Şimdi Ara

Fiyat aldım , yorumlarınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar focu s 3 hb tdci titanium+ x paket + sunroof+ şeker kırmızı + ısıtmalı ön cam için 68 bin lira fiyat aldım. Yine focu s 3 hb tdci titanium + smart paket + metalik renk içinde 59500 fiyat aldım . Tercihim daha dolu olduğu için ilk yazdığım seçenekte , siz ne dersiniz , fiyatlar nasıl ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamadığım mevzu titanium en yüksek donanım değil mi ? Park sensörü ile katlanabilir yan ayna nasıl opsiyon oluyor

Sorunun cevabına gelince 60 lira olanı alırdım amaaaa para var diyorsan iki paketide al fulllll olsun namın yürüsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serty23 -- 27 Kasım 2013; 16:22:56 >
  • Fazla sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Anlamadığım mevzu titanium en yüksek donanım değil mi ? Park sensörü ile katlanabilir yan ayna nasıl opsiyon oluyor

Sorunun cevabına gelince 60 lira olanı alırdım amaaaa para var diyorsan iki paketide al fulllll olsun namın yürüsün

Evet aynı soruyu bende düşünüyorum hatta bende şuan style paket var ve smart paket denilen özellikler standart olarak var otomatik parketme, elektrikli katlanır ayna gibi ama önceki sene olan sesli komut bluetooth özelliği kaldırılmış ford şaşırıyor donanım işinde. titanium paketi 3000 lira olmalıydı en fazla pahalı tutmuşlar

• O paraya git 2.el 2011-2012 modeo ol bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikeles

O paraya git 2.el 2011-2012 modeo ol bence

+1907

Hemde selective mondeo bulursun pırıl pırıl
  • Aynen şuan style de otomatik park , katlanan aynalar , sensörler standart. Titanium ekstra smart paket ile alabiliyorsunuz. Ford donanım konusunda yeni focusla çok saçmaladı .

Araç uzun süre kullanılcağı için sanırım donanımlı olanı seçeceğim çünkü bixenon farlar, sunroof , deri koltuklar gibi göze hoş gelen detaylar var. Ayrıca zaten istediğimiz araç titanium x + smart paket + sunroof ve metalik boya şeklindeydi fakat şuan bu iki paketin aynı anda olduğu araç, hb veya sedan olarak bulunamıyor.

İkinci el mondeo tavsiyesi içinde teşekkür ederim ama hem o kadar büyük araç bana uygun değil hemde ikinci el ile uğraşmak istemiyorum . Temiz araç bulmak gerçekten zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berktd -- 27 Kasım 2013; 18:31:59 >
  • Bn bi hafta falan oldu focus 3 sedan style aldim 59.430 liste fiyati bn 55.400 e aldim yetrince ozellik var icinde ha yetmez diyorsaniz ust donanimlari alin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmakx

Bn bi hafta falan oldu focus 3 sedan style aldim 59.430 liste fiyati bn 55.400 e aldim yetrince ozellik var icinde ha yetmez diyorsaniz ust donanimlari alin

Style iyi hoşta kol dayama yok o da olsaydı güzel olurdu.
    Sonradan takılan orjinal olmayan kol dayamalarıda hoş olmuyor ne yazık ki. Aracınız hayırlı olsun o fiyata alınabilecek hb f/p oranı uygun güzel kaliteli bir araç almışsınız :)

2012 yılında bu fiyatlara Titanium satın alınabiliyordu rahatlıkla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

quote:

Orijinalden alıntı: cmakx

Bn bi hafta falan oldu focus 3 sedan style aldim 59.430 liste fiyati bn 55.400 e aldim yetrince ozellik var icinde ha yetmez diyorsaniz ust donanimlari alin

Style iyi hoşta kol dayama yok o da olsaydı güzel olurdu.
    Sonradan takılan orjinal olmayan kol dayamalarıda hoş olmuyor ne yazık ki. Aracınız hayırlı olsun o fiyata alınabilecek hb f/p oranı uygun güzel kaliteli bir araç almışsınız :)

2012 yılında bu fiyatlara Titanium satın alınabiliyordu rahatlıkla...

Tesekkur ederi m daha iyisi sizin olsun Saten bi eksik bna gre o kol dayama bnde cok istyrdum ama yok bi ust pakette ahim sahim ozellik olmadgi icn style aldim o kadar para verdik kol dayama yok
    Ayrica evet fiyatlar cok yuksek tum markalarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 27 Kasım 2013; 19:05:01 >

• Hocam merhaba,
    Aracınız hayırlı olsun çok iyi fiyata almışsınız, araç beyaz renk sanırım? birde hangi il ? ayrıca bu fiyata Trafik sigortasi, plaka masrafi vs neler dahil
    Bende aynı aracı alma niyetindeyim , dün aldığım fiyat 57 bin di.

@cmakx
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikeles

O paraya git 2.el 2011-2012 modeo ol bence

55 bine full TRax varken . . .

• 6 bin edecek donanımlar yok bence
  • Makyajı bekleyin.

Yok bekleyemem derseniz ikinci seçeneğe Tekno paketi de ekletip alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msonerb

Hocam merhaba,
    Aracınız hayırlı olsun çok iyi fiyata almışsınız, araç beyaz renk sanırım? birde hangi il ? ayrıca bu fiyata Trafik sigortasi, plaka masrafi vs neler dahil
    Bende aynı aracı alma niyetindeyim , dün aldığım fiyat 57 bin di.

@cmakx

Merhaba allah razi olsun daha iyisi sizin olsun

Ben vergi ve kasko yaptirdim diger seyleri kendileri hallettiler ruhsati elime teslim ettiler
    Ankara otokocdan aldim beyaz sedan saolsun cok ilgilendiler bi arayin sorun isterseniz nosunu verebilirim benim araba isimi yapan musteri temsilcisinin
  • C sinifi araçlara 55 binden fazla vermek , degmez bence .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gün sonra alın. İlk seçenekten 3000 lira fiyat kıracaklardır.
  • Aracı 1 hafta önce teslim aldık, kararımızı titx+ sunroof ve şeker kırmızıdan yana kullandık. Aracın fiyat olarak savunulacak tarafı yok ama çok kaliteli ve keyifli bir araç .

• quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Aracı 1 hafta önce teslim aldık, kararımızı titx+ sunroof ve şeker kırmızıdan yana kullandık. Aracın fiyat olarak savunulacak tarafı yok ama çok kaliteli ve keyifli bir araç .

Diğer seçeneğe göre daha mantıklı seçim yapmışsınız, tek can sıkıcı eksik sony sistem. Hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Aracı 1 hafta önce teslim aldık, kararımızı titx+ sunroof ve şeker kırmızıdan yana kullandık. Aracın fiyat olarak savunulacak tarafı yok ama çok kaliteli ve keyifli bir araç .

Diğer seçeneğe göre daha mantıklı seçim yapmışsınız, tek can sıkıcı eksik sony sistem. Hayırlı olsun...

Teşekkürler , smart paket de istedik ama hepsinin olduğu araç türkiyede yoktu :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.