Şimdi Ara

Fiyat performans ürünü oto ses sistemi tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım Hyundai Accent Milenyum, fiyat performans ürünü müzik sistemi düşünüyorum tavsiyede bulunurmusunuz, kriterlerim;

1-Otomatik antenim var ona uygun teyp olmalı
    2-Arka hoparlör yerlerim 16 cm yuvarlak
    3-Ben klasik müzik, türkü, türk sanat müziği dinliyorum, benim için önemli olan müzikte ki detayları olabildiğince duymak yüksek ses sevmiyorum güçlü olması gerekmiyor.
    4-Ben en çok radyo dinliyorum otomatik antene bağladığımda radyosu iyi çeken bir teyp olsun
    5-Cd okuyucu usb bellek okuyucu olsun mp3 ve wav formatlarını desteklesin

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne alsam -- 18 Nisan 2014; 21:28:53 >

• Kaliteli ses istiyorsan pioneer deh-1500ub teyp olarak pandizota 2 tane 85lik 1 amfi onlerede mid takimi basa gerek yok dinledigin sarkilara gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mid takimi - mtx tr456 > 100-110tl
    teyp - pioneer mvh-150ub > 150-160 tl
    6x9 - pioneer ts 6995s > 150-160tl

cok yuksek sesli dinlemiyorsan anfiyede gerek yok teybin cikislarina baglarsan gayet iyi performans alirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne alsam

Arkadaşlar aracım Hyundai Accent Milenyum, fiyat performans ürünü müzik sistemi düşünüyorum tavsiyede bulunurmusunuz, kriterlerim;

1-Otomatik antenim var ona uygun teyp olmalı
    2-Arka hoparlör yerlerim 16 cm yuvarlak
    3-Ben klasik müzik, türkü, türk sanat müziği dinliyorum, benim için önemli olan müzikte ki detayları olabildiğince duymak yüksek ses sevmiyorum güçlü olması gerekmiyor.
    4-Ben en çok radyo dinliyorum otomatik antene bağladığımda radyosu iyi çeken bir teyp olsun
    5-Cd okuyucu usb bellek okuyucu olsun mp3 ve wav formatlarını desteklesin

Teşekkürler

orjinal teybinizden memnunsanız hiç aracın gögüslüğü ellenmesin ( radyo dinlediğiniz için bunu söylüyorum )

pioneer gm 6500 f amfi

arkalara bir takım JBL GTO6508C taktırın memnun kalırsınız

illa teybi değiştirmek şart diyorsanız pioneer 3650 yada 3550 ui teyp alın yine aynı dediğim ürünleri alıp taktırın ses kalitesini yine beğenirsiniz.

bu arada küçük bir şey hatırlatmak isterim teyp ile radyonun iyi çekmesi arasında bir alakası yok

burada önemli olan aracın anteni eğer anten kuvvetli ise teybe sinyali gönderir ve teypte bu sinyali hoparlörlere dağıtır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.