bende 2009 model kırmızı emotion var düz vites 43.000 e geldi araçtan genel olarak memnunum. şimdide siyah 2010 dualogic alıcam siparişi verildi araç haftaiçinde gelicek. ocağın 4 ünde teslim alıcam 30 undada fatura kesecekler böylece 2 kere mtv ödemicem. hiç kullanmama rağmen biraz araştırdım. bu araçlar tam otomatik değil yarı otomatik olarak tabir ediliyor. debriyaj işini robot üstleniyor ve böylece yakıt tasarrufu sağlanıyor. bu yüzden siz frene basarken yada gaza basmazken diğer otomatik arabalar gibi araç yükte olmuyor boşta oluyor. kayması bu sebepten. bunun için farkla espli modelini alıyorsunuz ki ben öyle istedim. bu pakette geri kayma sorunu yok siz gaza basana kadar araca otomatik olarak fren yaptırıyor diye öğrendim bir araştırın isterseniz.
BaRBaR arkadaşım ya sitede bir sorun var heralde bir cevap yazdım size ama eklenmedi tekrar yazıyorum,ne yap et dualogic'i deneme sürüşü yap,tofaş'ın çakma otomatiği gibi esp hillholder sistemide çakma olmasın inşallah.Ben ellerinde otomatik araç olmadığı için deneme sürüşü yapmadan bana söylediklerine güvenerek almıştım pişman oldumBugün tüketici haklarına gittim beni il hakem heyetine yönlendirdiler,orası daha yetkiliymiş,belki aracınızı geriye bile iade ettirip esp li olanını size verdirebilirler dedi tüketici haklarındaki arkadaşlar.Valla kılıcı sıyırdık Ya Allah dedik inşallah hayırlısı olur.Yoksa satacam bir daha da yerli araç almayacağım,reelde sanal da da savalşa devam edeceğim.Sizede aracınız hayırlı olsun inşallah.Kazasız belasız kullanın.
teşekkür ederim. memoti ben kullanmadım ama araştırdım. inş. kısa süre içerisinde bende görüşlerimi paylaşırım. ve malasef yerli üreticilerin böyle basit konularla kullanıcılarını üzmesine inan kahroluyorum. özelliklede neredeysen yerli malı hiç bişi bulamadıgımız bu günlerde.
slm arkadaşlar ben 40 yaşındayım sorun dürüst bir toplum olmamızdan kaynaklanıyor çok sevdiğim bir abimiz ford mondeo aldı geçmişte arabaya baktım abi naptın bunun yeni kasası çıktı niye eskisini aldın dedim kızdı bana bu en son versyonu dedi itirazlar falan benim 25 yıllık arkadaşım satıcı benimi kazıklıcak dedi ben ısrarla sor abi bu hafta hiltonda tanıtımı yapılcak deyince aradı adam pişkince yok abi bu son kasası demezmi ısrarla bende maddi durumlarımza güvenerek dedim eğer bu aracın yeni kasası şuan türkiyede yoksa ben ..... abime araba alcam eğer hiltonda haftya tanıtımı olmassa sanada bir araba alcam tabii adam geri vites bir ana merkeze sorayım hesabı yarım saat sonra döndü cepten ford çok gizli tanıtım yapacakmış bizim bile haberimiz olmadı falan klasık satıcı oyunları tabi 25 senelik sözde dostluk çöpe üzücü ama hala konuşmuyor ee bide arnavutluk var inat hanii
şimdi kendi başıma geleni yazayım 1999 yılının 4 ayında kocasinan YILDIZLAR mitsubihiden bir araç aldım bir çift kabin pickhap adamların satıcısı tanıdıkmış bizim arkadaşın cemaat arkadaşı biz arabayı aldık20 gün sonra yenisi çıktı belki hatırlarsınız erol evgin tanıtımını yaptı neyse yakın adama gittim abi madem yeni kasası çıkçak sanada özellikle sordum abi bu aracın yeni kasası ne zaman çıkar oooo çektin kim bilir ne zaman dedin bende namazında niyazındasın diye sormadım bile kimseye bide yenisiyle eskisi alakasız yenisi çok güzel modern dayanamadım 3 ay sonra satışa verdim inanın ailem çok dindardır o günden beridir cematçilere vede namaz kılan satıcılara selam bile vermem isteyerek o kadar içime oturdu anlıcanız onlara benzerim diye vakit namazları kılardım onuda bıraktım sadece cumaya giderim olur ya namazıma aldanıp benimle ticaret yapan müşterime farkında olmadan bi yanlışım olur kötü sözüne nail olurum.
