Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FIRSAT EFSANE HYPER 212 EVO KULE TİPİ SOĞUTUCU Satın Al 10 Mart 2025 16:01 1 1 FIRSAT EFSANE HYPER 212 EVO KULE TİPİ SOĞUTUCU Depodan kalan eski ürünlerden en son 2021 de kullanıldı 1151 pin z390 anakart ile kullanmıştım. Sıvı soğutucu aldıktan sonra depoda terkedilmiştir . Zamanında bende efsane performansa sahip olduğu için 9600k işlemcime almıştım çok başırılıydı.Aparatlar mevcut kağıtlarda mevcut.Resimlerde uyumlu soketleri yakından cektım.AM4 VE 1151 pin + daha eski soketleri destekliyor diye biliyorum ayrıntılı olarak bakabilirsiniz.ÇİFT fAN takılabilir orjinal aparatları arasında yer alıyor. içinde tek fan 212 orjinal fanı vardır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FIRSAT EFSANE HYPER 212 EVO KULE TİPİ SOĞUTUCU [SATILDI] FIRSAT MSI GAMING Z RTX2060 takaslık satılık corsair ll140 Dikey Ekran kartı kablosu 16x destekli