Şimdi Ara

Fiorino emotion sahiplerini buraya bekliyoruz. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
26.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sadece cruise control eksik ve panoramik cam

http://www.euroncap.com daha test crash yok ?
    ne zaman gelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolat -- 6 Nisan 2009; 12:23:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: boolat

arkadaskar 27000 olmus araba
    hangi bayi ucuz satiyor ?

ticari araba oluyor galiba fiorino ?
    normal binek araba islenir mi ruhsata ?

Ankara'dan Ali Uğurlu Oto'dan Serdar Bey'le görüş,"forum aracılığıyla arıyorum de"..Sana yardımcı olacaktır.En son bir arkadaş için sorduğumda 25500 fiyat vermişti,ama sonrasında zam geldi mi gelmedi mi bilmiyorum...Ben ordan aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİORİNOM

SELAM BEN ŞANLIURFA'DAN FORUMA KATILIYORUM
    HAYIRLISIYLA YAKINDA BENDE BİR FİORİNO EMOTİON
    ALACAĞIM ANLAŞTIK SPARİŞ VERDİK FAKAT 15 GÜNDÜR BEKLİYORUM BAYİDE ARAÇ YOK

Hayırlı olsun,kaça anlaştınız?Renk nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oracleoracle

quote:

Ankara'dan Ali Uğurlu Oto'dan Serdar Bey'le görüş,"forum aracılığıyla arıyorum de"..Sana yardımcı olacaktır.En son bir arkadaş için sorduğumda 25500 fiyat vermişti,ama sonrasında zam geldi mi gelmedi mi bilmiyorum...Ben ordan aldım.

tsk'ler yarin antalya fiyat bayiye gidecem
    bakalim nolacak

kampanya vardii 12 ay 0% 10.000Lira devam ediyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

Hayır devam etmiyor.Bu kampanya 17 Mart'ta sona erdi...Belki benim gibi yapabilirsin.Ben de param çıkışmadığı için ve kredi faiziyle uğraşmamak için aracın kaporosunu verip,aracı 2,5 ay sonra alabilir miyim dedim ve aldığım bayii'ye kabul ettirdim.Bayii'lerin araç siparişini geçtikten sonra 22 gün içerisinde toplam 7-8bin tl tutan vergilerini(%1 ötv,KDV ve gelir vergisi) devlete ödemeleri gerekiyormuş.Onun için ben 7000 liramı ödedim,sözleşmemi yaptım.Aracım Nisan'ın 22'sinde gelecek ama ben 1 Haziran'da alacağım(böylece iki ay daha para biriktirip,minimum kredi maliyetiyle alacağım).Ancak bunu her bayii kabul etmez(aldığım bayii dışında hiçbiri kabul etmemişti...)
    Neyse bunu da bir çözüm olarak düşün...Bu arada söylediğim bayii'yi arayıp fiyat al derim.En azından Antalya'daki bayii'ye başka bayii şu kadar fiyat veriyor diye koz olarak kullanırsın...

tsk'ler yarin antalya fiyat bayiye gidecem
    bakalim nolacak

kampanya vardii 12 ay 0% 10.000Lira devam ediyor mu ?

• fiorino emotion modelinin yıllık vergisi ne kadar? her yıl muayneye gitmesi gerekiyo mu?ortalama kskosu ne kadar tutar? arkadaşlar bu sorduğum sorularıma cevap verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahlep

fiorino emotion modelinin yıllık vergisi ne kadar? her yıl muayneye gitmesi gerekiyo mu?ortalama kskosu ne kadar tutar? arkadaşlar bu sorduğum sorularıma cevap verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

628 TL,
    her yıl vize,
    600-800 TL arası.
  • manknak olcam !

14000 kredi icin 24ay fade 14% faiz istedi benden
    0% 12000 kredi 1000 lira her ay daha mantikli...

nerden cikti bu 14% faiz
  • Arkadaşlar bugün bir akrabam için Fiorino Emotion u teslim alıcam, alırken özellikle dikkat etmem gereken bir nokta var mı?

Triptronik vites ve beyaz renk araç, donanımıda tam eksiksiz bilmiyorum, bir liste gibi birşey var mı, eksiği gediği olmasın kontrol edeyim.

Teşekkürler,
  • quote:

manknak olcam !

14000 kredi icin 24ay fade 14% faiz istedi benden
    0% 12000 kredi 1000 lira her ay daha mantikli...

nerden cikti bu 14% faiz

Hocam,sende benim gibi yap istersen.Git aracın vergilerini bayiye ver(7-8bin tl falan tutuyor) anlaşmayı yap,aracı 2-2,5 ay sonra alacam de.Bu arada da bir 4-5 daha biriktirirsin.Sonrada eksik kalan 10000 tl için gider bankadan 0,99 faizle tüketici kredisi alırsın...Önerim budur,ama her bayii bunu kabul etmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _crash_

Arkadaşlar bugün bir akrabam için Fiorino Emotion u teslim alıcam, alırken özellikle dikkat etmem gereken bir nokta var mı?

