Şimdi Ara

Firewall torrenti engelliyor; çözüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bizim yurdun coslat diye bir firewallı var, bazı siteleri ve torrenti engelliyor. Site konusunda pek sınırlandıramıyor (tor browser diye bir tarayıcı buldum bayağı işe yarıyor) ama torrenti ücretsiz vpn gibi bir servis ile kullanmanın bir yolunu bulamadım. Ben de son çare ücretli vpn almayı düşünüyorum ama gerek sitelerinin İngilizce olması gerekse bu konuda çok bilgili olmadığımdan biraz çekiniyorum. Şu an aklımda olan TorGuard adlı bir servis var torrenti de destekliyor ama gizli proxy, ip numarası vs farklı tarifeleri var. Hangisini alsam benim işimi görür? Onlara bakıp bana yardımcı olacak bilgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Haa eğer torrenti kullanabileceğim ücretsiz bir servis varsa onu da söyleyebilirsiniz...

Örneğin şu şekil tarifeler var; sitesine girip daha ayrıntılı bakabilirsiniz;

1 Anonymous Bittorrent Proxy
    Keep Your Personal Identity Anonymous on Bittorrent
    5.95 $ Aylık

2 Anonymous VPN Service
    Anonymize all Traffic through Private VPN Service
    9.95 $ Aylık

3 Torrent VPN Service
    Hide your IP over P2P with Torrent VPN Service.
    4.99 $ Aylık

Bunlardan 1 veya 3 işimi görür gibi ama özellikleri ve farkları nedir? Son sorum; ben bunu satın alınca bir program mı gelir yoksa sadece ip veya proxy numarası verip benim bunları torrente yazmam mı gerekir? Programsa kolay da diğer seçenek biraz uğraştırır...

• uppp
  • benim kaldığım apartta da modemi sınırlamışlar, torrent 100kB/s ' den daha yukarı çıkmıyor. buna bir çözümü olan var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet portları mı engelliyor ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.