Şimdi Ara

Fitness program ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım şimdi ben spor salonuna yazılıcam ve uzun süre devam edicem üniversiteyle beraber. Daha önceden yazları 3 ay 3 ay spora gitmişliğim var amacım daha çok kilo verem üzerineydi ve kardiyo ağırlıklı çalışıyordum. Şimdi haftanın 4 günü spora gitmeyi planlıyorum (pazarları kapalı). Nasıl bi programla çalışabilirim bana yardımcı olabilecek var mı. İtiş bacak çekiş olarak bi program gördüm işe yarar mı nasıl uygulayabilirim. Bi güne de kardiyo koysam olur mu.

• Hocam internette herkese göre yüzlerce program var neden kendinize özel program yazılmasını istiyorsunuz internettekiler işe yaramaz diye mi düşünüyorsunuz? Ben yazayım size bir tane o zaman 10 saniye.
    Chest press mac.
    Chest fly mac.
    Lat pull down
    Mac. Row
    Shoulder press mac
    Side Lateral raise
    Leg extension
    Leg curl
    Biceps curl
    Triceps push down.
    Hepsi 3*12

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 gün gideceksen upper lower tavsiye ederim. Bacak 1 gün yeter dersen upper lower push pull yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum program kişiye özel yazılır. kişinin vücudu hangi hareketlere uygun, hangilerini yapabiliyor, neresi eksik, hangi harekete yönelik çalışması gerekiyor gibi bir çok sorunsal var. Bunları tespit edip program yazabilmek içinde kişinin vücut tipini, antreman yapışını görmek gerekir. Haliyle bu da ücretli olur.

Ben başımın çaresine bakarım diyorsan internette tonla program var zaten birini yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antreman programı
    4 ay önce açıldı
    Evde fitness programı
    9 ay önce açıldı
    Fitness programı hakkında yardım
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.