Şimdi Ara

FIRSAT KAÇIRMA-- 41 GB İnternet + 500 DK Her Yöne + 1000 SMS = 99 Lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı tarifeyi kullanıyorum.Evde altyapı yok hic uğraşma eski bir telefon al android tak faturasız hattı 12 tl 10 gb gündüz paketi 12 tl 10 gb gece paketi al wifi hotspot yap.Geri kalan saatlerde de kendi hattındaki neti kullan.Sonuc bol miktarda video müzik duruma gore konulu film bol bol yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köfteciŞakir -- 17 Eylül 2016; 1:38:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Faturalinin daha avantajli olmasi gerekirken malesef faturasiz cok daha cazip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Aynı tarifeyi kullanıyorum.Evde altyapı yok hic uğraşma eski bir telefon al android tak faturasız hattı 12 tl 10 gb gündüz paketi 12 tl 10 gb gece paketi al wifi hotspot yap.Geri kalan saatlerde de kendi hattındaki neti kullan.Sonuc bol miktarda video müzik duruma gore konulu film bol bol yeter :)

Bende alt yapi varda port yokmus 3 ay oldu ses seda yok hala ne zaman gelicek belli degil :/

Bana net sadece online oyun+nette gezinmek icin lazim video vs fazla mb yiyen seyleri uninin wifisinden yada istanbula geldimde toplu sekilde indiririm :D

Aslinda eski bir telefon var ama sim kart okumuyor alet nedense :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi kullanilabilir. Yalniz telefon 4.5g uyumlu olmasi ile ancak daha makul ping suresi alinabiliyor. Oyun oynamak isteyenler icin bu sikintili bir durum. Wifi hotspot yerine modem almak cok daha mantikli

• buyukaptan kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman piyasadan 4g uyumlu bir lumia araklamak lazım.Yeni çıkan modem wifiler var 300 tl civarı değmez.Lumialar ölü fiyatlara çok

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukaptan

fiyatı yüksek ama ülkenin durumu bu.. en ucuzu bu

Hocam öyle demeyin ya şuan amerikadayım tmobile unlimited data deyip altında 3 gb kota olduğunu yazıp 40 dolara paket satıyor türkiyedeki mobil tariefeler amerikaya göre gerçekten ucuz

• köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    Mesela bir lumia söyleyebilir misiniz 4.5G uyumlu
  • HAFTA10GB paketi yalnızca 4G üzerinden çalışıyor (sitede belirtmişler sonradan farkettim). 3G ye geçerse/düşerse ve başka net paketiniz yoksa inanılmaz bir hızla liraları bitiriyor. 30 lira ziyan oldu birkaç saniye içinde.

Bu saçmalık çözülürse şu an Türkiye deki en iyi mobil net paketi bu.
  • hasanprg H kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyordum valla ben de hep 4.5g cekiyor

• quote:

Mesela bir lumia söyleyebilir misiniz 4.5G uyumlu

Lumia 735 4.5G uyumlu. 350₺ye satarım isteyene :)

Bu tarifede 4.5g çekmezse ve hatta da liramız yoksa internete bağlanamıyor muyuz yani? Tam da geçmek üzereydim.

• Bilemiyorum. Ben arada 3g baglanmisim 0 lira yaziyor. Baktim ayrintilara. Fakat ustteki arkadas para gidiyor diyor. Bilemeyecegim. Bu arada hafta dolmadan ikinci 10 gb lik paketi sorunsuzca alabildim :)

• quote:

Bilemiyorum. Ben arada 3g baglanmisim 0 lira yaziyor. Baktim ayrintilara. Fakat ustteki arkadas para gidiyor diyor. Bilemeyecegim. Bu arada hafta dolmadan ikinci 10 gb lik paketi sorunsuzca alabildim :)

Birsey sormak istiyorum 2.el avea jet alsam faturasiz hatti ona taksam calisir mi yani jet uzerinden internet hizmeti alabilir miyim ?

