Şimdi Ara

firebrand rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizi bilgilendirmek isterim. Teknosadan firebrand marka yiğenime tablet aldık. Ürünü ucuz diye tercih ettim haklı olarak ama pişman oldum. Ürünü kapasitif ekran diye sattılar ürün rezistif çıktı hiçbi oyun rahat oynanmıyor. 3G VAR DEDİLER KENDİ SİTELERİNDE DAHİ AÇIKLAYICI BİŞEY YOK HATTA ÖZELLİK OLARAK YOK YAZIYOR.
    Ürünü Teknosaya iade etmek istedik fakat kutu açıldığı için geri iade edemedim. Çok vaktim olmadığından açıkçaşı ürünü çok incelemeden aldım benden tavsiye ürün incelemeden böyle ucuz markasız cihazları satın almayınız. Maduriyetim büyük
    Ayrıca teknolojiden anlayan eşim bu cihazın Dual Core OLMADIĞINI bildirdi. Bana satan kişi ve websitesi yanlış bilgi vermektedir. Bende çok anlamam ama parayı sokakta bulmuyoruz...

• Bilgilendirme için teşekkürler tablet alacağım firebrand'ı çizdim.
  • hocam eğer ürünle ilgili yanlış bilgi verdilerse bir yetkiliyle görüşüp "beni kandırarak ürün sattınız, dava açacağım." deyin; eğer geri adım atmazlarsa da hakikaten açın davayı. tıpış tıpış öderler paranızı geri. borçlar kanunu'nda düzenlenmiştir.
  • davalık bir durum yok, zaten istesenizde açamazsınız, sebebi dava ancak ürün fiyatı belli bir sınırın üzerindeyse açılabilir hatırladığım kadarıyla o sınır 1000 tl nın üzerindeydi.

eğer ürünün kutusunda veya alamadan önce görebileceğiniz herhangibir yerinde, internet sayfasıda olur, ürünün resistive ekrana sahip olduğuna dair bir ibare varsa oradan da tutturamazsınız, eğer yoksa ve başka durumlar varsa ve haklı olduğunuza inanıyorsanız, kaymakamlıklardaki hakem heyetlerine gidin, ne yapmanız gerektiği oralarda panolarda yazılı, aşağı yukarı yarım saatinizi alır başvuru, sonrasında duruma göre maximum 2 ay içerisinde probleminiz çözülür.

hatta gerekli formları vs doldurun sonrda kaymakamlıktn önce teknosaya gidin, problemimi çözün yoksa formlar burada hakem heyetine gidiyorum deyin, işe yarayabilir.

haklı olduğunuza inanıyorsanız, gereğini yapın. İşlemler basit.

• O Teknosa çalışanı ben olsaydım mağdur olmazdın. Nefret ediyorum böylelerinden.

Bizim burada bana yapamazlar ama onu. Kaçacak yer arıyorlar.

Arkadaş yazmış orada. THH ye gitmeniz gerekiyor. Yarım saat bile sürmez. Ama önce dediği gibi Teknosa ile çözmeye çalışın olayı. Sonra THH ye gidin. Teknosa müşteri hizmetlerine mail ve sözlü ( Telefon ile ) şikayetinizi iletin. Şikayetvar.com a da şikayetinizi yazın.

Ya Teknosa paşa paşa 1-2 haftada iade eder. Ya da THH 2 ay sonra hacizle almanı sağlar o parayı. Yani SS taktiği. Seve seve verecek.

quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

davalık bir durum yok, zaten istesenizde açamazsınız, sebebi dava ancak ürün fiyatı belli bir sınırın üzerindeyse açılabilir hatırladığım kadarıyla o sınır 1000 tl nın üzerindeydi.

eğer ürünün kutusunda veya alamadan önce görebileceğiniz herhangibir yerinde, internet sayfasıda olur, ürünün resistive ekrana sahip olduğuna dair bir ibare varsa oradan da tutturamazsınız, eğer yoksa ve başka durumlar varsa ve haklı olduğunuza inanıyorsanız, kaymakamlıklardaki hakem heyetlerine gidin, ne yapmanız gerektiği oralarda panolarda yazılı, aşağı yukarı yarım saatinizi alır başvuru, sonrasında duruma göre maximum 2 ay içerisinde probleminiz çözülür.

hatta gerekli formları vs doldurun sonrda kaymakamlıktn önce teknosaya gidin, problemimi çözün yoksa formlar burada hakem heyetine gidiyorum deyin, işe yarayabilir.

haklı olduğunuza inanıyorsanız, gereğini yapın. İşlemler basit.

Ne için dava açılacağına da bağlı. Yani burada tazminat davası açılabilir. Kandırıldım diye. Yoksa dolandırıcıdan geçilmez ortalık. Mesela site açayım Aurora 2 ( Yeni aldım onu örnek vereyim dedim. ) 200 lira diyeyim. Toplayayım paraları. Herkese üzerinde Aurora 2 etiketi olan 30 dolarlık rezisitif tablet yollayayım. Bu şekilde dava açabilirsin.

Yani örneğimizde kandırılmanın size maddi ya da manevi bir zararı var ise tazminat davası açabilirsiniz.

Nokia 5800 ı o şekilde iade ettim. Aldığımızda satıcılar RDS li FM radyo diye sattı. Şimdi güncel yazılım ile bu özellik kaldırıldı diye THH ye gittim. 5800 ımı son kuruşuna kadar geri aldım. ( Hatta alırken kampanyalı almıştım 200TL hediye çeki vermişlerdi. Onu da 160TL ye satmıştım. Çeki geri alamadılar tabi. )

Arkadaş uyanık olabilir. Mesela başka bir arkadaşını göndersin. Gizli kamera ya da ses kayıt cihazı ile. Ona ne diyecekler bakalım aynı şekilde kapasitif mi diyecekler. O da bir delildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 30 Temmuz 2012; 13:07:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.