Şimdi Ara

Firewall hatası yardım gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben lol de herhangi bir oyuna girdiğimde (bu oyun co-ops bile olsa) sürekli firewall hatası alıyorum. Antivürs programımı devredışı bıraktım firewall'ı kapattım ancak halen bu hata devam etmekte acaba bu sorunu nasıl halledebilirim?

Şimdiden Teşekkürler...

• Aynı sorun.
  • bendede aynı sorun
  • Antivirisün belki lol ün içinden bir kaç dosya silmiştir.Oyunu tamir ettirin.Benimde bazı problemlerim vardı tamir ettim çözüldü.
  • Teşekkürler ancak onuda denedim işe yaramıyor
  • Bendede var girerken siyah ekranda bekliyor firewall hatası veriyor yeniden dene diyorum bikaç saniye daha bekleyip giriyor ama çok can sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Bendede var girerken siyah ekranda bekliyor firewall hatası veriyor yeniden dene diyorum bikaç saniye daha bekleyip giriyor ama çok can sıkıcı

aynen siyah ekranda bekliyor çok sorun yaratıyor hemen oyuna girmek varken milleti bekletiyoruz bu canımı sıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım yokmu? :D
  • Bende oyun içindeyken sık sık connection failure hatası veriyor.Sol üstte kırmızı kutucukta disconnect yani.Sitede yazılanları yaptım,düzelmedi.Antivirüs ve güvenlik duvarını devre dışı yaptım,yine düzelmedi.
  • Çözüm yolu yokmu bu olayın ya
  • Bende çözüm arıyorum. Mesaj burda kalsın belki bakarım.
  • virüs programını kapatınca 2 oyun oynadım direk girdi sonra tekrar başladı firewall hatası
  • 1.5 senedir lol oynuyorum bendede aynı hata var. firewallı kapattım, virüs programı yok, 3 kere format attım, kasayı değiştirdim hiç bi şekilde düzeltemedim.
  • up bunun çözümünü bulan biri vardır elbette?
  • Hadi ama bir çozum yolu!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.