Yerli mali yurdun mali olsun dedik malum bide butce Nasil tavsiye edermisiniz?
Vestel 55U9500 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Özellikleri Bluetooth : Çıkış Yılı : 2019 Çözünürlük : 3840x2160 px Dahili Uydu Alıcılı : DLNA : Ekran Boyutu : 55" / 140 cm Ethernet : Görüntü Teknolojisi : LED HDMI Giriş Sayısı : 3 İşlemci Çekirdek Sayısı : 4 Ses Çıkış Gücü (RMS) : 20 W Smart TV : Wi-Fi : Yenileme Hızı : 1000 Hz Enerji Sınıfı : A+ HDR : USB Port Sayısı : 2 Detaylar Ekran Ekran boyutu139,7 cm (55"") HD türü4K Ultra HD 3D uyumuHayır Ekran çözünürlüğü3840 x 2160 Piksel Görüntüleme teknolojisiLED Ekran şekliDüz Yerel açı oranı16:9 Ekran parlaklığı350 cd/m² Yenileme yanıt süresi9 ms Hareket eklenti teknolojisiSuper Motion Rate (SMR) 1000 Hz En boy oranı16:9 TV kanal ayarlama Ayarlayıcı çeşidiAnalog ve dijital Analog sinyal formatı sistemiPAL, SECAM B/G, SECAM D/K, SECAM L Dijital sinyal format sistemiDVB-C,DVB-S2,DVB-T2 Otomatik kanal aramaEvet Smart TV Smart TVEvet İnternet TVEvet Sanal Gerçeklik (VR) hazırEvet Ses Gömme hoparlörlerEvet Hoparlör sayısı1 RMS dereceli güç10 W Gömme subwooferEvet Subwoofer RMS gücü10 W Gömme ses dekoderleriDTS Ses kod çözme teknolojileriDTS TruSurround, DTS-HD, Dolby Digital Plus EşitleyiciEvet Eşitleyici bant sayısı5 Ağ Bağlantıları Wi-FiEvet Ethernet LAN bağlantısıEvet BluetoothEvet MiracastEvet Web taramaEvet Web tarayıcıEvet Tasarım Ürün rengiSiyah Entegre açma/kapama düğmesiEvet VESA montajıEvet USB kayıtEvet Oyun moduEvet Teletekst fonksiyonuEvet Yerel karartmaEvet Çocuk kilidiEvet Bağlantı HDMI port sayısı3 PC dahili (D-Sub)Hayır Mobil Yüksek Çözünürlüklü Bağlantı (MHL)Hayır DVI bağlantı noktasıHayır Ethernet LAN (RJ-45) port sayısı1 USB 2.0 bağlantı noktası sayısı2 Birleşik video içinde1 Kulaklık çıktı sayısı1 Genel arayüzHayır Ortak arayüz Plus (CI+)Evet VGA (D-Sub) bağlantı noktası sayısı1 RF girişi sayısı1 Yönetim özellikleri Elektronik program rehberiEvet Uyku zamanlayıcıEvet Enerji yönetimi Enerji verimlilik sınıfıA+ Yıllık enerji tüketimi125 kWh Güç tüketimi86 W Güç tüketimi, etkin0,5 W AC girdi voltajı220-240 V AC girdi frekansı50 Hz Ağırlık & boyutlar Genişlik1243 mm Derinlik85 mm Yükseklik720 mm Ağırlık11,5 kg Genişlik (ayaklı)1243 mm Derinlik (Ayaklı)231 mm Yükseklik (ayaklı)785 mm Ayakta ağırlık11,8 kg Ambalajlama bilgisi Masaüstü ayağıEvet Duvar askısıEvet Uzaktan kumandaEvet Kullanım kılavuzuEvet
Not : eksik ne var simdi? Samsung ve lg cok para vermek istemiyorum
Bende şimdi bunu inceliyordum. Görüntü Tarama Hızı 60 Hz diyor. Grundig 49" gdu lar vardı. şu hz olayına biraz bakayım derken bunla karşılaştım. 60 hz yeterli olur mu yada neye bakmamız gerekiyor acaba başka. A++ diyor gayet iyi gibi geldi.
bununla hi-level, seg arasında ne fark var?
Bende alalı 15 gün oldu çok memnunum. Selamlar..
Eksiği olaki çocukları ilerde çalışacaksa Kore'de iş bulabilir. Belki hakamoto kentinde Japonya'ya da gidebilirler.
Televizyon nasıl hocam bende 43 inç modelini almayı düşünüyorum
Ben şahsen çok memnunum. Selamlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme