Şimdi Ara

FINLUX 42FX8440F 3D SMART UYDU ALICI TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aşağıda özelliklerini yazmış olduğum ürünü bayağı inceledim tabi pek bir bilgi yok ama VESTEL üretimi olduğundan daha çok vesteli araştırdım. fiyatına göre iyi bir tv gibi duruyor. Finlux Marka cihaz kullanan varmı yada bu modelden olan.

ŞU ANDA GOLD DA KAMPANYASI VAR 1349 TL AVEA LILARA ÖZEL 1259 A GELİYOR. AVEA HATTINIZ VAR İSE TAVSİYE EDEBİLİRİM.

3D
    Var
    Bluetooth
    Yok
    Dahili Uydu Alıcı
    Var
    Çerçevesiz
    Hayır
    DLNA
    Var
    Ekran Boyutu
    42"
    Ekran Çözünürlüğü
    1920 x 1080
    Ethernet LAN
    Var
    Giriş ve Çıkışlar
    AV Girişi USB 2.0 HDMI VGA Girişi (PC Bağlantısı) Kulaklık Çıkışı Scart Girişi
    Hard Disk'den Medya Oy.
    Var
    HD Özelliği
    Full HD
    İnternet TV
    Var
    Kontrast Oranı
    Mega Kontrast
    Marka
    FINLUX
    Slim Kasa
    Var
    Yenileme Hızı
    400 Hz.
    Wi-Fi
    Yok
    USB Multimedia
    USB Resim + Müzik + Video
    Smart TV Özellikleri
    Var
    Garanti
    Vestel

• Ben de incelemiştir ama tabi pek guvenemiyorum 3d nasil smart özelliği nasil vestel kurulumundan para istiyor mu (seg tvlerden istiyormus) çok fazla soru var ama bu urun hakkında pek aciklama yok. Tatmin edici bir aciklama yok. Olsa almayi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih1239

Ben de incelemiştir ama tabi pek guvenemiyorum 3d nasil smart özelliği nasil vestel kurulumundan para istiyor mu (seg tvlerden istiyormus) çok fazla soru var ama bu urun hakkında pek aciklama yok. Tatmin edici bir aciklama yok. Olsa almayi düşünüyorum.

Servis 30 lira kurulum istiyor. ürün yarın elime geçecek herşeyini denemeyi planlıyoruz hoşumuza giderse 2 adet daha alacağız. Yarın gelsin bakalım ne çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut-24

quote:

Ben de incelemiştir ama tabi pek guvenemiyorum 3d nasil smart özelliği nasil vestel kurulumundan para istiyor mu (seg tvlerden istiyormus) çok fazla soru var ama bu urun hakkında pek aciklama yok. Tatmin edici bir aciklama yok. Olsa almayi düşünüyorum.

Servis 30 lira kurulum istiyor. ürün yarın elime geçecek herşeyini denemeyi planlıyoruz hoşumuza giderse 2 adet daha alacağız. Yarın gelsin bakalım ne çıkacak.

Alınca hemen beni bilgilendirir misin bende almayı düşünüyorum acil söyler misin taksitler kısalmadan almayı düşünüyorum bilgilendirirsen çok memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Alınca hemen beni bilgilendirir misin bende almayı düşünüyorum acil söyler misin taksitler kısalmadan almayı düşünüyorum bilgilendirirsen çok memnun olurum

kardeş ürün geldi beklediğimden daha iyi Çıktı. smart ı hd geçişleri v.s hepsi süper diyebilirim. 4 tane gözlük geliyor yanında 3D yi inceleyemedim indirdiğim formatları desteklemedi. ama 3D haricindeki bütün özellikleri süper parasından daha fazlasını hakediyor diyebilirim. @semih1239

• Aykut-24 A kullanıcısına yanıt
    cihazın 3D sinide denedim. flashı taktıktan sonra biraz beklemek gerekiyormus filmler sonradan cıktı demekki boyutlarıyla alakalı. gözlükleri o kadar iyi değil ama yinede iş görüyorlar. 3D side güzel. bilgilerininde resmini çektim. servis sürümünün güncel olduğunu belirtti.
  • quote:

cihazın 3D sinide denedim. flashı taktıktan sonra biraz beklemek gerekiyormus filmler sonradan cıktı demekki boyutlarıyla alakalı. gözlükleri o kadar iyi değil ama yinede iş görüyorlar. 3D side güzel. bilgilerininde resmini çektim. servis sürümünün güncel olduğunu belirtti.

