemiş.
Yanlış anlaşılmasın GH600 kötü demek istemiyorum ama bu ayrıntı dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 15 Haziran 2012; 17:51:44 > -
james kardeş peki kullanılan lensler güzelmi gh600 içinquote:
Orijinalden alıntı: c.james
Merhaba,
BENQ'nun daha önceki bazı modellerinde Pentax lensler kullanılıyordu ama sanırım bu modelde Pentax tercih edilmemiş.
Yanlış anlaşılmasın GH600 kötü demek istemiyorum ama bu ayrıntı dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim...
Alıntıları Göster -
quote:
james kardeş peki kullanılan lensler güzelmi gh600 için
GH600'ü ayrıntılı incelemediğim için bu modelde kullanılan lensin kalitesi hakkında pek bir fikrim yok.Önceki mesajımda da belirttiğim gibi Benq'nun bazı modellerinde Pentax lensler kullanılıyordu ama bu modelde lensin markası belirtilmemiş.
Bu ayrıntıyı negatif bir anlamda paylaştığımı düşünmeyin,sadece dikkatimi çektiği için belirtmek istedim.
İyi akşamlar hoşçakalın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 15 Haziran 2012; 19:38:10 > -
sağol kardeş bilgilerin için...quote:
Orijinalden alıntı: c.jamesquote:
james kardeş peki kullanılan lensler güzelmi gh600 için
GH600'ü ayrıntılı incelemediğim için bu modelde kullanılan lensin kalitesi hakkında pek bir fikrim yok.Önceki mesajımda da belirttiğim gibi Benq'nun bazı modellerinde Pentax lensler kullanılıyordu ama bu modelde lensin markası belirtilmemiş.
Bu ayrıntıyı negatif bir anlamda paylaştığımı düşünmeyin,sadece dikkatimi çektiği için belirtmek istedim.
İyi akşamlar hoşçakalın...
Alıntıları Göster
-
quote:
sağol kardeş bilgilerin için...
Rica ederim,hoşçakalın... -
güncelquote:
Orijinalden alıntı: c.jamesquote:
sağol kardeş bilgilerin için...
Rica ederim,hoşçakalın...
Alıntıları Göster -
güncelquote:
güncel
Alıntıları Göster -
güncelquote:
güncel
Alıntıları Göster -
fujiquote:
güncel
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X