Merhabalar, Mediamarkt'ta Fissler Cenit 24 cm Pan Tava 297 TL'dir. Kendi siparişimi teslim aldım. Bugün geldi, cam kapağı da mevcut. media markt FISSLER Cenit Pan Tava 24cm https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_f%C4%B1ssler-cenit-pan-tava-24cm-1196983.htmlHepsiburada'da aynı tavanın fiyatı 631.20 TL. https://www.hepsiburada.com/fissler-cenit-pan-tava-24-cm-without-induction-p-HBV00000O0O28?magaza=Fissler%20T%C3%BCrkiye&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.14.5 |
FISSLER Cenit Pan Tava 24cm
-
-
Küçük...
-
Eve tava lazımdı ama hiç araştırma yapmadım şuan. Fiyat performans olarak iyi midir ?
Boyutu biraz küçük gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 22 Şubat 2022; 16:41:1 > -
Kalitesi tartışılmaz...
-
28 cm'i de var. O da piyasaya göre çok uygun;
media marktFISSLER Cenit Pan Tava 28cmhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_f%C4%B1ssler-cenit-pan-tava-28cm-1196981.html -
Sıfırı 2750 ₺ olan düdüklü tencere contasına 600 ₺ ve kapak sapına 450₺ isteyen ama hakikaten aşırı kaliteli marka. Tercih sizin. Kaliteye lafım yok ama parça lazım olmasın eyvah ki eyvah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız o düdüklü tencere kapak muhabbetinden ben de mağdurum.
Ama tavada ne gibi yedek parça lazım olur ki...
-
kapağı da olsa alırdım
-
Bilemem hocam ben marka bilgisi olsun diye yazdım yoksa memnunum taş gibi malzeme ama valide düşürüp çatlamış insanlık hali. Sonra parça sorunca mevzuyu öğrendim Allahtan yoksa bir tane daha alacaktım eve.
Aynen,
O külçe gibi ağır kapağı ben de düşürüp plastiğini ve buhar mekanizmasını çatlatmıştım ve yedek parçanın tencereden pahalı olduğunu öğrenince çöpe attık...
-
Bana kapağı ile birlikte geldi, ilginç bir şekilde görselde yok. Beklemiyordum, kapağı görünce mutlu oldum.
-
Cam kapak?
-
Evet cam kapakla beraber geldi.
-
Malzeme karışık yazıyor bu ne demek, teflon görünümünde granit mi, demir dökümmü?
-
Bu devirde bu paraya fissler bulduysanız ihtiyaç varsa alın geçin kurcalamayın. Biter üzülürsünüz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler. Bende 28cm olanından aldım. Sipariş verdikten sonra teslimat adresi tamamen farklı bir yer gözüküyordu. Sistem otomatik doldurdu. Şüphelenip hemen aradım.
Müşteri hizmetleri, ürünün kargoya verileceği şubenin adresinin olduğunu söyledi. Umarım sıkıntı olmaz.
-
conta ve kapak kulpu fiyatı yüzünden 4,5 lt düdüklüsünü çöpe de atamayıp kaç yıldır evde beklettiğim ürün
-
Açıklamada Kapak: Hayır yazmakta.
aldık, teşekkürler.
-
Mağazada da aynı fiyat geçerli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1kg tavık göğsü en ucuz kumpanya falan takip etsen 43 tl.. 6-7 salkım domat alsan 10 tl.. eccük yeşil büber, kurusovan 10 tl de o..baharatı, ekmeği, çayı, bulaşığı deterjanı.. uç kişi tavuk sotelesen 80-90 lira... 400'e tava alıp bir tavık bile soteleyememek.. |
Sıfırı 2750 ₺ olan düdüklü tencere contasına 600 ₺ ve kapak sapına 450₺ isteyen ama hakikaten aşırı kaliteli marka. Tercih sizin. Kaliteye lafım yok ama parça lazım olmasın eyvah ki eyvah.
|
Benzer içerikler
- büyük algida macerası
- hepsiburada premium worldcard
- ceat lastik yorumları
- doğum gününde hediye veren markalar
- amazon 120 tl indirim
- letgo güvenli ödeme
- n11 çabuk
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X