Bildirim
firefox yardım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ya bende arastıyordum kaydedebılımıyım dıye ama bende bulamadım formatta gıttı tabı ama bende yardımlarınızı beklıyorum kolay gelsın..... -
EWT ARKDAŞIM BÖLE Bİ İMKAN VAR.(BENDE BUNA BENZER Bİ SORU SORMUŞTUM)YER İMLERİNİ KAYDEDTİYSEN FORMAT ATTIKTAN SONRA Bİ DAHA YERİNE KOYABİLİYORSUN
ALINTIDIR:SELENVİRUS
Yerimleri menüsünden yerimlerini yönete tıkla, açılan kısımdan menüden "dosyaya" oradan da "içe aktara" tıkla, açılan menüden "dosyadan aktarı" seç ilerle ve dosyayı göster.
-
anladım. formattan önce dışa aktar yapıyoruz bokmark dosyası altında imleri kaydediyo. sonrada içe aktarla dosyadan alıyoz
ellerin dert görmesin beni büyük bi dertten kurtardın arkadaşım -
Sağolun arkadaşlar ben de bunu sorcaktım -
C:\Documents and Settings\xxxxxx\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\2kpqmn7j.default burada xxxx sizin bilgisayar adınız olacak bunu içinde bookmark dosyasını kopyalaybilirsin yada yerimlerini yönetten dışa aktar yapabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X