Bildirim
FİYAT DÜŞTÜ . 550TL . => KARAMBİT PARLAK SU (MW)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
17 mayıs 10:00:01'de alcam hocam uygun mu -
Daha 6 günü var 6 güne kim öle kim kala. -
Düşmez kalkmaz bir Allah kardeş, gelecekten nasıl bu kadar emin oluyorsun yoksa sen ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygundur hocam :)
Sayılı vakit çabuk geçer :)
Günceldir arkadaşlar .!
şu bıçağı ne zamandır almak istiyordum artık rüyalarıma girmeye başlamıştı en sonunda gittim 30 liraya gerçeğini aldım rahatladım
iyi satışlar bu arada. -
Hahaha gece gece güldüm hocam :D . Teşekkürler bu arada :)
Günceldir.
Güncel arkadaşlar.
Güncel 👍🏻
Güncel
Günceldir
Müşteri çekmek için fiyat düşürüp özelde 600 den kapı açan bir arkadaşımız kendisi.
Konuya 500 TL yazıp 70% fiyatı 555 TL olan teklifime az diyebiliyorsa bir şey demiyorum.
İyi satışlar. -
Kendi kar etcem diye . Senin karından 20 lira kesiyorum diyen bir alıcı . Milyarlık alışveriş yapmış binlerce referansı varmış . Fiyatı istediğim gibi belirlerim bu seni bağlamaz . Milletin itemlerinden fiyat öldürüp kendi kazanmaya çalışan çakallardan . Adam olsaydın 500 e verirdik zaten .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X