Şimdi Ara

Fiorino emotion sahiplerini buraya bekliyoruz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
26.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emotion sahiblerine bu topikde toplanma teklifinde bulunmak istiyorum,sebebde bazı isolasyon,fiyat ,jant,lastik vs.vs.vs. farklılar yüzünden karışıklıklar oluyor.

Bizim emotionumuz bugün itibarı ile bayiye ulaşmış durumda ,yakında fotolarımızı ekleyeceğim.

Herkese hayırlı uğurlu olsun ve kazasız sürüşler diliyorum.

• Merhaba benim emotion nisan ilk haftası elimde olacak bende fotosunu koyacam arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: adaedebiyat

Merhaba benim emotion nisan ilk haftası elimde olacak bende fotosunu koyacam arkadaslar

Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler,fiyatı kaç anlaştınız bizim satıcı nisannın ortalarına doğru zam beklediklerini söyledi.
  • ..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 5 Nisan 2009; 20:53:16 >
  • merhabalar
    bizim fio 3 güne kadar elimizde olacak inşallah, siyah renk seçtik ama manuel vites.Korktuk otomatik almaya problem çok oluyormuş okuduğum kadarıyla. 23.950 ye anlaştık tabi sağlıkçı indirmi de var.
    Umarım beklediğimiz gibi atak ve konforlu olur, bizi hüsrana uğratmaz, en kısa zamanda fotoğrafları da ekleyeceğim.
    seviyeli ve düzgün forum arkadaşlığı dilekleri ileherkese kazasız ve keyifli sürüşler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.m.y.

quote:

Orjinalden alıntı: adaedebiyat

Merhaba benim emotion nisan ilk haftası elimde olacak bende fotosunu koyacam arkadaslar

Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler,fiyatı kaç anlaştınız bizim satıcı nisannın ortalarına doğru zam beklediklerini söyledi.

Tşk ederim g.m.y sizinkide hayırlı olsun bayi fiyatı 25 000 dedi ancak benim kayınco tofas da calisiyor o yuzden ben personel indiriminden faydalandım
    Bana aracın anahtar teslim gelisi 22 250 ,
  • diğer grupta toplansanız da burayı da takip etmek zorunda kalmasak!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA
    13 yıl önce açıldı
    yeni JUKE samsunda
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Almanyada Qubo lar aynı bizim emotion donanımla 18000 € dan satılıyor,
    Bizimkiler burda 10500 ile 11000€ civarı oluyor,inanın şu an fiorino emotion'lar çok uygun fiyatlarla alınıyorlar.
  • Evet baya bi ucuzladı bu ötv indirimi olmasa idi alamazdım zaten. Ancak Niyetim doblo idi kayınco illa fiorino emotion diyince fiorino aldım üretiminde calisiyor ve aracı çok begeniyormus. Şahsen araca cok yabancıyım. Aldıktan sonra burada ki forumu inceledim ve alan arkadasların memnun olduğunu görünce sevindim İnsallah hayırlı olur,
  • Arkadaşlar ben Fiorino emitionu 25000 Tl'ye anlaştım.Sizin yazdığınız fiyatlardan sonra çok kötü oldum.

Sorum 1)Sağlıkçı indirimi ne kadar?
    Sorum 2)Personel indirimi ne kadar?
    Sorum 3)Sizin sorduğunuz bayiler varmı varsa ne FİYAT verdiler?

yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilhak

Arkadaşlar ben Fiorino emitionu 25000 Tl'ye anlaştım.Sizin yazdığınız fiyatlardan sonra çok kötü oldum.

yazarsanız sevinirim.

@yilhak
    Genel olarak peşin paraya herhangi bir personel veya sağlıkçı indirimi olmadan 24500 e veriyorlar.
    Zaten resmi FİAT sitesinde 24910 yazıyor ,bence fatura kesilmedi ise geri çekiliniz,başka bayiiden daha ucuza alabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.m.y.

quote:

Arkadaşlar ben Fiorino emitionu 25000 Tl'ye anlaştım.Sizin yazdığınız fiyatlardan sonra çok kötü oldum.

yazarsanız sevinirim.

@yilhak
    Genel olarak peşin paraya herhangi bir personel veya sağlıkçı indirimi olmadan 24500 e veriyorlar.
    Zaten resmi FİAT sitesinde 24910 yazıyor ,bence fatura kesilmedi ise geri çekiliniz,başka bayiiden daha ucuza alabilirsiniz.

