Şimdi Ara

FİRE TAM BİR KOMA :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lvl 60 dan başladım eslanta girdim farklı bir sürü monster var kesene kadar anam ağladı birini garitalar aynı sadece bir kaç değişiklik var ama yaratıklar hep değişik deruya gittik adını unuttum değişik bişeydi bir deru 2 70 lvl warrior ve ben 60 rogue yi baydı :) sorması ayıp 5 partimi kescez acaba :) % artışı iyi kolay kasılır ama kesecek yaratık bulursanız :) dts leri buldum kallugada ancientlerin orda bi onlar kesiliyo gerisi yalan hehe eslantta dtslerin orda Evil ler var tam bir koma kesene kadar 100 pot harcadım :) bilmiyorum değişik ama ben beğenmedim ve oyun eğer böyle olcaksa ben bırakıcam :) hele eslantat bi keçi var ona daldık towna kadar kovaladı 20 kişi daldık zor kestik + guardlarda yarım etti neyse ben oyunu tamamen çözdüm sorunu olan varsa yardımcı olurum adım knight5657 :) sizlerinde yorumlarınızı beklerim

• yaw monsterler çok fena koyuyo bi vs yapamıyosun adam kızarınca kapışmayı bırakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

yaw monsterler çok fena koyuyo bi vs yapamıyosun adam kızarınca kapışmayı bırakıyor
    cz ye gittim mage bile kesilmiyo hehe adama tüm skilleri boşalttım banamısın demedi :) monsterlar çok zor bi garip ya inş. alışırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearx

cz ye gittim mage bile kesilmiyo hehe adama tüm skilleri boşalttım banamısın demedi :) monsterlar çok zor bi garip ya inş. alışırız

Alıntıları Göster
    bence beta diye boyledir gerçegi farklı olur derular oyle olcaksa öhöööö.... bide 70 lik o kadar adam bulamassın gerçekte o da war ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

bence beta diye boyledir gerçegi farklı olur derular oyle olcaksa öhöööö.... bide 70 lik o kadar adam bulamassın gerçekte o da war ...

Alıntıları Göster
    yaw siz şu anda oyuna girebiliyomusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaBeaT

Alıntıları Göster
    ya ben itemleri alamadım.power upa girince wrong pasword diyo. ne yapmalıyım bilgisi olan varmı??
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: orCUN_5387

evet oyundayız patch çıktı indir oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

Alıntıları Göster
    unutmayın ki FİRE DARK lwl sayısı 80 e yükseltildi o neden 70 lwl charın bazı yaratıkları keserken zorlanması gayet normal. FİRE DARK bence gayet güzel inşallah en kısa zamanda açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp3cTre

unutmayın ki FİRE DARK lwl sayısı 80 e yükseltildi o neden 70 lwl charın bazı yaratıkları keserken zorlanması gayet normal. FİRE DARK bence gayet güzel inşallah en kısa zamanda açılır.

Alıntıları Göster
    human base içinde dc doğunca kuleler öpecek
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nofearx

quote:

yaw nerde bu patch ben açıyom launcheri bi tane patch indirdi, giriyom oyuna giriyom id,pass öööle bekliyo hiçbişi çıkmıyo daha server listesini göremedim

• quote:

quote:

quote:

yaw nerde bu patch ben açıyom launcheri bi tane patch indirdi, giriyom oyuna giriyom id,pass öööle bekliyo hiçbişi çıkmıyo daha server listesini göremedim

Alıntıları Göster
    evet dostum aynısı ben çıktıktan sonra oldu login oldum bekliyo hala sabah çok rahat girdim ama şuan giremiyorum galiba yoğunluktan

• quote:

evet dostum aynısı ben çıktıktan sonra oldu login oldum bekliyo hala sabah çok rahat girdim ama şuan giremiyorum galiba yoğunluktan

Alıntıları Göster
    ok saol
  • quote:

ok saol

Alıntıları Göster
    Nerden ve nasıl indirdiniz arkadaslar bi yardım edinde bizde oynayalım
  • quote:

lvl 60 dan başladım eslanta girdim farklı bir sürü monster var kesene kadar anam ağladı birini garitalar aynı sadece bir kaç değişiklik var ama yaratıklar hep değişik deruya gittik adını unuttum değişik bişeydi bir deru 2 70 lvl warrior ve ben 60 rogue yi baydı :) sorması ayıp 5 partimi kescez acaba :) % artışı iyi kolay kasılır ama kesecek yaratık bulursanız :) dts leri buldum kallugada ancientlerin orda bi onlar kesiliyo gerisi yalan hehe eslantta dtslerin orda Evil ler var tam bir koma kesene kadar 100 pot harcadım :) bilmiyorum değişik ama ben beğenmedim ve oyun eğer böyle olcaksa ben bırakıcam :) hele eslantat bi keçi var ona daldık towna kadar kovaladı 20 kişi daldık zor kestik + guardlarda yarım etti neyse ben oyunu tamamen çözdüm sorunu olan varsa yardımcı olurum adım knight5657 :) sizlerinde yorumlarınızı beklerim

Zaten orda eslant 60 + ben japko da oynuyorum 60 olmadan giremiyosun eslantta...

• quote:

Orijinalden alıntı: InTheEnd

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BnX

eğer kayıt olmadıysan oynayamazsın, kayıt olduysan da siteye login ol ve mykol'dan indir.

• quote:

quote:

eğer kayıt olmadıysan oynayamazsın, kayıt olduysan da siteye login ol ve mykol'dan indir.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

ID nasıl alacagız?? Ayrıca indiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTheEnd -- 13 Temmuz 2006; 12:47:21 >

• quote:

quote:

quote:

ID nasıl alacagız?? Ayrıca indiremedim

Alıntıları Göster
    oh be girdi sonunda

• quote:

oh be girdi sonunda

Alıntıları Göster
    Ya mykola girdim download falan yok arkadaslar yardım pls
  • quote:

Ya mykola girdim download falan yok arkadaslar yardım pls

Alıntıları Göster
    beyler ban bi ayrdım edin bu test serwerini indirdim ama üyeligimi tanımıo nolurrrrrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: whereici

beyler ban bi ayrdım edin bu test serwerini indirdim ama üyeligimi tanımıo nolurrrrrrr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: whereici

tanımıyo derken? loginmi olamıyosun arkadaşım biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.