Hocam çok tesekkur ederim çok yardimci oldun her şey için sağol ben de alamayi dusunuyorum . bakacaz hayirlisi insallah

• ben araştırdım pek bişey bulamadım dolayısıyla ne kadar bilgi bulursam paylaşacağım. ürün vestel özellikliklerıylede aynı olduğu için herhangi bir vesteli incelemek bile yeterli bence
  • Kesinlikle Alın. ben;
    Finlux 32FD4041H 32 inç 82 cm UsbMovie HD Led TV Dükkanımda Güvenlik Kameralarım ve HD Uydu yayınları İçin Aldım. 555 TL
    ve
    Finlux 50FX7440F 50 inç 127 cm 400Hz Dahili Uydu Alıcılı Smart Led Tv Evime Aldım. 1498 TL
    Vestel Garantisinde olması Kesinlike Büyük avantaj. Maddi durumunuzu Bilemem ama 127 ekran Smart TV - 400Mhz - Dahili HD Uydu Alıcılı olan bu modeli kesinlikle alın derim. Fotografını ekliyorum. Bugün elime ulaştı. taktım. HD yayın alıyorum ve süper görüntüsü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 29 Mayıs 2014; 0:06:25 >
  • HD olmayan kanallar nasıl.. Vestel 50PF7070 den iyimidir, o da 1500 kksura bulunabiliyor
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Vestelin o modelini bilmiyorum ama normal yayın yapan kanallarda ki netlikte oldukça güzel. 400 hz olmasından dır sanırım.

@unpop
  • normal yayınlardaki performansı da gayet güzel. vestelin kasasından daha güzel içerik olarak da aynı menuler var hemen hemen. finlux'u tercih edin derim
  • quote:

Vestelin o modelini bilmiyorum ama normal yayın yapan kanallarda ki netlikte oldukça güzel. 400 hz olmasından dır sanırım.

@unpop

bu tv,yi kullanan arkadaşım.bu modelin birde 2d,den 3d,ye çevirme özelliği var.bu özelliği hiç denedinmi.?
    denediysen 3d,ye çevirme başarılımı.?kalitesi nasıl.?yani mesela bi kanalın akşam haberlerinde,yada bi ptt lig maçında filan 3d,ye çevirerek denemeniz mümkünmü.?
  • kasvaaugur K kullanıcısına yanıt
    bu özelliğini de denedim ama bahsetmemişim. daha önce lg nin eski bir modelinde 2D>3D denemiştim. Lg ye göre iyi değil idare eder modda. ayrıca tek tuşla 3D ye geçiş yok. menu tusundan ekran özelliklerine geçip yada kumanda ki fonksiyon tuşuna basarak 3D nin özelliğini seçiyorsunuz. 3D film leri takınca otomatik 3D ye geçmiyor. yada ben yapamadım.
  • Alsammi almasammi?

• FINLUX 50FX7440F FULLHD 400HZ SMART SAT LED TV kullanılan panel LG mi ?
    4 gözlük mü çıkıyor kutudan ?
    ve son olarak media player özellikleri nasil bu tv nin altyazı ayarlama font renk ve dts ses destegi var mı mkv filmlerde ?

teşekkürler.

saygılar.
  • quote:

Bu normal menü mü servis menüsü mü?
    Bu menüyü nasıl açabiliriz?

• finlux dahili uydu alıcılı tvlerde biss key girme özelliği var mı?
  • biss ozelliği var. menüden giriliyor ama ben anlamadığım ve sifre olmadığı için girip deneyemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.