Şimdi Ara

[SATILDI] Powercolor 5700XT (Çift fanlı, bakımları yeni yapıldı.) ŞOK FİYAT 2.750TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Powercolor 5700XT (Çift fanlı, bakımları yeni yapıldı.) ŞOK FİYAT 2.750TL

Merhaba, kartı forumda değerli bir abiden satın aldım. Oyun için kullanıldı, termal değerleri üst sınırlara yakın olduğu için içini açıp MX-4 ve kaliteli termal padler ile bakımını yaptım. Kartı 2k orta ayarlarda kullandım, çoğu oyunda 165HZ'i yakaladı. Gerçekten fiyat performans olarak şu an çok fena bir seri 5700XT serisi. Aktif olarak kasamda kullanıyorum, kutu fatura mevcut değil. Statik poşeti ile güzelce kargolayarak göndereceğim. Furmark sonuçlarını ekledim, ufak bir undervolt ile gerçekten çılgın bir performans veriyor. İstediğiniz testi yapabilirim.

[SATILDI] Powercolor 5700XT (Çift fanlı, bakımları yeni yapıldı.) ŞOK FİYAT 2.750TL

28.08.2023 fiyatı düşürdüm, yeni sistemim bu hafta gelecek elden çıksın istiyorum. Pazarlık yapmayın lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güzel fiyat hayırlı satışlar.kargolarken siz yine de uygun bir kutunun içine koyun kartı.

• türkerrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, tabii ki kutusuz sadece statik poşetle göndermeyeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı 2750 liraya çektim. Bu hafta yeni sistemim gelecek kalabalık yapsın istemiyorum. Pazarlık payı yok, umarım işine yarayacak bir arkadaşa gider çünkü çok çok uygun veriyorum.

• Güzel fiyat hayırlı satışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • huntertown kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, 3500-3750 yazıyorlar kafadan 1000 lira ucuz veriyorum valla.

• tst- kullanıcısına yanıt

valla hocam daha satılmamasına şaşırdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • huntertown kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam, bu hafta içinde satılmazsa kutuya koyup yedek cihaz olarak kullanacağım.

• @hasaok; hocama satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 4 Eylül 2023; 12:57:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.