Şimdi Ara

FİYAT REVİZE ----R9 270X---- [290 LİRA] (Tamir Görmüş) SADECE KADIKÖY ELDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba. Kartımı yıllardır kullanıyorum, bir kaç ay kadar önce bozulunca bir kenarda kalmıştı, forumdan bir arkadaşa tamire gönderdim ve kartın veriyolları tamir edildi ve reballing işlemi yapıldı. Tamirden gelince 2 gün kadar oyunlarda ağır bir şekilde kullandım, hiç bir sorun yoktu, sıcaklık maks 85 olmuştu (Sıcak çalışan bir kart). Tamirden gelince kasaya vidalama yeri olmadan geldi, resimlerde gösterdim. Benim için sıkıntı olmadı ama sizin için olabilir.

Kartın tabii ki garantisi yok, tamir gördüğü için de uyguna bırakıyorum. Oyun veya bitcoin için güzel ekran kartıdır. Fiyatı zaten uygun tuttum lütfen indirim istemeyin arkadaşlar.

Kartı tamir ettiğim kişi 4 ay garanti veriyor (3.5 ayı falan kalmıştır). Profil linki şurada:https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=2319777

Yalnızca Kadıköyden elden nakit olarak alışveriş yapıyorum.

Takas düşünebilirim, çok cazip bir amd fulltower işlemci soğutucusu veya +240 gb ssd ile olabilir. Her türlü teklifinizi yazın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakingNews -- 10 Temmuz 2017; 0:47:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlan günceldir arkadaşlar.

• hocam geçen hafta bi arkadaş 270xi 250tlye sattı bilgin olsun
    https://forum.donanimhaber.com/msi-r9-270x-2gb-256-bit-ve-1050-ti-4-gb--127177350#127177350
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

hocam geçen hafta bi arkadaş 270xi 250tlye sattı bilgin olsun
    https://forum.donanimhaber.com/msi-r9-270x-2gb-256-bit-ve-1050-ti-4-gb--127177350#127177350

Arkadaş epey uyguna satmış Ben genel olarak 350 ye vs gittiğini gördüğümden bu fiyata koydum. Yorum için teşekkürler.

• BreakingNews B kullanıcısına yanıt
    Kartı ben aldım, gayet sağlıklı :)
  • O 250 lira olanı kastediyorsunuz sanırım. Hayırlı olsun hocam, sağlıksız olduğu yönünde bir ima da bulunmamıştım

Bunun dışında ilan günceldir, satış devam etmektedir.

• kart satıldı mı satılmadıysa alabilirim get ile kimse havale ile istemesin bu zamanda hakimin sen salak mısın sorusunu yanıtsız bırakamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlan Günceldir. Get'den falan anlamadığım ve banka hesabım vs bulunmadığı için uğraşamam ne yazık ki. Yalnızca Kadıköyden elden alışveriş yapıyorum, karşı taraf karşıda çok uzakta oturuyorsa eminönü iskelesine vs gelebilirim.

• valla inan ki herkes istanbulda oturmuyor...güneydoğudan nsıl oraya gelip alınır bilemem aklıma get ten başka bişey gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymann

valla inan ki herkes istanbulda oturmuyor...güneydoğudan nsıl oraya gelip alınır bilemem aklıma get ten başka bişey gelmiyor

Tabii ki de herkes istanbulda oturmuyor. Benim banka hesabım olmadığı için get veya havale falan alamıyorum. Uzak illerden takas düşünebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.