Boylelikle ihtiyacim oldunda gunduz netinde avea jeti takarim isi bitinde telefonu hotspot olarak kullanirim :)

Jet modemler ucuz zaten 20-30 liraya buldum bir suru,
    3G ile online oyun oynayabiliyordum en azindan yazin silede ping rahatsiz etmiyordu akici oynatiyordu.

Bu arada faturasiza soyle yapacagim:
    Haftalik 10 GB-20 Lira(Keske bu 2 haftalik falan olsaydi)
    Aylik Gunduz 10 GB-12 Lira

Toplam:32 Lira

Zaten telefonda firsat 8 GB var 11 GB
    Toplamda 32 GB net olur oda yeterli :)
    PC'dende Net Limiter kullanicam 384 kbps'ye ayarladim fazla fazla cekmesin bu hiz isimi goruyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 17 Eylül 2016; 21:00:08 >

Hocam, HB da 5-6 ay önce piyasaya çıkan, 4G uyumlu, sorunsuz ve 1. el MİCROSOFT LUMİA 550 yi 599 TL ye alabilirsiniz.
    ***Bu arada H+ (çift taşıyıcılı) uyumlu cihazlar üzerinden HAFTALIK 10 GB yi aynen 4.5 G gibi alabiliyorsunuz. Yine 3G şebeke ama çift taşıyıcı olduğundan kampanyadan yararlanıyorsunuz. Bana MH söyledi, ben de Asus Zenfone 6 telefona takıp paketi aldım. Denemiş oldum, hızı da güzel. Sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 17 Eylül 2016; 20:38:13 >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Faturalida haftalik 10 gb yok diye biliyorum. Var miymis

• day1972 D kullanıcısına yanıt
    Iyiymis yalniz surekli sarjda durmak zorunda. Su gibi gidiyor sarj

Var hocam aylık 10 GB ama 79 TL. Faturasızdaki ise haftalık 10 GB 20 TL.
    ***Lumia 550 yi 1 hafta kullandım bir yakınıma hediye ettim hocam. Şarjı 1 günü çıkarıyor. Ben eğer ülkemize gelirse Lumia 650 peşindeyim. Biraz telefon fazlalığı var da :) LG K10, Zenfone 6, LG G5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 17 Eylül 2016; 20:49:32 >
    Ben 3 aylik 15 gb paketi faturasizda 59 liraya aliyordum. Faturali cok kazik gercekten.

Aman hocam çok fazlaymış. Bende 3 hat var, 1 data Turkcell faturasızda şimdilik boşta, 1 hattım TT faturalı Prime Yeni Klasik (1500 dk 1500 sms 6 GB net, öğretmenim özel indirimle 19 TL ye yani Prime yi en ucuza Türkiye'de ben kullanıyorum.) 1 hattım TT faturasız Hesaplı 300 paketinde (300 dk 3000 sms) 9 TL ama internet ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 17 Eylül 2016; 20:52:15 >
    Iyiymis sizinki valla :)

• quote:

Faturalida haftalik 10 gb yok diye biliyorum. Var miymis

Pardon yanlis yazmisim :)

Faturasiz hat yazicagima bu haftalik 10 GB 20 lira kafami karistirdi simdi 3G de gecerli degil mi bu paket alttaki jet modemle kullanicam olur mu olmaz mi ona gore alayim :D

Avea Jet Mobil Modem MF190

3G, EDGE; GPRS; GSM Data ve SMS Servisleri
    GSM/GPRS/EDGE: 1900/1800/900/850 MHz
    HSDPA/WCDMA: 2100 MHz
    HSDPA: 7,2 Mbps* HSUPA: 5,76 Mbps
    4 GB MicroSD Kart Desteği
    Tak-Çalıştır

@buyukkaptan sizden ricam haftalik 10 GB i denemek icin 2G uzerinden kullanir misiniz ufak hemen sayfa yenileyin bakalim tl gidicek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 17 Eylül 2016; 21:07:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.