Şimdi Ara

fırat üniversitesi mekatronik mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene mezun oldum ve bir kaç üniversite seçtim ve bunun la beraber fırat üniversitesini de yazıcağım ve kesin geliyor burası ama kararsız kaldım okuyan öğrencilerin yorumunu gördükçe acaba bana tevsiyesi olan gel bölümümüz iyidir hocalarımız iyidir yada gelme sakın bir sene daha çalış adam gibi bir yere gitmi dersiniz bir tavsiyede buluna bilrmisiniz

TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

• en azından bir tanıdığı olan yada fırat üniversitesinde okuyupta tavsiye vere bilcek biri yokmu :S
  • hiç fırat üniversitesine giden kişidemi yok yorum yapıcak ?
    :S
  • biraz araştırdım yorumlar pek iyi değil üniversitesi içinde şehir içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dingeç -- 10 Temmuz 2014; 7:25:28 >
  • Kardeşim 20 sayfalık ana konu var fırat üniversitesinin son sayfayı oku öyle karar ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

Kardeşim 20 sayfalık ana konu var fırat üniversitesinin son sayfayı oku öyle karar ver.

forumda yeniyim bu söylediğiniz ana konuya nasıl gidebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dingeç

biraz araştırdım yorumlar pek iyi değil üniversitesi içinde şehir içinde

bende aynı şeyleri okudum ama iyi şey söyleyenlerde vardı tabi kötü yanını söyleyen coktu ama su anki puanımla kesin gelen yer olunca iyi bir araştırayım dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kocaeli Endüstri Mühendisliği
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: talip316

quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

Kardeşim 20 sayfalık ana konu var fırat üniversitesinin son sayfayı oku öyle karar ver.

forumda yeniyim bu söylediğiniz ana konuya nasıl gidebilirim ?

http://forum.donanimhaber.com/m_51862443/mpage_20/f_/key_f%25FDrat//tm.htm#94259822

son sayfaları oku
  • ben de fırat eem de 3.sınıfım seneye..diğer bölümleri pek bilmem ama genel olarak mühendislik fakültesi,eğitim olarak kaliteli ve fazla zorlayıcı..müh.fak.taki çoğu bölümün zaten müdek akreditasyonu var..puanlarına hiç bakmayın şuanki yönetmeliğe göre her sınıfın sonunda 1.8 1.9 2 ve mezun olurken 2.2 istiyor,ortalaması tutmayan üstten ders alamıyor..

ama şehir çok sıkıcı..bi daha tercih hakkım olsa yazmazdım..o puan skalasında tabi şehir olarak doğru düzgün bi yer gelmez ama kafamızın rahat edeceği çok yer var onlardan birini yazın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mwazowski -- 10 Temmuz 2014; 16:26:53 >
  • vazgeztim fırattan teşekkürler yorumlarınız için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alistrator

ben de fırat eem de 3.sınıfım seneye..diğer bölümleri pek bilmem ama genel olarak mühendislik fakültesi,eğitim olarak kaliteli ve fazla zorlayıcı..müh.fak.taki çoğu bölümün zaten müdek akreditasyonu var..puanlarına hiç bakmayın şuanki yönetmeliğe göre her sınıfın sonunda 1.8 1.9 2 ve mezun olurken 2.2 istiyor,ortalaması tutmayan üstten ders alamıyor..

ama şehir çok sıkıcı..bi daha tercih hakkım olsa yazmazdım..o puan skalasında tabi şehir olarak doğru düzgün bi yer gelmez ama kafamızın rahat edeceği çok yer var onlardan birini yazın..

Elazığ'a nasıl bir yerden gittiğin önemli benim yaşadığım yerin merkezinin nüfusu 50 mahalleleri ile birlik de 130 mu ne oldu Muğla büyük şehir belediye olunca burada da yapabileceğim pek fazla bir şey yok sinemaya doğru düzgün film pek gelmiyor geldiğinde de geç geliyor genelde tabii arada bizi şaşırttığı da oluyor en iyi yanı buranın denize yakın o da tabii sadece yazın baharda hava sıcak olursa filan işe yarıyor.Sinema kafeler başkada bir şey yok baharda konserler oluyor o kadar bilmiyorum daha yapmadım tercih yeni açılan yerler filan var oraları bide sıralamamın 15 20 bin ilerisindeki yerleri yazmayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

ben de fırat eem de 3.sınıfım seneye..diğer bölümleri pek bilmem ama genel olarak mühendislik fakültesi,eğitim olarak kaliteli ve fazla zorlayıcı..müh.fak.taki çoğu bölümün zaten müdek akreditasyonu var..puanlarına hiç bakmayın şuanki yönetmeliğe göre her sınıfın sonunda 1.8 1.9 2 ve mezun olurken 2.2 istiyor,ortalaması tutmayan üstten ders alamıyor..

Elazığ'a nasıl bir yerden gittiğin önemli benim yaşadığım yerin merkezinin nüfusu 50 mahalleleri ile birlik de 130 mu ne oldu Muğla büyük şehir belediye olunca burada da yapabileceğim pek fazla bir şey yok sinemaya doğru düzgün film pek gelmiyor geldiğinde de geç geliyor genelde tabii arada bizi şaşırttığı da oluyor en iyi yanı buranın denize yakın o da tabii sadece yazın baharda hava sıcak olursa filan işe yarıyor.Sinema kafeler başkada bir şey yok baharda konserler oluyor o kadar bilmiyorum daha yapmadım tercih yeni açılan yerler filan var oraları bide sıralamamın 15 20 bin ilerisindeki yerleri yazmayı düşünüyorum.

Ben adana ceyhandayim dedigin gibi oyle hareketli yasamim yok ama universiteye gidince universiteli oldugunu hissetmen lazim zaten universiteden sonra allah kismet ederse is hayatina atiliyorsun universitenin tatini cikarmak onemli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Kardeşim emin ol Muğlada sokağa çıkıp gördüğün insan profiliyle Elazığda sokakta gördüğün insan profili çok farklı.

Elazığ bir ortadoğu şehridir net.

Ramazanda yemekle sokakta dolaşamazsınız.Bakışlarıyla döverler.

Sevgilinle el ele dolaşamazsın laf atarlar.

Kızlar açık hiç birşey giyinemez.Taciz ederler.Sorsan dindardırlar.

Bekarı hiç sevmezler hani bir laf vardır ''bekara kız vermiyoruz'' ha işte aynı mantık

Kısaca yaşanacak yer değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isovmelih -- 12 Temmuz 2014; 1:16:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.