Şimdi Ara

FİYAT KARMAŞASI YAMAHA LİSTE FİYATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yamahanın orjinal sitesinde r25 fiyatı 14.500 ama sahibinden yada ikinci el sitelerine girdigimde en dusuk taban fiyatları bile 15 bin bu neyin lahana turşusu bilmedigim bişi mi var merak ettim ikinci el motor fiyatları yukseliyormu :D

• Bayiye gidince sıfırını bulamadığın için ikinci el çakalları bunu fırsat biliyor.
  • Plaka masraflari icin herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tok satıcı onlar bişey satıldığı yok.
  • kardeş, yamaha türkiye'ye motor yetiştiremediği için durumlar böyle... Motor geliyor kapış gidiyor. bunu bilen insanlarda ikinci el'de geçirmeye çalışıyor.

mesela mt07 veya r25 belli modeller, renkler felan bulunamıyor..
  • cok enteresan adam 100 km kullanmıs satıyor fiyat daha yüksek 0 dan bayi ye ugrayalım bakalım biz neyle karsılasıcaz. plakası alımı satımı 300 lira bulur bulmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssonerb

cok enteresan adam 100 km kullanmıs satıyor fiyat daha yüksek 0 dan bayi ye ugrayalım bakalım biz neyle karsılasıcaz. plakası alımı satımı 300 lira bulur bulmaz

Plakası sigortası 650₺ yı buluyor. Kendiniz koştursanız 150₺ falan tasarruf edersiniz. Bayi fiyatından pahalıya alacak enayi bulamazlar boş beleş ilan onlar. Yok satıyorsa millet sıraya giriyor bekliyor. Sıfır alacak olan sıfır alır. 2 el alacak olan da ciddi farkla ucuz alır. 100km yapmış da olsa 2.eldir. Min 1000-1500₺ ucuza anca satılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinir bozmaktan başka bişey değiller

• bende 0 almayı dusunuyorum hic bi fark yok motoru alır kovalarım 1 gunumu alsın sıkıntı yok 150 lira kazanmıyorum günde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.