Şimdi Ara

FIRSAT KAÇIRMA-- 41 GB İnternet + 500 DK Her Yöne + 1000 SMS = 99 Lira (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evimde wifi yok. Ondan dolayi bana gerekli mesela.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buyukaptan kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla , dizi izleme vs gibi işlemlerinizi de bu net üzerinden yapıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • occautta O kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Normal saatlerde fırsat 8 gb paketimdeki interneti onun dışında özellikle hafta sonları kullanmak için gece 10 gb paketi alıp vında kullanıyorum.Akışkan bir şekilde konulu konusuz video izleniyor:D Şahsen benim işimi görüyor.Altyapı olmayan evlerde kullanmak için oldukça iyi.

• Bir süredir yazlıktayım; internet dandik. Ben de benzer bir uygulama yapıyorum. Gündüz + Gece 10gb; arası için de 35tl üstü yükleme yaptığımdan 4GB internet hediyesi geldi bir aylık. Bu olmadığında birkaç GB atılabilir. Bir arkadaşın belirttiği 3AY 10GB 35TL gayet uygun misal.

Sanıyorum para yükleme karşılığında 1GB kampanyaları devam ediyor. Onlarla da bu aradaki boşluklar doldurulabilir.

Böylece elimdeki başka işe yaramayan faturasız hattı ve boştaki dandirik 3g samsung telefonu kullanabilmiş oluyorum. Gunduz ve Gece tarifelerinin arasındaki saatler 17:00-23:00 arası zaten sosyalleşilen saatler, uzun uzadıya kullanılmıyor pek internet. O saat arasında velev ki acil iş çıktığında da küçük paketler yetiyor.

Esas hattım faturalı ama gündüz 10gb ve gece 10gb 'a rakip bir paket yok. Burada bir düzenleme yapması gerekiyor telekomun. Kırk yılda bir makul sayılabilecek iki paket çıkartmış, onu da sadece faturasızlara çıkartmış. AYIP.

Benim 4GB hediye interneti dahil ederek konuşuyorum; ayda 24 liraya 24GB internet alabilmiş oldum. 1TL/GB rakipsiz bir oran.

Eğer ki daha fazla internet gerekirse Örneğin 44GB internetin de maliyeti 48 lira olacaktır.

Hediye internet yoksa 3 AYLIK 35TL'ye alınan 10gb ile 60 liraya 43.3GB/ay satın alınabilir. Yine fena değil esasen.

Performansı beni pek üzmedi. Dün gece biraz üzer gibi oldu, kapatıp açtım telefonu o da düzeldi. Telefon ekranı kapalıyken ve powersave modunda iken 4-5 saat götürüyor kendi şarjıyla. Dizüstümü de o kadar kullanırım.

• blindness B kullanıcısına yanıt
    Gece gunduz paketinin ikisinidr alinca. Haftalik 10 gb da alinca oncrliklk olarak hangisini kullaniyor sistem

• occautta O kullanıcısına yanıt
    Düzenli olarak kullanılmaz, ama internetten video görüşmesi yapmanız, program dosya indirmeniz gerekiyorsa ve yazlık gibi bir yerdeyseniz internet ihtiyacınızı görüyorsunuz.
  • buyukaptan kullanıcısına yanıt
    Bende gündüz paketi gündüz, gece paketi gece, hediye gelen 4gb arada çalışıyor. Gunduz gece paketleri öncelikli paket.
  • blindness B kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkurler.

• Vay canına gülesim geldi
    Aslında Gb başı 2.2 liraya geliyor ama ne bileyim
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    nasil aliyorsunuZ bu fiyatlari?

• quote:

Orijinalden alıntı: AAABBBTR42

nasil aliyorsunuZ bu fiyatlari?

Aynen bunu atlamışım. Bu fiyatlar iyi sayılır. Ben 14 tl veriyorum yarım pakete (sms hariç) 21.77TL ile iki katına geçmek isterim mümkünse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun faturasız hat aldım şöyle bir kombinasyon yaptım.

Normal Kullandığım Paket:29 Liraya Fırsat 8GB 1000 DK 1000 Sms+GeceNet 3 Gb

Faturasız Hattakiler:

Aylık Gece Paketi:12 Lira 10 GB

Aylık Gündüz Paketi:12 Lira 10 GB

Selfy Okul Yolu Paketi:3 Lira 3 GB(7:00-8.30/15.00-16.30)
    (Acaba saat 3 oldunda bu paketten mı dusucek yoksa gunduz paketinden mı deneyip göreceğim)

30 TL Üzeri Yüklemeye 7 Günlük 1 GB

Toplamda:35.6 GB internet oluyor.Normal paketim hariç 27 liraya Normal paketide sayarsak 56 lira

Daha iyisi sanırım yok.Nerden bakarsak bakalım GB'ı 1 liraya geliyor.Yeni hat aldığım için 4GB bu ay bedavaya verildi :D

Diğer ayda Online işlemlerden 35 TL yukleyıp +4Gb alıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 27 Eylül 2016; 11:36:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac lira yeni hat

• murat5552 M kullanıcısına yanıt
    50 kagit

Icinde 4 Gb yuklu 1 aylik +40 lira ama hicbir ise yaramiyor o 40 lira sadece sms+aramada gecerliymis

• Haftalık 10 gb dan bihaberdim, teşekkürler.

• Aylık Gündüz Paketi ile Selfy Okul Yolu Paketi çakışıyor sanırım :(

Tekrar akşam kontrol edicem inşallah çakışmıyordur yoksa sadece 07:00-08:30 arası kullanabilirim en kötü dizi indiririm :D

• Mobil internet ucuzlayacak ama zaman zaman lazım diye düşünüyorum

• Şimdi en iyisi nedir arkadaslar en iyi komnınasyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

Şimdi en iyisi nedir arkadaslar en iyi komnınasyon

Gunduz 10 GB

Gece 10 GB

Woops Okul Yolu Paketi 3GB

Whatsapp Paketi 1 GB Mesajlasma icin ekstra internet gitmez.

1 Haftalik 1 GB yukle kazan kampanyası

Saat 17-23'e ekstra paket alinmasi gerekli....

Bende firsat 8GB oldugu icin sorun yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.