Triptronik vites ve beyaz renk araç, donanımıda tam eksiksiz bilmiyorum, bir liste gibi birşey var mı, eksiği gediği olmasın kontrol edeyim.

Teşekkürler,

http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/ticari/fiorino_combi_donanim.aspx sayfasındaki donanım tablosuna bak.
    Özellikle aracın boya-kaportasında herhangi bir ezik,darbe falan var mı kontrol et...
    İlk gelen modellerde direksiyon üzerinde radyo kumanda düğmeleri gelmiyordu diyorlar,sanıyorum yeni gelenlerde böyle bir sorun yok...Araç hayırlı uğurlu olsun...Hangi bayii'den ve kaça aldığını da öğrenebilir miyiz?

• Teşekkür ederim...

Ataşehir Birmottan alınacak araç, ama kaça anlaşıldı inanın bilmiyorum, zaten tesadüfen kaporasını ödemesine rağmen, son anda vazgeçen birinin aracı yoksa Hazirana gün vereceklerdi,öğrendiğimde haber veririm..
  • çol gri renkli resim varmi ?
    biz dubloda çol gri renki cok hosumuza gitti...

fiorino'da resim olarak gormek isteriz varsa...

tsk'ler

kredi icin baska bankadan basvurduk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.m.y.

quote:

Orjinalden alıntı: mahlep

fiorino emotion modelinin yıllık vergisi ne kadar? her yıl muayneye gitmesi gerekiyo mu?ortalama kskosu ne kadar tutar? arkadaşlar bu sorduğum sorularıma cevap verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

628 TL,
    her yıl vize,
    600-800 TL arası.

normal bi vatantas...

yilda 600-800 arasi mi otuyecek ?

1300 motor vergisi yillik : 393.00 TL
    Araç Muayene 110tl +/-

olsa olsa 550TL oluyor ?
  • SELAMLAR EMOTİON SAHİPLERİ NEREDESİNİZ SESİNİZ SOLUĞUNUZ ÇIKMIYOR
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FİORİNOM

SELAM BEN ŞANLIURFA'DAN FORUMA KATILIYORUM
    HAYIRLISIYLA YAKINDA BENDE BİR FİORİNO EMOTİON
    ALACAĞIM ANLAŞTIK SPARİŞ VERDİK FAKAT 15 GÜNDÜR BEKLİYORUM BAYİDE ARAÇ YOK

Hayırlı olsun,kaça anlaştınız?Renk nedir?

Hayırlı olsun
  • Arkadaşlar, bende fiorino emotion full alacam kısmetse pazartesi. Ancak şu konuya birisi açıklık getirse. kesin bişey söylense. Bu aracın yıllık vergisi ne kadar? ve her sene muayeneden geçmek zorundamı? bu kadar basit bi sorya kimse cevap yazmıyor. kimse bilmiyormu? Ve bu araç şahsi alımlarda da ticari araç muamelesimi görüyor. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: force be with you

Arkadaşlar, bende fiorino emotion full alacam kısmetse pazartesi. Ancak şu konuya birisi açıklık getirse. kesin bişey söylense. Bu aracın yıllık vergisi ne kadar? ve her sene muayeneden geçmek zorundamı? bu kadar basit bi sorya kimse cevap yazmıyor. kimse bilmiyormu? Ve bu araç şahsi alımlarda da ticari araç muamelesimi görüyor. Şimdiden teşekkürler

Fionun ruhsatında ticari yazdığı için... ( binek ruhsatlı alma şansın yok )

1- Her yıl fenni ve egzos muayenesi var..Toplam 150 TL tutar.

2- Yıllık vergisi 314x2 = 618 ytl

3- İstanbulda isen 1.Köprüden geçemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan Gürsu -- 12 Nisan 2009; 19:22:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakan Gürsu

quote:

Orjinalden alıntı: force be with you

Arkadaşlar, bende fiorino emotion full alacam kısmetse pazartesi. Ancak şu konuya birisi açıklık getirse. kesin bişey söylense. Bu aracın yıllık vergisi ne kadar? ve her sene muayeneden geçmek zorundamı? bu kadar basit bi sorya kimse cevap yazmıyor. kimse bilmiyormu? Ve bu araç şahsi alımlarda da ticari araç muamelesimi görüyor. Şimdiden teşekkürler

Fionun ruhsatında ticari yazdığı için... ( binek ruhsatlı alma şansın yok )

1- Her yıl fenni ve egzos muayenesi var..Toplam 150 TL tutar.

2- Yıllık vergisi 314x2 = 618 ytl

3- İstanbulda isen 1.Köprüden geçemezsin.

merak ettim niye 1.Köprüden geçemez ?

• emotion sahipleri olarak bole bir bölüm olması bence çok iyi olmuş diğer bölümde durum karışmaya başlamıştı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.