Şimdi Ara

(Fiyat Düştü)MIKADO HTS-5000MVI 5.1 TİTREŞİMLİ KULAKLIK+MİKROFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mardin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

5.1 home theater kulaklık
    front-Real-DVD-CD-Center kontrol
    Hi-Fi ses-titreme
    Dağıtıcı kutusu, Connectors verilir.
    Anfili 5.1 Titreşimli Ev sinema Kulaklığı
    Electric data of 5.1 channels amplifier box:
    Output power: DC7.5V 500mA
    Input electric level: ¨Q150mV
    Input power: 500mWx6
    S/N ratio: ¨R80db
    Seperation: ¨Q60db
    Distortion: <0.5%

Ürün son derece temiz çok az kullanılmıştır. Tüm aksesuarları eksiksiz ve sorunsuz çalışmaktadır. Aşağıda ürünün birebir fotoları bulunmaktadır.

Fiyat : 50 TL

(Fiyat Düştü)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ghost -- 6 Mayıs 2009; 12:43:22 >

• Çok güzel bir kulaklık hala kullanıyorum
  • Fiyat 60 TL olmuştur.
  • fiyat 55 tl olmuştur.
  • Optic giriş, çıkış özelliği var mı acaba? Özetle PS2 yada PS3'e bağlanarak kullanılabilir mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: James_Sunderland

Optic giriş, çıkış özelliği var mı acaba? Özetle PS2 yada PS3'e bağlanarak kullanılabilir mi acaba?

digital çıkışı yoktur. kendi anfisinde 3 adet analog çıkışı var. ps2 veya ps3 çıkışlarını bilmiyorum ama coax veya optic çıkış dışında analog çıkış varsa bağlayabilirsin.
  • Teşekkür ederim, iyi satışlar dilerim. PS2 için konuşmak gerekirse optic çıkış dışında bir şansınız yok ne yazık ki :(

İyi çalışmalar dilerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SIFIRI 50 TL.
    SEN NEYİN MÜCADELESİNİ VERİYON.
  • Sen sırf bu konuya mesaj yazmak için mi üye oldun 50 tlye alabileceğimiz bi link koy bari millet faydalansın. 6 ay önce 85 tl ye aldım. şimdi de burda 94 tl+ KDVye satılıyor.
    http://www.atlantabilgisayar.com/index.php?kid=CEVKUM&brand=MIKADO

Asıl sen neyin mücadelesini veriyorsun? İşine geliyorsa alırsın gelmiyorsa almazssın.

• Hocam ürünün 5.1 çıkışı da var mı? yani normal 5.1 sete bağlı bilgisayar. Şimdi her değiştireceğimde arkadan normal seti çıkarıp bunu mu bağlamam gerekiyor? yoksa normal seti bağlayabileceğim çıkışı var mı?
  • Dostum, kulaklığın anfisini pcye bağlıyorsun. Anfinin arkasında 5.1 ses sistemini bağlayabileceğin çıkışlar mevcuttur. Yani her seferinde tak çıkar yapmak zorunda değilsin.
  • Mikado'nun bi kulaklığı daha vardı titreşimliydi yani bass'a göre titriyordu. İnanılmaz bi bass veriyordu 2 hafta öncesine kadar bu kuluklığı aradım bulamadım. Kaçmaz bir ürün !!!
  • 64 bit vista destekliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

64 bit vista destekliyor mu?

Dostum, işletim sistemiyle bir ilgisi yok. İstersen MACde kullan. Kulaklığı 5+1 kullanabilmek için sadece 5+1 destekli ses kartının olması gerekir. 5.1 destekli ses kartın yoksa, stereo modu da var. O şekilde de kullanabilirsin.
  • Kendi ses kartı var gibi gördüm de ondan sordum.Bu tür ürünlerde notebooklarda kullanılabilmesi için harici ses kartı da verdikleri oluyor yanında.Neyse hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.