Şimdi Ara

Fiyat nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK.999

En az 6 bin tl pahalı.

yani ederi 30.000 TL mi olmalı?Uzun zamandır otomatik bi civic arıyorum ama temiz ve dediğiniz fiyatlara bulamıyorum yada bana denk gelmiyor.Teşekkürler...
  • Başka fikri olan var mı arkadaşlar?
  • Fiyatlar baya yükseldi. geçen sene aynı renk 2007 elegance 90 binde otomatik 2 parça boyalısını 33,5 bin TL ye arkadaş satmıştı.
    Bu sene de 2009 premium değişensiz lokal boyalı 95 binde siyah manueli 37 bine sattı. ben olsam 34 bin den fazla vermezdim.
  • saq on kapı saq arka kapı yazışından ilanın bir ergen tarafından verildiği kesin.fiyat olarak 33-36 arası piyasası var. yukarda arkadaşın dediği gibi 30 a yok. aynı aracın bende 2010 sunroflusu var 6 ay once 38e maal etmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aklımdan geçen fiyat 34,000TL...Bu fiyata alabilirsem almayı düşünüyorum.olmazsa aramaya devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sistem nasıl sizce?
    4 ay önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neden böyle farlarına stoplarına resmen tecavüz edilmiş bir araç size temiz geldi gerçekten ilginç..
  • Tecavüz edilmemişine ekstradan başlık parası istiyorlar..Şaka bir yana civic bulamadım istediğim fiyatlara...
  • aceleniz mi var bekleyin araştırmaya devam edin.
  • Bizim arkadaşa yazın 32 bin liraya daha 60 bin km elegance bulduk.

Fiyatı da 32 bine ikna ettik satıcıyı.

Bizim çok bilmiş; pahalı dedi 30 veririm dedi kaçırdı aracı.

Şimdi fiyatları görünce ben ne pok yedim diyor.
  • biraz pahalı oldugunu kabul etmek lazım. aracın da temiz oldugunu düşünmüyorum. Ederi 29-30 olabilir. 36 istemesi traji-komik bence.
  • Baya pahallanmış fiyatlar yazın arkadaş bakıyordu 4-5 bin daha ucuzdu fiyatlar
  • Daha uygun fiyatlara bulabilmek için bekliyorum.Pazarada gittim ama yok...
  • Sırf şu yazı tipi yüzünden bakmam o araca. Artı cam gibi Focus 2 dizeller varken niye şu değerinden fazla istenen Civic'lere bakılır anlamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sırf şu yazı tipi yüzünden bakmam o araca. Artı cam gibi Focus 2 dizeller varken niye şu değerinden fazla istenen Civic'lere bakılır anlamam.

Valla 1 aydan fazla oldu en çok pahalanan araçlar sanki civicler gibi geldi banada...Focus 2 dizellerde otomatik durumu nasıldır pek bilmiyorum.
  • Otomatik şartsa Focus olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Otomatik şartsa Focus olmaz.

Otomatik şart hocam.O yüzden bayadır araba için bekliyoruz.Seçenekler kısıtlı.
  • hocam bence o araçtan uzak durun.

fiyat çok yüksek.

ilanın her yerinden belli nasıl bir adamın veya çocuğun kullandığı.

araçta apaçi tarzı gibi zaten farlar karartılmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadıklı

quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK.999

En az 6 bin tl pahalı.

yani ederi 30.000 TL mi olmalı?Uzun zamandır otomatik bi civic arıyorum ama temiz ve dediğiniz fiyatlara bulamıyorum yada bana denk gelmiyor.Teşekkürler...

32-33 eder ama 36 çok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.