Şimdi Ara

Firewall yazılımları hakkında teknik yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerinde msn e girilmemesi için bir program kurmak istiyorum
    Önerebileceğiniz bir yazılım varmıdır
    Kurulum sırasında yardımlarınızı rica edeceğim

• zone alarm veya türkçe olsun dersen comodo kur,msn.çıkışını kapat sen bile giremezssin msn'ye
  • evet herhangi bir firewall kurduktan sonra engellersen program içinden msni, bağlantı kurulamayacaktır.
  • arkadaşlara katılmakla birlikte eklemek istediğim bir konu var.

firewall ın bu zone alarm olabilir yada sunbelt kerio gibi bir güvenlik duvarı da olabilir. programı kurarken ve ayarlarını yaparken dikkatli olmalısın. sonra kendinde sorunlar yaşayabilirsin.

resimli anlatımlarda yararlanabilirsin .

kolay gelsin
  • çok zor resimli anlatımlar pek açıklayıcı değil bir yanlış yapmak istemiyorum açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: empiress101

çok zor resimli anlatımlar pek açıklayıcı değil bir yanlış yapmak istemiyorum açıkcası

arkadaşım sen zone alarmı kur,kurarken sana bilgisayar,virüsler vs. hakkında üç beş soru soruyor onların sana uygun olanlarını işaretle kendisi güvenlik düzeyini ayarlıyor internetle bağlantı kuracak bir program açacağın zaman sana soruyor izin vereyim mi çıkışa diye istiyorsan izin ver ister engelle iletişim kutusunu göstermeyi deişaretle tamamdır.
    eğer ingilizcen benimki gibi çat düzeyinde kalmışsa aç bi köşeye moonstarı beraber çalışın.
    kolay gelsin
  • ZONE ALARM gayet basit. MSN i engellemk istiyorsan şunu yapacaksın
    ZoneAlarm ı açtıktan sonra, ProgramControl sekmesine gel. Orada sistemde yüklü olan proğram listesi çıkacak karşına
    MSN i göreceksin onu ? işaretli olarak ayarla, Yeşil yaparsan MSN açılır kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.