slm arkadaşlar bence fio yeni bir araç bu gün burda bize yansıyan sorunlar inanın tüm avrupa kullanıcılarınada yansıyor bence bu araç avrupaya gitmese bu kadar donanımlıda olmazdı bu gün esp vw cady de bile yok tr de satılan halen asr ile satılıyor. bence sorunlar halledilir kısa zamanda arkadaşlar bu aracı bizim insanımız üretiyor bakın çok çalışan üreten sorgulayan araştıran bir türk çalışma gurubu var diye fıat çok övünüyor dünyda adamlar yatırım üstüne yatırım yapıyor ülkeme bu kolay olmuyor fıatın ar-ge si bile full çalışıyor tam 1 milyar evroluk bir proje üretiyor ülkemde benim mühendisim kaçınız bir çok ülkede müthiş satan br doblo bir megan sedanın tamamen bizim tasarımımız olduğunu bilir o eski gaz teneke devri bitiyor yeni kasa bir pallioya bindim 1.3 multi jet adeta uçuyor gerçi araba benim tarzım değil ama motoru şehir insanı için bence ideal çünkü devir hesap vede tasarruf devri..bence fio çok iyidir inanın çok ama çok maddi durumu olan abilerimiz var hepsi birer fio otomatik almış tabi bunda evdeki yenge vede çocuklarında payı büyük araba hem otomatik hem çok yakışıklı ee bide 400-- 500lira yakan arabadan fio ya binip 160 lira yakınca adam şokta bir anda kendini enayi yerine konulmuş hissediyor.... anlıcanız alınır bu araba hele cam tavanlısı çıktımı yıkacak ortalığı görün bak
Arkadaşlar 2010 fiat fiorino 1.3 multijet combi emotion triptonic aracım var.çok memnunum.ancak bir sorum olacak benim aracım katlanıp zeminde kaybolan ön yolcu koltuklu(200 tl fark var ve bu opsiyon alındığında yan hava yastıkları olmuyor) bu aracı satarken maddi olarak bir kaybım olur mu??? Cevaplarınızı bekliyorum .aracı böyle olan var mı??Şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: dreamword
Arkadaşlar 2010 fiat fiorino 1.3 multijet combi emotion triptonic aracım var.çok memnunum.ancak bir sorum olacak benim aracım katlanıp zeminde kaybolan ön yolcu koltuklu(200 tl fark var ve bu opsiyon alındığında yan hava yastıkları olmuyor) bu aracı satarken maddi olarak bir kaybım olur mu??? Cevaplarınızı bekliyorum .aracı böyle olan var mı??Şimdiden teşekkürler
Satarken ön koltuguna fark verdiğinden falan bahsetmezsen airbag olmadıgını kimse uyanmaz
s.a arkadaşlar ben uzaktan kumanda ile ilgili birşey soracaktım. Uzaktan kumandanın kapatma tuşuna 3 sn den fazla basılı tutunca camlar otomatik kapanıyor. Burada sadece sürücü tarafımı yoksa iki ön camda kapanıyor mu? Teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: okazaki55
s.a arkadaşlar ben uzaktan kumanda ile ilgili birşey soracaktım. Uzaktan kumandanın kapatma tuşuna 3 sn den fazla basılı tutunca camlar otomatik kapanıyor. Burada sadece sürücü tarafımı yoksa iki ön camda kapanıyor mu? Teşekkürler...
İki ön cam birden kapanır, hatta kumandadaki açma düğmesine basılı tutuncada iki cam birden açılır...
arkadaşlar aracımda usb den müzik dinlemek istiyorum bunun bir aparatı yokmu direk usb den muzik dinleme aparatı. (çakmak yerine takılan aparatları demiyorum)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme