Bildirim
Firefox.exe 2 Adet çalışıyor Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
konu güncel arkadaşlar ne denediysem olmadı. -
konu günceldir. -
Öncelikle virüs taraması yap.
Daha sonra Firefox'u kaldırıp geri yükle. (Kaldırma işleminde tüm firefox dosyalarının kaldırılması ile ilgili kutucuğu işaretlemeyi ihmal etme) -
Benimde aynı şekilde olmuştu. Virüs olabileceğinden şüphelendim. Yakın zamanda format atmıştım o sorun kayboldu. Sanırım yeni bir virüs ismi. -
quote:
Orijinalden alıntı: qwertmisin
tarayıcı olarak firefox kullanıyorum fakat sistemde 2 adet firefox çalışıyor tarayıcıyı kapattığımda biri açık oluyor. ne kadar işlemi sonlandırsamda 5,10 sn sonra geri geliyor. ne yapabilirim.
Önce şunu yap:
Görev yöneticisini aç--> Asıl firefox işlemini seç--> Sağ tıkla--> İşleme git--> İşlemi sonlandır (bu şekilde asıl Firefox'u tamamen kapatırsın).
Sonra diğer Firefox işlemini listeden bul (işlemler sekmesinin altındaki liste) ve ona sağ tıklayıp dosya konumunu aç de. Hangi dosya olduğunu gösterir (bu şekilde virüs mü değil mi neyin nesi alayabilirsin). -
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar deneyeceğim hepsini -
quote:
Orijinalden alıntı: KartalKaanKoz
quote:
tarayıcı olarak firefox kullanıyorum fakat sistemde 2 adet firefox çalışıyor tarayıcıyı kapattığımda biri açık oluyor. ne kadar işlemi sonlandırsamda 5,10 sn sonra geri geliyor. ne yapabilirim.
Önce şunu yap:
Görev yöneticisini aç--> Asıl firefox işlemini seç--> Sağ tıkla--> İşleme git--> İşlemi sonlandır (bu şekilde asıl Firefox'u tamamen kapatırsın).
Sonra diğer Firefox işlemini listeden bul (işlemler sekmesinin altındaki liste) ve ona sağ tıklayıp dosya konumunu aç de. Hangi dosya olduğunu gösterir (bu şekilde virüs mü değil mi neyin nesi alayabilirsin).
sağ tıklayınca dosya konumunu aç diye seçenek yok
işlem sonlandır
işlem ağacı sonlandır
hata ayıkla
öncelik ata
benzeşmeleri ayarla var.
edit: farklı bir görev yöneticiyle baktım ikiside aynı dosya gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertmisin -- 29 Ağustos 2011; 15:02:07 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KartalKaanKoz
quote:
Önce şunu yap:
Sonra diğer Firefox işlemini listeden bul (işlemler sekmesinin altındaki liste) ve ona sağ tıklayıp dosya konumunu aç de. Hangi dosya olduğunu gösterir (bu şekilde virüs mü değil mi neyin nesi alayabilirsin).
sağ tıklayınca dosya konumunu aç diye seçenek yok
işlem sonlandır
işlem ağacı sonlandır
hata ayıkla
öncelik ata
benzeşmeleri ayarla var.
edit: farklı bir görev yöneticiyle baktım ikiside aynı dosya gözüküyor.
sanırım windows xp kullanıyorsun.ama ikisi de aynı dosya gözüküyorsa bence de kaldırıp yeniden yüklemeyi dene.bir eklenti buna yol açıyor olabilir.kolay gelsin.
Edit: İşlem ağacını sonlandır dersen onu başlatan işlemi de sonalandırabilir.Bir de onu dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartalKaanKoz -- 30 Ağustos 2011; 9:26:21 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X