Şimdi Ara

FIRSAT KAÇIRMA-- 41 GB İnternet + 500 DK Her Yöne + 1000 SMS = 99 Lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Gitmiyor bence ama deneyeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Ayin 16 sinda arada 3g baglanmisim 0 lira yaziyor.  FIRSAT KAÇIRMA-- 41 GB İnternet + 500 DK Her Yöne + 1000 SMS = 99 Lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukaptan -- 17 Eylül 2016; 23:40:18 >
  • Nerede yazıyor o 4.5Gde geçerlidir gibi şeyler. Ben göremedim. 4.5G üyelik istemiş sadece sanıyorum. Otomatikmiş zaten o da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de bu sacma

• Çok masraf etmek istemeyen arkadaşlar 30-40 tlye bir avea jet alıp bilgisayar üzerinden wifi hotspot yapan bir program ile de neti paylaşabilirler.Bu ping midir nedir o zımbırtı için de düzenli bir akış sağlar jet modem.

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza çok sevindim. Dk sms net orantılarsak aşağı yukarı aynı indirimi almışız. Benim açımdan tek fark kişisel anlamda aileden 5 kişiye de aynı fiyattan ve bizzat benim sayfam üzerinden indirim yapılması. Toplamda ben dahil 6 kişi; 1500 dk 1500 sms 6gb neti vergi dahil 19.03 TL ye kullanıyor. Forum üzerinden 100 den fazla arkadaşın %10-30 arası indirim almasına vesile oldum ama arada erken pes edip indirim alamayanlar da oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 18 Eylül 2016; 1:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukaptan

Ayin 16 sinda arada 3g baglanmisim 0 lira yaziyor.  FIRSAT KAÇIRMA-- 41 GB İnternet + 500 DK Her Yöne + 1000 SMS = 99 Lira

Bende sayfaya baktim oyle birsey yazmiyor 2 lemde kaldim :D

Tamam o zaman ben bir tane jet modem alayim

• Bu arada 30 lira uzeri yuklemeye 1 haftalik 1 GB 30 lira altina 1 gunluk 1 gb net varmis :)

Cok degil ama olsun

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/1-gb-kazan-kampanyasi.aspx

Edit bunuda buldum ama bu ilk yukleme ve sadece 1 kere oluyor.

35 alti yuklemeye 1 GB 1 Aylik
    35 Lira uzerine 4 GB 1 Aylik

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/online-yukleme-kampanyasi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 18 Eylül 2016; 9:58:04 >

• Müşterilerimiz, Haftalık 10GB internet paketine kaydolarak yurtiçi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş sayılırlar. Müşterilerimiz; BTK yetkilendirmesi sonucunda herhangi bir ek işlem yapmadan uygun SIM kart ve cihaz kullandıkları sürece; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, kapsama alanlarında 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlayacaklardır. Müşterilerimiz isterlerse servisi iptal edebilecektir.

Başka bir internet paketim olmadığı için 3G ye düştüğü anda birkaç saniye içinde 30 lirayı tüketti. Şuan 0,22 lira kalmış görünüyor. 4G üzerinden çok hızlı ve sorunsuz bağlanıyorum. 3G ye düştüğünde net gidiyor.

Bu sorunu çözmeleri için HAFTA10GB alanlara 3G yi de kapsayan, haftalık, 1KB hızında sınırsız sembolik bir internet tanımlamaları gerekir. 3G ye düştüğünde internet kesilme noktasına kadar yavaşlar ama liraları yemez.

