Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FIRSATT Sony Ericsson xperia st18i yedek parçalık Satın Al 23 Mart 2019 02:35 1 1 FIRSATT Sony Ericsson xperia st18i yedek parçalık Merhaba kullamakta oldugum emektar Sony Ericsson Xperia ST18i model android cep telefonunu satışa çıkarıyorum cihaz tüm kutu ve aksesuarı ile birlikte duruyor Açılışta Sony yazısında takılıp kalıyor tamir ettirmekle ugraşmadım Yedek parça niyetine satışa çıkardım Az bulunur bu model için Bu yedek parçalık fırsatı kaçırmayın telefonun ayrıca 1 de elımde yedek ekranı varonuda verecegım fiyat olarak forum kuralları gereği fiyat ekledım 150 tl dıyorum arasanız veya mesaj atarsanız gorusuruz bana Özel mesaj veya email ile ulaşabılırsınız Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : ist Turkey Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SIFIR SAMSONİTE LAPTOP SIRT ÇANTASI SATILIK SIFIR SAMSONİTE LAPTOP SIRT ÇANTASI