Şimdi Ara

Fintech Uygulamamız İçin Yaratıcı Fikirlerinizi Bekliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye'de bir fintech şirketinde iş analisti olarak çalışıyorum. Mevcut ödeme geçidi (VPOS)hizmetlerimizi tamamlayacak bir mobil uygulama geliştiriyoruz ve yeni fikirler ve bakış açıları arıyorum.

Muhtemelen herkesin günlük hayatında kullandığı bir E-para mobil uygulaması vardır.Fakat şu an yeni bir sektör sayılabileceğinden hala gelişmeye açık çok yönü olan bir alan, bu nedenle mobil uygulama da kişilerin ihtiyaçlarına ve isteklerine göre yenilikler yapmayı amaçlıyoruz.Bundan dolayı sizin de diğer E-para kuruluşlarının mobil uygulamalarında gördüğünüz eksiklikler veya "olsa çok iyi olurdu" dediğiniz özellikleri paylaşmanızı rica ediyorum.Uygulamamız yolun başında ve potansiyel kullanıcılarımızın fikirleri bu açıdan çok önemli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banvile -- 23 Kasım 2024; 16:24:56 >

• Bu senin işin değil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bersgurs kullanıcısına yanıt

tabii ki benim işim hocam zaten bu neden ile yeni fikirleri aramızda da tartışmaktayız, bu noktada bizim için potansiyel müşterimiz olabilecek kişilerin fikirleri, istekleri önemli o nedenle bu tarz bir konu açıp, diğer insanların e-para teknolojilerinden beklentileri nelerdir öğrenmek istiyorum.

• Kayıtlı ödeme yöntemini kayıt etme ve silme işlemleri bariz olmalı.

7/24 metin mesaj gerçek kişi ile destek sistemi olmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.