Herhangi bir ekstra internet paketiniz varsa liralar bitmez ama kuvvetle muhtemel ilgili internet paketinizin kotasından yer. Kota da biterse liralara geçer :)

• hasanprg H kullanıcısına yanıt
    En iyisi sanirim bir tane aylik normal bir paket ustune yapmak

• hasanprg H kullanıcısına yanıt
     FIRSAT KAÇIRMA-- 41 GB İnternet + 500 DK Her Yöne + 1000 SMS = 99 Lira

Eklesigim  FIRSAT KAÇIRMA-- 41 GB İnternet + 500 DK Her Yöne + 1000 SMS = 99 Lira

Ekte gordugunuz uzere bende lira gitmiyor. Anlayamadim bu isi

• Lira gidermi hic yahu

• 41GB süper. Daha fazla artmalı bu GB ler. Her eve ADSL ulaşmıyor çünkü Türkiye'de. Mesela köylerde.
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Etimesgut ayyildiz mahallesinde bile bazi apartmanlarda int altyapisi yok. (Benim ev) koyler ne ki.. 1 yildir ugrasiyoruz gelmedi. Cayyolu oncelikliymis

• İyi de köylerde altyapı yok ama telekomun 3gsi de yok.Ben daha 3g çeken köy görmedim telekomda.

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

İyi de köylerde altyapı yok ama telekomun 3gsi de yok.Ben daha 3g çeken köy görmedim telekomda.

Silenin koylerinde sorunsuz :D

4G de varda bize uzak koymuslar 3G den daha fazla ping oluyor 3G ile ps4 te online oyun oynuyordum :D

Ispartadaki koye gittimdede en son 3G vardi.Ben sehirler arasi yoldan sikayetciyimde oda olucak o kadar arada hat gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanprg

Müşterilerimiz, Haftalık 10GB internet paketine kaydolarak yurtiçi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş sayılırlar. Müşterilerimiz; BTK yetkilendirmesi sonucunda herhangi bir ek işlem yapmadan uygun SIM kart ve cihaz kullandıkları sürece; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, kapsama alanlarında 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlayacaklardır. Müşterilerimiz isterlerse servisi iptal edebilecektir.

Başka bir internet paketim olmadığı için 3G ye düştüğü anda birkaç saniye içinde 30 lirayı tüketti. Şuan 0,22 lira kalmış görünüyor. 4G üzerinden çok hızlı ve sorunsuz bağlanıyorum. 3G ye düştüğünde net gidiyor.

Bu sorunu çözmeleri için HAFTA10GB alanlara 3G yi de kapsayan, haftalık, 1KB hızında sınırsız sembolik bir internet tanımlamaları gerekir. 3G ye düştüğünde internet kesilme noktasına kadar yavaşlar ama liraları yemez.

Herhangi bir ekstra internet paketiniz varsa liralar bitmez ama kuvvetle muhtemel ilgili internet paketinizin kotasından yer. Kota da biterse liralara geçer :)

Orada diyor ki bu paketi alirsan 4G musterisi oluyorsun.4G telefonun destekliyor mu bizimde sebeke destekliyorsa 4G olarak kullanabilirsin diyor.Yani 3G dusmus 2G dusmus fark etmez burdan kim sadece 4G de gecerli oldunu cikardi

• Eski Nokia E6 yi wifi hotspot olarak kullanmaya basladim :D

Dedim jet almadan once deniyeyim elimde e6 var usb kablosu yok sadece sarj adaptoru var hotspot yapamam mi diye arastirdim biraz joiku denen programi buldum neyse indirdim kurdum baya ugrastirdi ama sonunda basardim :D

3-3.5 Mbps dowload 1 mbps upload alabiliyorum yeterli zaten birde sadece 3G ye ayarladim dusme olmuyor 2G ye.Ping degerimde 40 MS Speedtest Rocket Lig te 90-130 lagsiz oynuyabiliyorum onemli olan zaten lagsiz oyun oynakti yine cs go vs onlardada sorun yok
    Edit:Telefonu cam kenarina yakin yere koymak lazim en az ping icin :D

Edit2:Hiz limiti koydum bide hem dowloada hem uploada 256 kpbs yeterli geliyor online oyun icin hemde cok az veri harciyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Eylül 2016; 15:20:47 >
  • beyler selam . ben tt 15gb prime tarifesini 65 tl ye alıyorum indirimler ile birlikte ,

ve cidden yetiyor . siz ne yapıyorsunuz yahu bu kadar interneti merak ettim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.