Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Fiyat düştü - Intel i7 - 7700K
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Hocam merağımı bağışlayın ancak bilmediğim birşey mi var diye sormak istiyorum. Sıfır kapalı kutu olarak forumda 10400f işlemci ve yanında asus h410 anakart ikilisi 1500 liraya satılıyorken 3 yıllık parçalar için 2100 lira istenmesinin sebebi nedir? İşlemci k serisi overclock edilebiliyor anlıyorum ama onun için soğutucu yatırımı ile zaten maliyet 2500 lirayı bulacak. E stock hızda kullanılacak olsa gerek tekli gerek çoklu işlemlerde zaten 10400f daha performanslı bir işlemci ve bu performansı daha düşük güç tüketimi ile yapıyor. 2 yıl garantilerinin olması zaten ayrı bir avantaj. Yani piyasada 10. nesil işlemici gerçeği varken 3 sene öncesinin ürünlerinin, yeni ürünlerden hatırı sayılır derecede pahalı olmasının sebebi nedir acaba
-
Haklı olabilirsiniz fakat muhtemelen 10400f daha düşük performans veriyordur oyunlarda. Bildiğim kadarıyla H410’da RAM overclock da yapılamıyor. O yüzden tercih edilmiyor olabilir.
Bu arada ürünleri sattım başka bir platformdan, kusura bakmayın kaldıramadım______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Sebebi şu, parçalar zamanının en iyi parçaları. h410 ise kendi neslinin en alt segmenti denilebilir. O anakartta ne overclock yapılır ne de başka birşey. Ayrıca arkadaşın anakartı standart bir z170 değil nadir bulunan Z170S sabertooth modeli. fiyatı da gayet iyi bence.
-
Anakart ve Ram'ler @ergal81'a satılmıştır.
Hocam merağımı bağışlayın ancak bilmediğim birşey mi var diye sormak istiyorum. Sıfır kapalı kutu olarak forumda 10400f işlemci ve yanında asus h410 anakart ikilisi 1500 liraya satılıyorken 3 yıllık parçalar için 2100 lira istenmesinin sebebi nedir? İşlemci k serisi overclock edilebiliyor anlıyorum ama onun için soğutucu yatırımı ile zaten maliyet 2500 lirayı bulacak. E stock hızda kullanılacak olsa gerek tekli gerek çoklu işlemlerde zaten 10400f daha performanslı bir işlemci ve bu performansı daha düşük güç tüketimi ile yapıyor. 2 yıl garantilerinin olması zaten ayrı bir avantaj. Yani piyasada 10. nesil işlemici gerçeği varken 3 sene öncesinin ürünlerinin, yeni ürünlerden hatırı sayılır derecede pahalı olmasının sebebi nedir acaba |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X