Şimdi Ara

Fitpack Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba, son zamanlarda dikkatimi çeken bir ürün oldu. Bu ürünü deneyen ya da kullanan arkadaşımız var mı? Ben tam olarak güvenemedim. Bu konuda deneyimi olan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var açıkçası.
    Ürünün adı FITPACK, zayıflama amaçlı enerjisi kısıtlanmış gıdalar tebliğine göre formüle edilmiş ürünleri içeren özel bir diyet programıdır. FITPACK ürünleri günlük ihtiyacınız olan tüm vitamin, mineralleri ve esansiyel besin bileşenlerini içerir. diye açıklamalar var, internet üzerinden satışı yapılıyor ama açıkçası ne bir hakkımızda ne de bir düzgün açıklama var. Şirket adı bile bulamadım. Fake bir ürün müdür aslı var mıdır bilemedim. Yardımcı olabilecek arkadaşların yorumları için şimdiden teşekkür ederim.

• Ben kullanıyorum 2 ayda 13kg verdim
    Bence muhteşem bir urun
    Yok tutuyor
    Tadi cok güzel
    Ve enerji veriyor

Üstelik gıda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roadmonsterboy

Arkadaşlar Merhaba, son zamanlarda dikkatimi çeken bir ürün oldu. Bu ürünü deneyen ya da kullanan arkadaşımız var mı? Ben tam olarak güvenemedim. Bu konuda deneyimi olan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var açıkçası.
    Ürünün adı FITPACK, zayıflama amaçlı enerjisi kısıtlanmış gıdalar tebliğine göre formüle edilmiş ürünleri içeren özel bir diyet programıdır. FITPACK ürünleri günlük ihtiyacınız olan tüm vitamin, mineralleri ve esansiyel besin bileşenlerini içerir. diye açıklamalar var, internet üzerinden satışı yapılıyor ama açıkçası ne bir hakkımızda ne de bir düzgün açıklama var. Şirket adı bile bulamadım. Fake bir ürün müdür aslı var mıdır bilemedim. Yardımcı olabilecek arkadaşların yorumları için şimdiden teşekkür ederim.

2 ay kullandım ara verdim gecen hafta yine başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.