Şimdi Ara

FİYAT ABSURTLUĞU!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomax veya Arabam.com dergileri alan değerli Arkadaşlar. Bilmem dikkatinizi çektimi bu dergilerde birçok absurt fiyatlar var. Özellikle en çok dikkatimi çeken Sorento nun fiyatıydı. Arabanın "0" fiyatı 43000€ yani 56000$. Ayrıca opsiyonel hiçbir aksesuarı yok. Yani isteseniz de hiçbirşey ekletemiyosunuz zaten yok yok. Ancak dergideki kullanılmış 2003-2005 model ve en az 20000 km de olan araçların fiyatları 61000$-67000$ arası. Hayır şunu anlamadım be mi manyağım bunu satan insanlar mı manyak. Arabanın "0" fiyatından 5000$-10000$ fazlasına ikinci eli satıyolar. Zaten 1 senedir yayınlanıyo o araçlar orası da ayrı mesele. Dergilerdeki "0" fiyatlarına emin olamadım bayii e gittim. en fazlası 56000$ istiyo.

• Benim de dikkatimi çekti o.. Kullanılmış 116i'lere aksesuarsız 60.000 YTL istiyo ki 0km'si 48 civarı.
  • Mesala bizm araba Golf V 2004 model Comfortline ama full+full

Şimdi kaç para bilmiyorum ama biz 51.000 YTL ye aldık hatta sunroof we boyaya paar almadılar (tanıdıktı)

Şimdi comfortlinelar nekadar bilmiyorum ama biz sıfırıdan pahalıya satıcaz alanda olucak die umuyorum arabada bi ben yokum yani

Aksesuar farkı wardır yada adm kendi zevkine gore bişiler taktırmıştı

Ön koruma fln ne bilim bişilzer koyunca fiat fırlıyor ama werdiğin fiatlar harbi garip yani

Bide şimdi o araba jeep yıllık 6.000ytl wergisi odenmiştri atıyorum yada sigortası odenmiştir tabi oakdar farkyapmamalı ama bilemicem...
  • Bu dergilerin ne yaptığı belli değil

Bir dergide aynı km de aynı model yılına sahip araç için(2001 FordFocus Ghia1.6) 24.000 isterken başka dergide 21.000 isteniyor.

Ellerinde belli bi kayıtlar var onları basıp basıp duruyorlar..

Birde Galeri meselesi var, galericiler bu dergilere ilan verip sesleriniduyuruyorlar haliyle , ancak bi ticarethane olduğu için sonuçta, galeriden gelen arabalar biraz daha pahalı oluyor..

Ama Kia Sorento olayı bunların dışında bi absürtlükmüş yani , sıfır 56.000, 20.000km deki 61.000, bi 20.000 daha gidip 40.000km olsa demekki araba 70.000$ açıkıcak fiyatı

• Dergilerin fiyat listesinde bayilere göre bariz bir istikrarsızlık var.
    Fiyat arrttıkça bayi fiyatı ile dergi deki liste fiyatı arasındaki fark çok bariz artıyor.
  • Vallahi ben de şaşıyorum resmen arayıp kızacağım geldi ne böyle dalga mı geçiyorsunuz diye
    Bir aracın sen kapısını açtınmı 5 milyar düşer fiyatına göre sen sıfırı 27 milyar olan aracın 2004 üne nasıl 24.5 milyar istersin 50000km de ki araca .Yok yani biz Türk insanı enayi miyiz? Yada bu adam bunu satabiliyor mu?? Pekiii ALIM_SATIM ne oluyor?
    Halbuki ben duyuyorum 2. el araçlar var, ölmüş eşek fiyatına araç alıyorlar, piyasa ölü ya ben biraz fikir sahibi olayım diye aldım 2 m,lyonum gitti yazık çöplük saçma sapan fiyatlar ...
  • arkadaslar bu sorentolar ilk ciktiklarinda siparis edildigi takdirde yogun talep yuzunden acaip cok sira beklenmek zorunda kalinmaktaydi. bi aile dostumuz arabayi 3.000$ fazla wererek hic kullanilmamis ama 2.el aldi. sipariste cok bekleniyo diye galeriler bolbol siparis edip sonra bunlari degerinin 5.000-6.000$ ustunde sattilar. olay gercektir yani!
    bu dedigim 1yil oncesiydi yani haala sira warmi falan bilmiyorum ama gecen yil oyleydi durum
  • tabi 3 yıldır araba fiyatları değişmedi, hatta düştü, adamlar 60 milyara aldık, 3 yıl sonra 65'e satalım diyorlar.
    O'ı tabi 59 milyar.
    Sonuçta aracı satamıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.