Şimdi Ara

Fiyat düştü - Intel i7 - 7700K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1151 AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Fiyat düştü - Intel i7 - 7700K

3 yıldır kullandığım 7700K sistemi güncellemem sebebiyle satılık. 

ilk sahibiyim. 

Geldiği ilk gün delid yapılarak kullanmaya başladım. ilk testlerini yaptıktan sonra 1.23v ve 4.8Ghz'e sabitlediğimden beri 3 yıldır bu şekilde kullanıyorum. Üzerine çıkma, maks kaç GHz'e OC yapılabiliyor gibi girişimlerim olmadı. O şekilde kullanmayacağım için denemenin bir lüzumu yok. anakartla alan kişi kullandığım ayarları görecektir. 

H110i GT ile kışın 64C, yazın 70C maks gördüm. Fotoğraflarda biraz kirli duruyor. Sebebi thermal grizzly conductanout ile kullanıldığından temizlemesi zor oldu. Üzerine tekrar macun sürüleceğinden de çok efor harcamadım. 

Anakarta takılıp kullanılmaya başladığından beri anakarttan hiç sökülmemiştir. 

Kendi kutusu ve korumasıyla gönderilecek.

Fiyatı: 1700tl

Fiyat : 1550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Nisan 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam merağımı bağışlayın ancak bilmediğim birşey mi var diye sormak istiyorum. Sıfır kapalı kutu olarak forumda 10400f işlemci ve yanında asus h410 anakart ikilisi 1500 liraya satılıyorken 3 yıllık parçalar için 2100 lira istenmesinin sebebi nedir? İşlemci k serisi overclock edilebiliyor anlıyorum ama onun için soğutucu yatırımı ile zaten maliyet 2500 lirayı bulacak. E stock hızda kullanılacak olsa gerek tekli gerek çoklu işlemlerde zaten 10400f daha performanslı bir işlemci ve bu performansı daha düşük güç tüketimi ile yapıyor. 2 yıl garantilerinin olması zaten ayrı bir avantaj. Yani piyasada 10. nesil işlemici gerçeği varken 3 sene öncesinin ürünlerinin, yeni ürünlerden hatırı sayılır derecede pahalı olmasının sebebi nedir acaba

• Hocam merağımı bağışlayın ancak bilmediğim birşey mi var diye sormak istiyorum. Sıfır kapalı kutu olarak forumda 10400f işlemci ve yanında asus h410 anakart ikilisi 1500 liraya satılıyorken 3 yıllık parçalar için 2100 lira istenmesinin sebebi nedir? İşlemci k serisi overclock edilebiliyor anlıyorum ama onun için soğutucu yatırımı ile zaten maliyet 2500 lirayı bulacak. E stock hızda kullanılacak olsa gerek tekli gerek çoklu işlemlerde zaten 10400f daha performanslı bir işlemci ve bu performansı daha düşük güç tüketimi ile yapıyor. 2 yıl garantilerinin olması zaten ayrı bir avantaj. Yani piyasada 10. nesil işlemici gerçeği varken 3 sene öncesinin ürünlerinin, yeni ürünlerden hatırı sayılır derecede pahalı olmasının sebebi nedir acaba

• Haklı olabilirsiniz fakat muhtemelen 10400f daha düşük performans veriyordur oyunlarda. Bildiğim kadarıyla H410’da RAM overclock da yapılamıyor. O yüzden tercih edilmiyor olabilir.
    Bu arada ürünleri sattım başka bir platformdan, kusura bakmayın kaldıramadım
  • Sebebi şu, parçalar zamanının en iyi parçaları. h410 ise kendi neslinin en alt segmenti denilebilir. O anakartta ne overclock yapılır ne de başka birşey. Ayrıca arkadaşın anakartı standart bir z170 değil nadir bulunan Z170S sabertooth modeli. fiyatı da gayet iyi bence.

• Anakart ve Ram'ler @ergal81'a satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.