Bende arkadasıma katılıyorum size söylenen fiyat banada yuksek geldi. Baska bayilere sorunuz derim çünki 24 500 e diger bayilerden rahatlıkla alabilirsiniz...
    Yaptığım arastırmaya göre bu ay saglik personelinin bayramı olduğundan onlara emotionu 23 500 gibi bi fiyatla bayiler veriyor.
    Ben ise personel indiriminden faydalandım personel indirimi ile birlikte arac bana 22 250 ye geldi.

• Doktara Satılık Kampanyasının şartlarından bir tanesinde şöyle yazıyor
    *Kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.diyor.

Buna göre Fiat ticari araçlardaki kampanyadan yararlanılamıyor.Buna ne dersiniz.YAni gidip sorsak bayiye bize bunu söylerler.

Yada bildiğiniz birşey varsa Lütfen yazın.Para verdim Kapora yani gidip nasıl konuşabilirim Çok canım sıklıdı şimdi Tofaş Personeli olduğunuz için indirim yapmışlar bayağı ona birşey demiyorum.Sağlık personeli için ne gibi birşeyler yapabiliriz.TAnıdığım personelde var sağlıkta çalışan.

Siz nereden aldınız hangi bayiden yazarmısınız.
  • Fatura kesilmedi ise geri çekilin demişsiniz.Ben Kapora verdim belli bir miktar.
    FAtura derken ne demek istiyorsunuz.
    Kapora verdim onu verdiğime dair banka dekontunu bana verdiler.

Ne yapabilirim yazarmısınız lütfen.
  • quote:

Fatura kesilmedi ise geri çekilin demişsiniz.Ben Kapora verdim belli bir miktar.
    FAtura derken ne demek istiyorsunuz.
    Kapora verdim onu verdiğime dair banka dekontunu bana verdiler.

Ne yapabilirim yazarmısınız lütfen.

Sizin tüketici olarak haklarınız var.
    Ben hattâ daha ileri gidip şunu söyleyebilirim fatura kesilmiş olsa bile geri çekilebilirsiniz ama aracın ruhsatı çıkınca ne olur bilemem.
    Her türlü mal alımında kesilen fatura iptal edilebiliyor.
    Zaten size resmi olan 24910 TL fiyat 25000 olarak muamele edilmiş.
    Kaporonuzuda geri alabilirsiniz,sadece sipariş verilmiş, siz malı kullanmadınızki.

Bence bu kadar çekingen olmayın ve cayma hakkınız var kullanın ve gidin kaporanızı geri isteyin .
    Hem ayriyeten vazgeçtim ekonomik olarak kaldıramıyacağım ailevi durumlarım müsade etmiyorda diyabilirsiniz , başkada sebeb göstermenize de gerek yok derim.

• quote:

Doktara Satılık Kampanyasının şartlarından bir tanesinde şöyle yazıyor
    *Kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.diyor.

ÖTV indirimi devletin feragat ettiği bir vergi ,FİAT ın yaptığı bir kampanya değil.Bu ÖTV yi zaten vatandaş ödüyordu yani fiyatın içine dahil ediliyordu.

Ancak hem sağlıkçı indirimi hem 0 faizli kredi ve 5 yıl garanti gibi değişik FİAT kampanyaları birlikte olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.m.y. -- 25 Mart 2009; 8:30:32 >
  • SELAM BEN ŞANLIURFA'DAN FORUMA KATILIYORUM
    HAYIRLISIYLA YAKINDA BENDE BİR FİORİNO EMOTİON
    ALACAĞIM ANLAŞTIK SPARİŞ VERDİK FAKAT 15 GÜNDÜR BEKLİYORUM BAYİDE ARAÇ YOK
  • YA BEN MİSTİK GRİ RENGİ ALIYORUM FAKAT GÖNLÜM YEŞİLDEN YANA
  • arkadaskar 27000 olmus araba
    hangi bayi ucuz satiyor ?

ticari araba oluyor galiba fiorino ?
    normal binek araba islenir mi ruhsata ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boolat

arkadaskar 27000 olmus araba
    hangi bayi ucuz satiyor ?

ticari araba oluyor galiba fiorino ?
    normal binek araba islenir mi ruhsata ?

Ruhsata binek işlenemez,

"Kapalı kasa kamyonet" " hususi yük nakli", diye işleniyor.

Ama kanun değişikliği olacak diye söylentiler var ,olurmu olmazmı ayrı mesele.

Fiyat için bir Aydın POYRAZ otomotivi tel:0256-2262333 arayın,iyi çalışıyorlar ve uygun fiyat yapacaklarından eminim.2 hafta önce sağlıkçı indirimi ile 23950 ye aldık ama tabi zam gelmiş şu an kaç yaparlar bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.m.y. -- 5 Nisan 2009; 13:01:39 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.