Şimdi Ara

Firefox ilginç sorun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi akşamlaröncelikle çok ilginç ve garip bir sorunum var yardımcı olacak arkadaşlar varsa yardımarını bekliyorum ben firefox kullanıcısıyım ancak şöyle bir durum var firefox (güncel ) kullanmaktayım ve youtube sitesine bir türlü girmiyor pc de bulunan choreme ve ie9 ile bağlantı sağlıyorum firefox hiç bir şekilde girmiyor dns ayarlarındada sıkıntı yok sorun nedir karşılaşan bir kaç arkadaşımız var mı

• Merhaba

Firefox'sun yeni sürümünde bir problem var heralde bende açamıyorum. Yada firefox bağlantı ayarlarını kontrol edin sorun devam ederse

Firefox 9.0 sürümünü kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 28 Nisan 2012; 17:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Merhaba

Firefox'sun yeni sürümünde bir problem var heralde bende açamıyorum. Yada firefox bağlantı ayarlarını kontrol edin sorun devam ederse

Firefox 9.0 sürümünü kullanın.

sorunu çözdüm araçlar - seçenekler - gizlilik altında çerezleri tek tek sil kısmından youtubeye ait klasörü sildim ve sorun ortadan kalktı teşekkürler
  • Bende artık firefox kullanabilirim ama çok işlemci kullanıyor sinir oluyorum..
  • Firefox çok kasıyor bende dün Chrome'a geçtim gözle görülür baya fark var firefoxla arasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.