BUGUN ÜYE OLAN ARKADAŞLARDAN OYUNA GİREN OLDUMU ACABA BEN YARIN SAAAT 12:00 DİYE BİLİYORUM AMA BİR YANLIŞLIK OLMASIN CEVAPLARI BEKLİYORUM
Bende bugun üye oldum ama account hala acılmadı.Aynı sorunlar knightonlineworld forumlarındada var.Galiba bu accountlar acılmıcak:(
quote:
Orijinalden alıntı: caglarus
Bende bugun üye oldum ama account hala acılmadı.Aynı sorunlar knightonlineworld forumlarındada var.Galiba bu accountlar acılmıcak:(
YOK KARDEŞ ACILACAK AMA BEN YARIN SAAT 12:00 CUNKU BU ZAMANDA bitiyor eğer okudysan siteyi bence saat 12den sonra accunt acacaklar ben öyle düşünüyorum sizler nasıl bilmiyorum ama pc kıracam neredeyse ben
quote:
Orijinalden alıntı: love_me38
YOK KARDEŞ ACILACAK AMA BEN YARIN SAAT 12:00 CUNKU BU ZAMANDA bitiyor eğer okudysan siteyi bence saat 12den sonra accunt acacaklar ben öyle düşünüyorum sizler nasıl bilmiyorum ama pc kıracam neredeyse ben
Alıntıları Göster
hayr açılcaktır yakında
quote:
Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi
hayr açılcaktır yakında
Alıntıları Göster
ya iyide burda yazan itemleri vermiceklermi ? yani 3 günlük pre açsak olmuyomu ?
quote:
Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi
hayr açılcaktır yakında
Alıntıları Göster
junger saatini biliyormusun acaba k2network forumunda bile sat verilmemiş ben tahminene sabah 12de acılacak diyorum cunku o saate son beta üyeligi sen ne düşünüyorsun kardeşim
quote:
junger saatini biliyormusun acaba k2network forumunda bile sat verilmemiş ben tahminene sabah 12de acılacak diyorum cunku o saate son beta üyeligi sen ne düşünüyorsun kardeşim
Alıntıları Göster
yaz gelince ko da coşuyo zaten.serverlar gırla gidiyo.bu da açılır şimidi meraketmeyn
quote:
Orijinalden alıntı: volante
yaz gelince ko da coşuyo zaten.serverlar gırla gidiyo.bu da açılır şimidi meraketmeyn
Alıntıları Göster
öyledir millet tatile girdi be kadar bırakta o kadarda olsun biraz zevkli oyun oynasınlaar
quote:
öyledir millet tatile girdi be kadar bırakta o kadarda olsun biraz zevkli oyun oynasınlaar
Alıntıları Göster
Millet yaz tatiline gidiyor ne ko ı . Yazı ko başında geçiren sadece biziz ...
quote:
Orijinalden alıntı: ToTeM
Millet yaz tatiline gidiyor ne ko ı . Yazı ko başında geçiren sadece biziz ...
Alıntıları Göster
Üyelikler tamamlandıktan sonra login olabileceksiniz . Bugün üyelik alımı bitiyor.Hesaplar aktarılır yakında,acele etmeyin...
quote:
Orijinalden alıntı: Punisher
Üyelikler tamamlandıktan sonra login olabileceksiniz . Bugün üyelik alımı bitiyor.Hesaplar aktarılır yakında,acele etmeyin...
Alıntıları Göster
Bende yeni üyelik aldım ama sitede yazdııına göre saat 12 AM 14 july dior bu da galiba amerika ile 10 saat fark var yane bizim saat 10'a denk gelior. (premiumun gün düştüüüğü saat ) ama yanlış mı biliorum hala açılmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrupoll
Bende yeni üyelik aldım ama sitede yazdııına göre saat 12 AM 14 july dior bu da galiba amerika ile 10 saat fark var yane bizim saat 10'a denk gelior. (premiumun gün düştüüüğü saat ) ama yanlış mı biliorum hala açılmadı
Alıntıları Göster
O 10 gece 10 olmasın ?? Bence gece 10dur da ben bunu clientini nerden inndircem ?
quote:
Orijinalden alıntı: _HobgobliN_
O 10 gece 10 olmasın ?? Bence gece 10dur da ben bunu clientini nerden inndircem ?
Alıntıları Göster
MyKoL a gir orda şifre değiştirme satırının üstünde göreceksin oyunun download linkini ...
abi be nasıl üye olurum biri bana acilen söyleyebilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: daldıran
oyuna gir sonra power up store den üye ol
quote:
Orijinalden alıntı: daldıran