Şimdi Ara

Fiyarları Neden Farklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben nokia lumia 920 alacağım internet sitelerinde 650-750 lira gibi fiyatlarda satılıyor ancak şuana kadar internet üzerinden alışveriş yapmadığımdan pek güvenemiyorum.Bugün mağzaları gezdim fiyatlar baya uçuktu teknosa,media markt,bimeks gibi yerlerde 1200-1600liraya satılıyor acaba siteden satılanlar tehşir ürünümüdür? Birde böyle sitelerden alışveriş yapan arkadaşlar varsa bana akıl verebilirlermi hangi siteden almak doğrudur yada güven olurmu vs ...

• 1 sene önce Lumia 720'yi internetten 700₺ aldım. Dediğin firmalarda 900-1000₺ arasındaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dediğin firmalar yenisini getirmediği için fiyatlar aynı hala
    Örnek: Ben lumia 720 yi alalı 15 ay felan oldu teknosadan 899₺ aldım şimdi git bak teknosaya fiyatı hala aynı elemana sordum Nokia satılmıyor artık biz de getirtmiyoruz dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırken dikkat edin " ithalatçı firma garantili " olmasın. Çok başınız ağrır benden söylemesi. Kaliteli firmalarda sıkıntı yok ama dandik sitelerden alırsanız telefonu servise yollamak istediğinizde neden burdan aldım diyebilirsiniz :)
  • teknosa dan asla alışveriş yapmam. Adamlarda nokia n9 bile 900 küsür lira. Adama gülerler. Lumia 920 teknosa da 1300 lira. Şaka gibi adamlar. Bu kadar da kazık atılır mı. Ondan sonra millet windows phone alınmaz diyor. windows alınır ama teknosa gibi halk düşmanlarından alınmaz. hespiburada.com dan yıllardır alışveriş yaparım. Bir sıkıntı olmadı. Olsa bile iadesi çok kolay. Arayınca cevap veren müşteri hizmetleri var. Bence internet alışverişi konusunda dert etmeyin. İyi firmalardan alışveriş yapın. Fiyatlar neden farklı sorusunun ise yüzeysel cevapları olsa da bence arkada diğer firmaların promosyon baskısı yatıyor.
  • Hepsiburada.com dan alın sıkıntı olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar çok önemli değil. önemli olan NOKİA tr garantili mi . bu çok öenmli. yoksa 3-4 kişi birleşiyor. açıyor istanbulda bir servis. satıyor cihazlar .en ufak arızada yolluyorsun garantili diye, kullanıc ı hatası diyip geri gönderiyorlar. çok duydum böyle ben. fiyat hiç ama hiç önemli değil. distribütör ( genpa kvk brigstar ) olmalı. bu şekilde bulursanız hiç korkmadan alın. anlamadıysanız, google'a paralel distribütör farkları yazın neler çıkıyor neler.

teknosa vb gibi mağazalardan almayhın. çok pahalı..

mesela bu sitelere bakın.hepsi güvenlidir. distributor garantili olanları kesinlikle almalısınız. dikkat edin..işte fiyatlar
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-920-fiyati,843823.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için sağolun yarın sabah siparişimi vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgider340

O dediğin firmalar yenisini getirmediği için fiyatlar aynı hala
    Örnek: Ben lumia 720 yi alalı 15 ay felan oldu teknosadan 899₺ aldım şimdi git bak teknosaya fiyatı hala aynı elemana sordum Nokia satılmıyor artık biz de getirtmiyoruz dedi

o teknosada çalışana söyle nide hepsiburadaki nokia lumia satışlarına baksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Başlayacak fakat Microsoft Lumia satışları başlayacak. Nokia Lumia öldü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Başlayacak fakat Microsoft Lumia satışları başlayacak. Nokia Lumia öldü.

ben yanlış anlamışım arkadaşın dediğini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.